Koca Bulma Büyüleri

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Duvak Teli
Bir kızın kısmetinin açılması için, gerdek gecesi yeni gelinin duvağından bir tel koparıp onunla büyü yapılırmış. Duvaktan alınan tel üç gün içinde cinciye götürülür. Cinci telin üstüne üç düğüm vurur, uçlarını boş bırakır. Her düğümün üzerine büyü yaptıranın adını yedi kez söyleyip üfler. Kızın saçından üç tel saç alır, onları da duvak teliyle birbirine dolaştırır, sarar, yediye bükerek bağlar. Üç gün günde yetmiş kez, euzubillah der, yere tükürür. Üçüncü günün bitiminde telleri üç kat muşambaya, muşambayı yeşil yamaya sarar, otuz üç dikişle diker, her dikiş vuruşunda büyü yaptıranın adını söyler, fatih'i-kısmet der. Kız yapılan muskayı, göğüs arasına ya da koynuna asar. Kırk gün içinde isteyeni çıkar. Bunu yalnız yaptıranla cinci hoca bilmelidir. Başkaları duyarsa büyü bozulur.

Üç Yol Ağzı
Kısmeti çıkmayan kızın, üç sabah üç yol ağzında durması gerekir. Önce cinci hocaya gidip, sabah ezanından önce okunulması gerekir. Hoca kızın alnına üç sin yazar, aralarına birer nokta koyar. Mor mürekkeple yazılan bu yazılar, üç kulhuvallah okunacak süre boyunca, kızın alnında durur, sonra silinir. Kızın avuçlarının içine de birer kaf yazılır, biraz sonra silinir. Üç kez euzübi rabbike söylendikten sonra, kızın göğsüne üflenir. Evli bir kadının baş örtüsü kızın başına örtülür, Kuran'dan bir sure okunup kızın yüzüne üflenir. Bu işlem en az üç kez, en çok yedi kez sabah ezandan önce yapılır. Kız cincinin yanından ayrılıp üç yol ağzına gider. Orada üç kulhuvallah, bir elham okuyup sağa sola üfleyecek sürede durur, yüzünü güneşin doğduğu yöne çevirir. Bazı sözler söyler, başını üç kez toprağa sürer ve dua eder. Bunu da en az üç, en fazla yedi kez yapar. Bu büyünün yapıldığı süre, kızın aybaşı halinden yedi gün önce ya da yedi gün sonra olmalıdır. Yine büyüyü sadece kız ve cinci hoca bilecektir. Bunu yapan kızın kısmeti yirmisekiz gün içinde açılırmış.

Sevgiyi Arttırma
İki sevgili ya da karı koca arasında bir soğukluk, uyuşmazlık belirtileri başlar, bunun gelecekte daha büyük boyutlara ulaşacağından şüphe edilirse, nefesi keskin bir hocaya gidilirmiş. Hoca Kuran'ın Meryem Suresi"ni mor mürekkeple bir kağıda yazar, kağıdı küçük bir tas suda eritir, üç sabah kendisine başvurana içirir, yedişer damla da başına döker. Üçüncü günü kalan suyu da yedi damla içirdikten sonra, kendisine başvuran erkekse başına, kadınsa iki göğsünün arasına döküp üfler. Dört gün ara verir. Yedinci günü yine Meryem Suresi'ni yazıp düzenlediği muskayı göğsünün üstünde, içten taşınmak üzere başvurana verir. Bu işlemin uygulanışından en geç dokuz, en az yedi gün sonra aradaki soğukluk yumuşamaya, yerini sıcaklığa bırakmaya başlarmış.

aheuhaueha :) aRtık ßuyulere mi kaldı i$iniz :D yazık walLa ne akdar uzuldum ßilemezsiniz :D

büyü sendromunda en etkili yöntem şudur..

heryerde vermem, koca bulmada birebirdir yöntem

bi bardağın içine işeyip, açık bi alanda daire şeklinde döker ve etrafını 7 defa tavaf ederseniz, hayal ettiğiniz erkek koşa koşa gelecektir size..

Beyler umudunuzu yitirmeyin sizidee düşündük

Kız Bulma

Erkek yalımları yükselen bir ocağın başına oturur, yetmiş ya şafi söyler ocağa üfler. Cinci bu sırada Kuran'dan kısa bir sure okuyup delikanlının dört bir tarafına üfler. Sonra bir kağıdı bir bardak suda iyice ufalar, üç besmele ile içirir. Bu işlem üç gün akşam namazından sonra uygulanır. Üç gün ara verildikten sonra delikanlı yine cinciye gelir muskayı alıp boynuna asar. Muska dışarıdan görünmez. Muskanın dört köşesine dört kız adı, ortasına da delikanlının adı yazılır. Arapça sözler delikanlının adını çevreler. Kız adları dışta kalır. Muska dokuza katlanıp üç kat muşambaya sarılır, yapıştırılır. Dikilmez. Yaptıran bu muskayı boynuna astıktan en fazla kırk gün içinde evlenebilecek kız bulurmuş.

