KOŞUN KOŞUN Msn HACK Kontrol Programi / Acil Giris

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

support

New member
Reaction score
0
Msn HACK Kontrol Programi / Acil Giris

üzgünüm, kurallar gereyi forumda ilk paylaşımlarda burada konu açılamaz..

NetPower' Alıntı:
Kimse İndirmesin BöLe ŞeLere Dikkat Edin Tuzak OLabiLir KardeşLerim..

programın yapımcısı ben değilim alıntı yazdık altına kendim kullanıyorum programı isteyen incelesin programı

Bırakın bu işleri ne işe yaradığı tam olarak ne yaptığı bile yok kapatılsın bu konu.

biincisi baslıgı acısın bıraz banel arkadasım ıkıncısı kostukgumuzu varsayalım.kostuk geldık ne işe yaradıgını tam olarak bılmedıgımız bır programla ne ısımız olabılır.ılk one yeterlı bır acıklama yap daha sonra tesekuru al.sıtedekı tek derdınız tesekurse al sana tesekkur edebılırım .. her mesajın altında bı tesekur yazıyor uyuz oluyorum

Forum içerisinde paylaşımı yeteri kadar olmayan ve sadece 8 mesaj yollamış birine pek inanasım gelmiyor benim :mad: :mad:

AdamLar Myneti HackLio Siz HâLâ Msn HackLeme Peşindesiniz Aşın Kendinizi Artık :D

içine trojan kakmış, trojan bazı antivuruslere yakalanmıyo diye sizdede taratınca temiz cıkabilir. benden uyarması yalnız dogru diyo msn hack diye bunu kullanırsanız msn'ininz hacklenir :D

modlar koşsun yetişsin buraya turk hard sesim geliyormu ve işin komik yanı birinci linkle 2.link aynı

isteyen indirir isteyen indirmez turk hardda gelsin bir başkasıda gelsin incelesin programı ben üretmedim ama kullanıyorum.bilip bilmeden içine server gömmüş bilmemne gömmüş gibisinden ezik ezik konuşmayın ispatlayın ozaman içinde server olduğunu

para mı verdik tohumuna msn mi açtık ama sizlerde dikkat edin böle şeylere

ben indirmeyi deniyorum bakalim ne cikacak en fazla pc format yer o kadar :p:p:p:p:p :D

ya support usta ağ arkasına bağlanmak ne demek nasıl oluyo bu. programın çalışma mantığını açıklayabilirmisin bide. mantığını kavrarsak bi clonunu yaparız belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri