Koca İzmir Neden Aciz

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Bu konuyu sadece merakımdan açtım
Bu Türkiyemizin 3. Büyükşehirinden 1 tane takımın süper ligde olmamasının ayıbını üzerine alınan yokmu koca İzmir ilinde
Uluslararası fuarı olan, Ülkemizin en güzel illerinden olan ve koca bir şehir olan İzmir ilinden bir futbol takımının süper lige çıkarılamaması sadece kulüplerin suçumu
Seçin aralarından bir kulübü il olarak verin maddi manevi desteği kesinlikle süper lige çıkar
Yazık valla istanbulsan 5 takım, Ankaradan düşen hacettepe hariç 3 takım
3. büyük ilden bir tane takım yok
Sadece yazık diyorum

İzmirli taraftarlar hala istanbulu şakşakladıkça merak etme izmirli takımlar süper lige çıkmak için olabildiğince zorlanır..

bu soruyu ben 5 sezondur soruyorum ama cevap yok karşıyakanın arkasında belediye ve neredeyse yaşar holding var altay belediye ve kemeraltı esnafı tarafından destekleniyor göz göz ise belediye ve alpetten+taraftardan destek alıyor. Ama malesef takımlar arasında çok büyük uçurumlar var özellikle karşıyaka-altay ve göztepe arasında yani ortak bir takım desteklemek anca ütopyada kalır.Ayrıca bir klübe verilecek destek diğer klüp taraftarları ve yöneticileri açısından büyük haksızlık olur. Ama merak etme 2 seneye kadar göztepe çıkar süper lige bugün şampiyonluk maçındaydım ben böyle atmosfer süper ligde oynayan takımlarda bile görmedim.Diğer umudum ise bucaspor.

Bu arada doğruysa ankaraspor ve ankaragücünün birleşme durumu varmış. Yani süper lig.den bir takım tarihe karışabilir. Böyle bir durum olursa bu sene karşıyaka süper lige çıkabilir.

İzmirli taraftarlar hala istanbulu şakşakladıkça merak etme izmirli takımlar süper lige çıkmak için olabildiğince zorlanır..

Sana katılmıyorum
Bunun sebebi olsa olsa kendi illerinden bir takım olmamasıdır
Ayrıca iki izmir takımı birbirleri ile şaşılacak derecede düşman
Göztepe-karşıyaka birbirlerine destek olacaklarına birbirlerini yemeyi yeğliyorlar

Takımların yeterince destek görmemesi.

Gerek maddi, gerekse manevi olarak bu takımlar çok yalnız kalıyor. Halkımıza, sanayicilere ve iş adamlarına büyük iş düşüyor. Alt yapı meselesi bir bakıma.

Sana katılmıyorum
Bunun sebebi olsa olsa kendi illerinden bir takım olmamasıdır
Ayrıca iki izmir takımı birbirleri ile şaşılacak derecede düşman
Göztepe-karşıyaka birbirlerine destek olacaklarına birbirlerini yemeyi yeğliyorlar

Destek olmaktanmı bahsediyorsun. Böyle birşeyi düşünmek bile gereksiz beyin yormaktır. Yıllardır Altay birinci ligde oynadı. Stad dolmuyordu bile.. Çünkü izmirli taraftarlar hala istanbulu şakşaklıyor ve bu düşüncemde sonuna kadar varım..

Yıldıray'ın söylediklerine katılıyorum.
KSK finalde Kasımpaşa'ya kaybedince, bazı Göztepe'li arkadaşlarımız MSN rumuzlarına bile "Kasımpaşa" yazma "nezaketi"nde bulundular. Bugün Göztepe şampiyonluğunu resmen ilan edince, bir KSK'li olarak sevinç naraları bile attım. Aynı özveriyi Göztepe'li arkadaşlardan da beklerdim ama malesef ki bu hayal gibi görünüyor.
Halbuki, şu günkü durumda Göztepe ile KSK rakip bile değillerdi. :goz: Keşke sihirli bir el değse de, KSK'liler Göztepe'nin maçlarında onları desteklese, Göztepe'liler de KSK'nin maçında onları destekleyebilseler...
Bu durum, hem maddi hem de manevi birçok sorunun çözümü olacaktır.

birlik yok.
sanki büyük klup statüsündeler de aralarında çekişiyorlar.

önce bi birleşip yükselin.
şampiyon olun, avrupaya gidin sonra çekişirsiniz.

izmir birleşir ve kaynaklarını tek klube aktarırsa ilk 4 e oynayacak takım çıkarır.
yoksa bursa dan eksiği ne ki izmirin?

bu soruyu ben 5 sezondur soruyorum ama cevap yok karşıyakanın arkasında belediye ve neredeyse yaşar holding var altay belediye ve kemeraltı esnafı tarafından destekleniyor göz göz ise belediye ve alpetten+taraftardan destek alıyor. Ama malesef takımlar arasında çok büyük uçurumlar var özellikle karşıyaka-altay ve göztepe arasında yani ortak bir takım desteklemek anca ütopyada kalır.Ayrıca bir klübe verilecek destek diğer klüp taraftarları ve yöneticileri açısından büyük haksızlık olur. Ama merak etme 2 seneye kadar göztepe çıkar süper lige bugün şampiyonluk maçındaydım ben böyle atmosfer süper ligde oynayan takımlarda bile görmedim.Diğer umudum ise bucaspor.