WiLdBoY' Alıntı:
büyü sendromunda en etkili yöntem şudur..

heryerde vermem, koca bulmada birebirdir yöntem

bi bardağın içine işeyip, açık bi alanda daire şeklinde döker ve etrafını 7 defa tavaf ederseniz, hayal ettiğiniz erkek koşa koşa gelecektir size..
evet evet bende duydum bunu puhahahhahahahaa:))

yaw ßayram gunu ßuyu falan geçin ßunlArı yaa :D ama ßuyu guzeldi aehauehauheuahe :D

Büyülere ilginis yoksaaa sizii şöylee diğer bölümlere alalım lütfen :D
aaa şunlara bak yaa
büyünün bayramı seyranımı olur
muhhaahahah

bende yaptırıcam bunlardan eğer kız bulamazsam :):):):):):):):)

ben korkarım öle büyüden hacıdan hocadan. hem dustukmu okdr :D :D

en kolayı git bi estetik yaptır gelir sana

deniz akkayaya felan benzetsin kendini kesin gelir :)

puhahaha....wala ben merak edıorm bunlarn olma olasılıgını...saka gibi...:D

çok enteresan olurmu kine acep?puahahah:D

Çok Komik yaw

Evet arkadaşlar...Kadınlarla erkekler arasındaki en büyük fark budur işte..Kadınlar kafalarını böle saçmalıklara yorarlar..Yaw akıl mantık işi mi büyü müyü, hacı hoca..Unutmayın ki saygı duyulan kadınlar akıllı ve mantıklı kadınlardır...Bunlara kafa yoracağınıza azcık kültür yapın.En azından gündemi takip edin.Saygılar...

HADi BEN SiZE NASIL KOCA BULACAKSINIZ ANLATAYIM

cok basit :)

Yolda gece kuytu bir ko$eye sotalan sonrada oklava, tava, nebiliim beyball sopasi turevi bir gerec ile KOCA ADAYIMIZIN kafasina onu yere yigip hafizasini yitirtecek kadar seri ve $iddetli bir bicimde vurunuz ( enseye gelecek darbe )

Sonra onu eve goturun kimlik kartini alin evli yaziyorsa yokedin bekar diyosa problem yok bir sure evde size uyum saglayip pe$inizden gelene kadar besleyin ci$ini kakasini yapmayi ogretin malum hafizasini yitirdigi icin ilk ba$ta mazlum mazlum ve bombo$ bakmaktan ba$ka bir i$levi olmayacaktir zavallinin...

Arkada$a abartmamak kaydi ile dilediginiz ismi verebilirsiniz ( bobi tomi joni maryo gibi kedi kopek isimleri harici demek istiyorum ). Tipine gore isim verirseniz daha ahenkli olur ve karizmasini butunler...

Neyse konuyu dagitmaylim , evde adam beslemenize aileniz neder bilemiycem ama ona ayri bir yuva.. $ey pardon yani oda kurarsaniz iyi olur hernekadar kocaniz bir tamagoci kadar zararsiz olsada zamanla yine erkek olmanin o hormanal icgudusel yakla$imi ile size yana$maya ba$layacaktir, boyle bir durumda babaniz sevgili koca adayinizi senin mehtaplarini biiiiperim gibisinden akla ziyan bir lafla terlik firlatmak vasitasiyla ezmeye oldurmeye cali$acaktir.

Oyuzden cici KOCACIIINIZ KIVAMA gelene kadar onu besleyin bakin eger anla$iyorsaniz evlenin anla$amiyorsanizda azat edin yada sevmediginiz bir dostunuza kakalayin...

Allah Mutlu Etsin

fetbıya katılıyorum eğere işiniz büye kaldıysa:::::::::

jacksparrow' Alıntı:
HADi BEN SiZE NASIL KOCA BULACAKSINIZ ANLATAYIM

cok basit :)

Yolda gece kuytu bir ko$eye sotalan sonrada oklava, tava, nebiliim beyball sopasi turevi bir gerec ile KOCA ADAYIMIZIN kafasina onu yere yigip hafizasini yitirtecek kadar seri ve $iddetli bir bicimde vurunuz ( enseye gelecek darbe )

Sonra onu eve goturun kimlik kartini alin evli yaziyorsa yokedin bekar diyosa problem yok bir sure evde size uyum saglayip pe$inizden gelene kadar besleyin ci$ini kakasini yapmayi ogretin malum hafizasini yitirdigi icin ilk ba$ta mazlum mazlum ve bombo$ bakmaktan ba$ka bir i$levi olmayacaktir zavallinin...

Arkada$a abartmamak kaydi ile dilediginiz ismi verebilirsiniz ( bobi tomi joni maryo gibi kedi kopek isimleri harici demek istiyorum ). Tipine gore isim verirseniz daha ahenkli olur ve karizmasini butunler...

Neyse konuyu dagitmaylim , evde adam beslemenize aileniz neder bilemiycem ama ona ayri bir yuva.. $ey pardon yani oda kurarsaniz iyi olur hernekadar kocaniz bir tamagoci kadar zararsiz olsada zamanla yine erkek olmanin o hormanal icgudusel yakla$imi ile size yana$maya ba$layacaktir, boyle bir durumda babaniz sevgili koca adayinizi senin mehtaplarini biiiiperim gibisinden akla ziyan bir lafla terlik firlatmak vasitasiyla ezmeye oldurmeye cali$acaktir.

Oyuzden cici KOCACIIINIZ KIVAMA gelene kadar onu besleyin bakin eger anla$iyorsaniz evlenin anla$amiyorsanizda azat edin yada sevmediginiz bir dostunuza kakalayin...

Allah Mutlu Etsin

walla bunları okurken gülmekten yarıldım arkedeş bence enkestirme yolu yazmışsın ellerine sağlık baya güzel olmuş....ÇOK TAKDİR ETTİM
işiniz büyüye kaldıysa vay haline bu toplumun cem yılmazın da dediği gibi egitim şart....hahahahahahahahahahha

Ahuhah
Eee kimin işine yaradı bakalım?
büyüleri deneyenler konuşsun şimdi :D

benim merak ettiğim bi husus var şimdi bunları kızlar yapınca erkek buluyor, peki erkekler yapınca kız bulabilecek mi yoksa erkekler de mi erkek buluyor yani sakata gelmeyelim :S

Geri