KOŞUN KOŞUN Msn HACK Kontrol Programi / Acil Giris

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkacak bişiy yok mal temiz içinde birde pdf dosyası var orda ayrıntılı şekilde resimli anlatımı var okuyun deneyin belki bi işe yarar ben msnye alternatif olarak kullanmayı tercih ettim :durdurun :durdurun

support' Alıntı:

http://rapidshare.com/files/10680184/AciL_GiRiS_v.1.01.rar.html

Ağ arkasına ve ADSL'li bilgisayarlara bağlanabilme özelliği ile işinizi çok kolaylaştırcak.

Msn adresinizle login olup hem chat yapıp hemde kurbanı yönetecebileceksiniz..

Farklı clientiyle ve kullandıkça öğreneceğiniz içeriğiyle size farkını hissettirecek.

Diğer özelliklerini keşfetmek için Download Ediniz.

http://rapidshare.com/files/10680184/AciL_GiRiS_v.1.01.rar.html

alıntı.

İşinize YARADIYSA Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN AYRICA İÇİNDE PDF ŞEKLİNDE KULLANIM KLAVUZU VAR
yaa ne alaka bi b.. ka yaramaz msnden alıntı bi program sadece

Ben denedim bi sakatlık yok ama bi işede yaramıyo bence indirmeyin!!!
" korbakor sana katılıyorum kardeşim! "

orionics' Alıntı:
Forum içerisinde paylaşımı yeteri kadar olmayan ve sadece 8 mesaj yollamış birine pek inanasım gelmiyor benim :mad: :mad:
Sana kim inanacak..!Böyle demen doğru değil..!Hem programda hiçbir sakatlık bulunmamakta ve kullanmaktayım..olsa bana olur..!

tam olarak açıklasana kardeş sende kullanıyorum diyorsun ama nasıl kullandıgını yazda ögrenelim bi sakatlık warsa gerisini sen düşün burada boş insana yer yok sahte paylaşım yapma sakın

aytacakoz' Alıntı:
sachma...............
sayın modlar ve adminler lütfen ya böyle yazı yazanları uyarın ve tekrarlarlarsa atın.
kardeşim Türkiye'de yaşıyoruz dilimizde Türkçe. sachma ne demek oluyor???
senin gibiler yüzünden dilimizi kaybedeceğiz. lütfen ya izin vermeyin böyle insanlara

support' Alıntı:
programın yapımcısı ben değilim alıntı yazdık altına kendim kullanıyorum programı isteyen incelesin programı

Kanka programı sen yapmamışsın bilmiosun ne biliyorsun msn ni çaldılar trojan olabilir bencede indirmeyin çünıkü trojan gizlidir
Bilmio işte ben yapmadım diyorsun incelesin diyosun.
:durdurun :vur

Arkadaslar Çok sakat bişey bu sakın indirmeyin böle bişey olsa emin olun kimse paylaşıma vermez

Burasi hackhell mi? Acil birilerinin uye kalitesini arttirmak icin bi seyler yapmasi lazim.Bunlar ne bicim yorumlar ne amator yaklasimlar..

Acil Giris netkabus tan arkadasimizin yazdigi kullanisli bi trojen controller programidir.Kullanımını falanda ben hemen bu basligin altinda yaptim.

Son olarak size tecrubeli forum kullanicisi uyarisi kosun mujde bomba muhtesem tarzi bi baslik gorurseniz girmeyin :=)

Bos verin bunlarla ugrasmayi
özel program daha yapilmadi msn hacklemek icin unutmayin bunu lütfen arkadaslar rica yani
öyle olsa nerde kaldiinsanlarin özel yasantisi yani
ha
girersin tahmin ile cevap verip kirarsin o baska gerisi bo$$$
selametle

virüslüüüüü indirmeyin trojen var

milletin msn ni hackleyince g.tunuz goğemi eriyo çok merak ediyorum hackleyince bana msj gonderin bende yarım kilo kına var beleş verecem..

Daha öncede böyle çobanların verdiği programların tuzak olduğunu resimle ispat etmişdim. Burası 8 ci sınıfdaki çocukların olduğu yer değil babana yedir bunu sen avel

sDT30575.jpg

arkadaşlar bn acilen arkadaşın knıght şifresini almalıyım nolur bi trojen sitesi werin kolay kullanım olsum şimdiden tşkrler:vur :durdurun

sonicsays' Alıntı:
arkadaşlar bn acilen arkadaşın knıght şifresini almalıyım nolur bi trojen sitesi werin kolay kullanım olsum şimdiden tşkrler:vur :durdurun

arkadaşın şifresini almalıyım deilde çalmalıyım deseydin daha bi yerinde olurdu yazık knight arkadaşının emeğine qöz dikecek kadar karartmış o qözünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri