KocaeLi 1-3 Beşiktaş [TsL 27.Hafta - Tek Başlık]

ilk yarı kabus gibiydi ve sezon başından izlediğim en kötü 75 dkkayı izledim ben 10 kişi ğs karşısında bile bu kadar pas yapmakta zorlandığımızı görmedim... erkan zengin geçmiş olsun fırsat verildi değerlendiremedin...zapo ve cisse sezon sonu kesin yolcu hele hele zapo kesin gitmeli adamda kademe anlayışı sıfır resmen kaçırığı oyuncunun haddi hesabı yok zaten şampiyonlar ligi içinde çok yavaş tek yavaş yeter o bölgeye oda sivok... fabian ernst sen insanmısın demek istiyorum!!!(seviyoruz seni)...yusuf ve delinho siz harikasınız ya 35 yaşında futbol dersi verdiniz herkes delinin aptal saptal koşmalarına güler ama bakın penaltı yaptırdı adam(ki kimse itiraz etmesin buz gibi penaltı yani açıklaması yok)...ekrem'i allah nazarlardan saklasın(aslıyı bu kadar sevemedi kerem seviyoruz seni dağ gibi ekrem!!!)...bobo yeter artık gol attın ama bu maç içindeki hiç bir hareketini benim için affetirmedi hangisini atacaksın çok müsait pozisyonlarda ayağında top tutamıyorsun müsait yerde pas atamıyorsun nedir bu ya...tello bugün yoktu çok kötü oynayanlar arasında oda var ama ona bişey diyemiyorum adam çoğunlukla çatır çatır oynuyor bugün şanssız birgündü...sonuç olarak bugün iyi oynamadık ama 3 puanımızı aldık onlarda ii oynamadı yani ;) taner güleri geçmiş olsun okula konferansa geldi dedim abi bak BEŞİKTAŞ maçı geliyor gol atma glmüştü attırmıcam diye söz vermemişti tabi attırdı ama sakatlandı geçmiş olsun ğs e 4 atan o değerli ayak iyileşir umarım en kısa sürede

SoηєR!uм;4216873' Alıntı:

TebrikLer Bjk Camiası :goz:​

Ooo Sonercım ßu Ne InceLık ßöLe.. xD

SaoLasın İns Sezon Sonu Şampiyon oLduqumuzdada ßöLe Tebrik Edersın :goz:

Geri