kocaeli üniversitesi

ßende Kocaeli üni Li oLarak Çok ßegendiğimi Söyleyemem kou yu. ewt Gidiş Geliş Çok Zor. ßen Akçakocada Kalıorum (ßilenLer Wardır.) ßahsedilen Umuttepe Yolu ßurdan Geçicek ama Ne Zaman En Yakın 2 Senesi Var.. ßi de DolmuşLar Çok ama Çok Dolu Oluyor.. Umutdağına, kampüse Girmedikleri için Yaklaşık 700 800 metre Kadar Yürümemiz Gerekiorr. Geçen Sene Yürüdüğümüz Yolu Kar Kapatmıştı Resmen...

Son Sınıfa Geldm ama Umutdağının iyi ßir Yanını Göremedim Desem YaLan Olmaz.

"Yazları ßiraz oLsun Güzel oLur.. Manzarası Falan. Arkadaki Orman Parkda Olmasa, Güzel Denicek Yeri Yok Gißi ßişi...

3 Sene mi Merkezden Umutdağına Çıkarak Geçirdim.. Zaman Kaybından ßaşka ßişey oLmadı ßenim için.

Ewt merkez Günlük Güneşlik oLuyor, umutdağında ayazz...
Düşünsenize merkez günlük güneşlik Sizin üstünezde Mont var... Sıkıyosa Giymeyin... :pp

Çokta Kötülememişimdir inşaLLah umutdağını... ama ßen ßöyLe yaşadım umutdağında,, Umutdağı Diyorum, Çünkü Dağ. Dağı Kırpmışlar Tepe oLmuş.

He He ßi De UmutTepenin ismini Umuttepe Koyarlarken "ßi umut kapısı" oLsun Die KoymuşLar... ßenim Tek umudum Onca Hastanın Tıp Fakültesine Çıkarken Allah Korusun YoLda ßi Kaza Geçirmemeleri...

Hayır Yanlış Anlatıosun Dien Varsa... ßuyrun... :)

beNDE KOcaeLidEyM. HeReKe öMEr isMeT uZUnyoL mYo da. HeReKEdE oLAn VarmI BAsKa. PM aT ! ;)

arkadaşlar 2000 inş. müh. mezunuyum böyle bir forumda koü lüler var. bir yandan sevindim bir yandan gurur duydum. KOÜ HAKKINDA SÖYLENEBİLECEK TEK ŞEY ÖNÜ AÇIK İLERİYE DÖNÜK BİR ÜNİVERSİTEDİR. koü lü kardeşlerime sevgi ve saygılarımla

Ben Kou Elektrik Mühendisliği'nde okudum ve oradan mezun olan devrelerinle görüşüyorum birinin bile işsiz kaldığını duymadım Mühendisliği zor ama sağlamdır üniversitenin siz prefabrik olayına falan takılmayın sakın...

Ben Kou Elektrik Mühendisliği'nde okudum ve oradan mezun olan devrelerinle görüşüyorum birinin bile işsiz kaldığını duymadım Mühendisliği zor ama sağlamdır üniversitenin siz prefabrik olayına falan takılmayın sakın...

evvet cok dogru sıkı tutar hocalar ama egitim kaliteli bos kalmassınız kou den sonra kou haritacı bende:goz:

ulan prebabrikte yağmurun sesinden ne dediğimiz bile anlaşılmıyodu
bizdekide şans okulu bitirdik umuttepe açıldı

hakkında iyi bir üniversite deniliyor

bende KOUluyum:)
DERBENT M.Y.O haydi millet buraya

euehue umuttepe yolları tıkandı , cuma sınav var ozmn da öle olursa 10 numara olacak:durdurun

biz mühendisler umut etsin diye adını umuttepe koymuşlar yerin... :(

bende kocaelindeyim ve umuttepede okuyom ilk başlarda pek sevmemiştim ama turkiyedeki diger kampusleri gordukten sonra artik şukr ediom...:)

canım üniversitem d
yorum ama sadece merkez kampüsü öle ben mühendislik fakültesinde okuyorumve prafabriklerde ders işliyoruz bbir yana çok ii aslında hayatın zor şartları altında yaşamayı öğreniyoruz buda bize artı kazanc sağlıyo

winsandanda resimler isityoruzzzzzz :biggrin:biggrin:biggrin

ben kou kimya bölümünde (umuttepede) ilk senem. kampüs olarak güzel, eksiklikleri zamanla giderilioyor. Kocaeli Üniversitesini tercih etmeyi düşünenlere tavsiye ederim. Ama tek kötü tarafı umuttepenin yazın sıcak ve kurak, kışın soğuk ve karlı geçtiini söyleyebiliriz :saskin

freedoom bende jeoloji mühendisliği okuyorum sen kaçıncı sınıfsın ben hazırlıktan bire geçtim yavuz selim yrdunda kalıyorum adını de bakıyım hele

Yahyakaptandaki yurtta mı kalıyosun...?Şimdiki adıyla Zekiye Gündoğdu bizim zamanımızdaki adıyla Yavuz Selim Öğrenci Yurdunda kalan var mı içiniz de?

bende hereke kampüsünden arkadaşlar umuttepe harbiden güzel okunulması gereken biyer winsan dakilere haksızlık yapıyorlar

kou da bu aralar millet ucbucuk atiyor final haftasi. bende cevre huh. de okuyorum umuttepede daha simsiden butun dersler bute kaldi yawwwfffffff.....:):):))::)

Yahyakaptandaki yurtta mı kalıyosun...?Şimdiki adıyla Zekiye Gündoğdu bizim zamanımızdaki adıyla Yavuz Selim Öğrenci Yurdunda kalan var mı içiniz de?

Ben kaldım jngofet 2003 te bi sene orada kalmıştım.Çok güzel oda arkadaşlarım vardı.sen naaptın orada kaldın mı?tanışıyoz mu:D

Geri