kocaeli üniversitesi

merhaba millet bende umuttepe otomotiv ögret.deyim dag filan ama harbi üniversite be:D

Bırakın Allahınızı severseniz Allahın Dağı O umuttepe dedikleri yer Şehir Merkezine Arabayla 30 Dk yol gidiyorsun En iyisi Anıtpark Yerleşkesi Vinsan Zaten Prefabrike Şehri :) orada Okul Falan okunmaz

vinsana umutepeden gidene kadar en az 40-60 dakika gidiyor sürünüyorum valla

ßende Kocaeli üni Li oLarak Çok ßegendiğimi Söyleyemem kou yu. ewt Gidiş Geliş Çok Zor. ßen Akçakocada Kalıorum (ßilenLer Wardır.) ßahsedilen Umuttepe Yolu ßurdan Geçicek ama Ne Zaman En Yakın 2 Senesi Var.. ßi de DolmuşLar Çok ama Çok Dolu Oluyor.. Umutdağına, kampüse Girmedikleri için Yaklaşık 700 800 metre Kadar Yürümemiz Gerekiorr. Geçen Sene Yürüdüğümüz Yolu Kar Kapatmıştı Resmen...

Son Sınıfa Geldm ama Umutdağının iyi ßir Yanını Göremedim Desem YaLan Olmaz.

"Yazları ßiraz oLsun Güzel oLur.. Manzarası Falan. Arkadaki Orman Parkda Olmasa, Güzel Denicek Yeri Yok Gißi ßişi...

3 Sene mi Merkezden Umutdağına Çıkarak Geçirdim.. Zaman Kaybından ßaşka ßişey oLmadı ßenim için.

Ewt merkez Günlük Güneşlik oLuyor, umutdağında ayazz...
Düşünsenize merkez günlük güneşlik Sizin üstünezde Mont var... Sıkıyosa Giymeyin... :pp

Çokta Kötülememişimdir inşaLLah umutdağını... ama ßen ßöyLe yaşadım umutdağında,, Umutdağı Diyorum, Çünkü Dağ. Dağı Kırpmışlar Tepe oLmuş.

He He ßi De UmutTepenin ismini Umuttepe Koyarlarken "ßi umut kapısı" oLsun Die KoymuşLar... ßenim Tek umudum Onca Hastanın Tıp Fakültesine Çıkarken Allah Korusun YoLda ßi Kaza Geçirmemeleri...

Hayır Yanlış Anlatıosun Dien Varsa... ßuyrun... :)

Dogru diyosun ulasım sartları biraz sıkınıtlı ama yapcak bişey yok yeni yerleske sonucta birazda belediye ye bakıyo. ama az kaldı yolların tammlanmasına bide teleferikte oluyo şimdii yinede hersey ragmen tepemiz guzel yaww.:))

bende aöf de okuyorum bazen sınaw için oraya gitmem gerekiyo buda yaklaşık 1-1.5 saatimi alıyo. :D orda okuyanlara allah kolaylık wersin ne diyim

BENDE MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIFIM UMUTTEPE YERLEŞKE OLARAK HER ÜNİVERSİTENİNİ KAMPÜSÜNE 10 DEİL 1000 BASAR :d:d:d:d:

aynen dediğiniz gibi manzarası süper oluyo kampüse çıkarken tek sorun otobüslerin tıklım tıklım olması benim başka bi problemim yok walla

Arkadaşlar Endüstri'yi tercih ettim herkes kötü ettin dedi bişey söyleyebilecek biri var mı??

bnde kocaeli elektrik , ve metalurji yazdım mühendilk fak. ve il hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? çıkması muhtemel bi terch o bakımdan.

paylaşım için teşekkürler.

2001 yılı inşaat mühendisliği mezunuyum. umuttepe kamsünü bire bir göremedim. Zor şartlar altında eğitim yaptıldı. İleriye dönük kaliteli bir üniversite. Eğitimi ve hocalarından yana sıkıntı yok. Teknik üniversite olmak gibi ciddi bir hedefi var (şaka değil). Deprem baya etkiledi. Mühendislik fakültesini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, mezuniyet sonrası üniversitenin adından çok sizden evvel mezun olmuşların ve tabiki sizlerin emekleriyle KOÜ gerçek değerine yıllar sonra da olsa kavuşacaktır. Herkese başarılar dilerim.

2003 temezun oldum güzelim okuldan. biz varken buralar yoktu malesef :) barakalarda okuduk :))

asımkocabıyık mezuyum umuttepeden kurtulan gsf öğrenciler adına sevindim ben 2 yıl herekede okudum gsf bizim yanımızdaydı inş ayrılamamışlardır.

pff kullardaydım ne berbat okuldu o öle ya :s

Kocaeli nereee unuttepe nere.Mezuniyetime ailemi getirdim,45 dk da varınca kampüse oğlum izmir manisa arası bile 30 dk sürüyo.Başka dagmı kalmadı buraya okul yapmışlar demişlerdi.Umuttepenin ilk magdurlarındanım.Yeniler bilmez karda kalmak,gece 10 da köylere sıgınmak ne demek.Show habere bile çıkmıştık.

Geri