Bu arada doğruysa ankaraspor ve ankaragücünün birleşme durumu varmış. Yani süper lig.den bir takım tarihe karışabilir. Böyle bir durum olursa bu sene karşıyaka süper lige çıkabilir.

Valla bir şekilde izmirden bir takımın çıkmasını çok istiyorum
Bence bu takım buca olmasın köklü takımlar var altay, göztepe, karşıyaka
Bucayı barındırmazlar, çıktığı senenin sonrası düşer

Valla bir şekilde izmirden bir takımın çıkmasını çok istiyorum
Bence bu takım buca olmasın köklü takımlar var altay, göztepe, karşıyaka
Bucayı barındırmazlar, çıktığı senenin sonrası düşer

o zaman 2 sene bekleyecek süper lig. altay ve karşıyaka bu kafayla daha çok hasret kalırlar süper lige GÖZ GÖZ sağlam geliyor. Bugünkü maçta bir daha anladım. Takımın çoğu genç yetenekli ve hırslı. Taraftar dersen de koca Alsancak Stadı doldu ve 90 dakika boyunca herkes hep bir ağızdan bağırdı. Ayrıca Bucasporu küçüseme bence 1928'de kurulmuş bir klüptür yani bayağı bir köklü ayrıca alt yapısı desen süperligdeki alt yapıların çoğuna 1000 basar. Süper ligden ne takımlar geldi geçti ayrıca bucanın taraftarı bile altayınkinden daha iyi ve fazladır.

Sonuç olarak ben izmirlilerin takımlarına sahip çıkamadıklarını düşünüyorum
Hadi İstanbulu geçtim büyükleri var
Ankaradan çıkan bir şampiyon varmı yok
Ama şu anda 3 tane takım var
İzmirin neyi eksik

Sonuç olarak ben izmirlilerin takımlarına sahip çıkamadıklarını düşünüyorum
Hadi İstanbulu geçtim büyükleri var
Ankaradan çıkan bir şampiyon varmı yok
Ama şu anda 3 tane takım var
İzmirin neyi eksik

haklısın o konuda izmirin fazlası bile var ama işte hem çekişmeler hem de şanssızlık izmir takımlarnı bugünlere getirdi.....

Hiç kimse kasmasın.. :D GÖZTEPE'miz gelio..

arkadaşlar ben bu konularda taraftara suç buluyorum adam samsunlu veya rizeli veya başka bi yerli gider 3 büyüklerden tutar sonra takım lıge cıkamadı stad kotu o bu once destek olcaksın...

birlik yok.
sanki büyük klup statüsündeler de aralarında çekişiyorlar.

önce bi birleşip yükselin.
şampiyon olun, avrupaya gidin sonra çekişirsiniz.

izmir birleşir ve kaynaklarını tek klube aktarırsa ilk 4 e oynayacak takım çıkarır.
yoksa bursa dan eksiği ne ki izmirin?

şimdiye kadar duydugum en cocukca laf. gerci sen yazdıgım yazıları anlaman zor ama bi oku.

1 birlik yok demişsin : saka yapıyon herhalde ne birligi kurcaz biz. dünyanın en önemli 4. derbisine kadar yükselmiştik aynı ligte iken. en son baktımda 29. derbiydi. biz bu takımla ne birligi kurcaz istersen soyle bizde kuluplerimizi birlestirelim.

2 sanki büyük klup statüsündeler de : bu ne yaww ! ne kadar sinir oldum bu sözüne. bugun itibarıyla 12 farklı branş dalında profosyonel olarak mücadele weriyoz. büyük klup senin için nasıl oluyo. yas olarak bı bakıyon. yoksa taraftar olark mı ? yas olarak ta buyukuz. 1912 yılında kurulduk. taraftar olarak mı ? bu sene Türkiyenin en büyük 2. stadı olan izmir Ataturk stadının kapalısını k.paşa we altay maclarında sıgmadık.

Klubumuz 1912 yılında kuruldu. renklerimizdeki Yesil Müslümanlıgın Kırmızı da Türklügün simgesidir. Armamızdaki Ay Yıldız ise Atatürkün istegidir. Biz sıradan bi kulup degiliz olamayız da. ne birleşmesinden bahsediyosun.

İzmirli Degiliz
Kaf Sin Kaf lıyız.
bu boyle biline.
ANTİ--Bizans

sakaryaya yazık ettiler mahalle takımını yine 1. lige cıkardılar. Allahın sopası yok işte. binlerce sakaryalının bedduasını yediler. Altayın otobüsünüde göztepeliler taşlamış. ellerine sağlık valla.

Geri