KnowN Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta KnowN ' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,rapidshare,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

KnowN Hakkında Sorulan Her Soruyu KnowN size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

bfa91b152b5145f3eade61484887320f.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

ßütün özeL & Sözel & güZel vs vs SoruLara Tarafımdan Geçiktirmeden Cevap veriLecektir.

Daha ne ßekLiyorsunuz :durdurun

EyvaLLah Kardeşim ;)

Dai bu kadar vakti nerde buluyorsun, sen farklı bir gezegende misin ? Eğer öyleyse, orda bağlantı hızı ne, 1 günde kaç saat var orda =))

:):) ilk önce dai kendini bi tanıtsan neyaparsın nerde yaşarsın ne yersin gibi (=

iStanßuL / Zeytinßurnu'nda Yaşarım. 24 Yaşındayım 85 DoğumLuyum. ÖzeL GüvenLik Şirketinde ÇaLIŞIYorum 3 ßuçuk Senedir MasLak'ta 40 KatLı ßir PLazada..

Zeytinßurnu AnadoLu Dış Ticaret Lisesinde oKudum..

Keßap yerim Su içerim :))

Dai bu kadar vakti nerde buluyorsun, sen farklı bir gezegende misin ? Eğer öyleyse, orda bağlantı hızı ne, 1 günde kaç saat var orda =))

FarkLı Gezegende degiLim aynı gezegen üzerinde Yaşıyoruz Kardeşim. ßaĞLantı Hızım 8 + 8 = 2 adet 8 Mßit + 100 mßit internet ßaĞLantısı var. ASLINDa her zaman dedigim gißi upLoad yapmak ßenim için ßir zevk Unsuru :) yanı farkLı ßir ßekLentim yok upLoaddan ;)

Benim Merak ETtiğim 1-2 Soru var ...

Download Hızın ? (Rapid PremiumLu ~ PremiumSuz)
Upload Hızın ?
Bilgisayarın Sistem Özellikleri ?

Dai çok dayıymışsın sen öyle duydum.

Benim sorun şu olacak . Benimle düelloya var mısın?

Yer, tarih, ve saati sen belirleyebilirsin..

Tesekkürler Ethnic :001_rolleyes:

Known sen cayini ice dur ben bi kosu sorularimi hazirlayip geleyim :)

nqpcaa.jpg

Benim Merak ETtiğim 1-2 Soru var ...

Download Hızın ? (Rapid PremiumLu ~ PremiumSuz)
Upload Hızın ?
Bilgisayarın Sistem Özellikleri ?

12mß/Saniye

1mß/Saniye oLarak ikiye ayrıLıyor DownLoad Hızım. O Anki zevkime ßağLI anLayacagın.

UpLOad'sa 80Kß/sn veya 1200 1400 1500kß/sn oLarak ikiye ayrıLıyor :)

Rapid Premium & Letitßit & HotfiLe PremiumLarı kuLLanıyorum..

inteL Core 2 Duo E8400 iŞLemci & 4 Gß Ram & Asus ANa Kartım & 1 gß Ekran Kartım & 19 iNCH Monitorum & 3 adet HDD'MLe sizLere hizmet veriyorum Kardeşim :)

Dai çok dayıymışsın sen öyle duydum.

Benim sorun şu olacak . Benimle düelloya var mısın?

Yer, tarih, ve saati sen belirleyebilirsin..

TaßiKi Dayı değiLim asLında. ßiraz yaşamış oLduğum yerden aLdığım ŞeyLer ßiraz karışık iŞLer.. Yer : MecidiyeKöy Metroßus Duragı 17.11.2009 Saat 17:eek:o Fark etmez ;)

Benden Sonraki Rakibin Kim :sigara:

Türk Hava YoLLarı inşaLLah :)

ASLInda upLoad'da Kendime Rakip Tanımıyorum Karma Hariç ßakmayın öyLe Çok upLoadda Yapmıyorum Çünkü ßazen aßartıp kuLLanıcıLardan eLeştiri aLaßiLiyorum :)

Tesekkürler Ethnic :001_rolleyes:

Known sen cayini ice dur ben bi kosu sorularimi hazirlayip geleyim :)

nqpcaa.jpg

sen SoruLarını HazırLa ßen ßurdayım Gurßetçi :))

Çay içinde teŞekkür ettim..

1- Arkadaslıklarda en cok neye önem verirsin ?
2- ne tür müzik dinlersin ?
3- Emir vermekten hoslanır mısın ?
4- Duygusallastıgın zamanlar ne yaparsın ?
5- Hic siir yazdın mı?
6-Hic bitmesin dedigin an var mı?
7-Okul hayatinda kopya cektinmi
8-örnek aldığın biri varmı hayatta
9-elinde olsa hangi huyunu degistirmek isterdin
10seni etkileyen sarkı hangisidir ?
11-en cok seni ne kızdırır
12- sorularımın devamı gelsin istermisin.. :biggrin:

tsk ettim simdiden :001_rolleyes:

sevgiLi kuzen

Pragmatist bir manifestonun edimseL imgeLenmeLerine öykünen yaptırımLarı karakterize eden kuramLarın tümünü gerçekLeyebiLme yetisine haiz bir öngörümseL önerme varyantı oLarak kabuL ediLse de, içseL çatışıkLıkLarı pasivize etmenin biLişseL aLgıLanması söz konusu oLduğunda pitoresk bir tümevarım sağLayabiLecek bir betimLemeyi, en marjinaL kuLvarLarda, ayrımLanabiLir ve determinist bir tarzda angaje edebiLme kapasitesine sahip oLan nedir?

Pragmatist bir manifestonun edimseL imgeLenmeLerine öykünen yaptırımLarı karakterize eden kuramLarın tümünü gerçekLeyebiLme yetisine haiz bir öngörümseL önerme varyantı oLarak kabuL ediLse de, içseL çatışıkLıkLarı pasivize etmenin biLişseL aLgıLanması söz konusu oLduğunda pitoresk bir tümevarım sağLayabiLecek bir betimLemeyi, en marjinaL kuLvarLarda, ayrımLanabiLir ve determinist bir tarzda angaje edebiLme kapasitesine sahip oLan nedir?

:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha

Türk Hava YoLLarı inşaLLah :)

ASLInda upLoad'da Kendime Rakip Tanımıyorum Karma Hariç ßakmayın öyLe Çok upLoadda Yapmıyorum Çünkü ßazen aßartıp kuLLanıcıLardan eLeştiri aLaßiLiyorum :)

Ben de Türk Hava Yolları Elemanı Olarak Tek Rakibin Benim Yine :)

1- Arkadaslıklarda en cok neye önem verirsin ?
2- ne tür müzik dinlersin ?
3- Emir vermekten hoslanır mısın ?
4- Duygusallastıgın zamanlar ne yaparsın ?
5- Hic siir yazdın mı?
6-Hic bitmesin dedigin an var mı?
7-Okul hayatinda kopya cektinmi
8-örnek aldığın biri varmı hayatta
9-elinde olsa hangi huyunu degistirmek isterdin
10seni etkileyen sarkı hangisidir ?
11-en cok seni ne kızdırır
12- sorularımın devamı gelsin istermisin.. :biggrin:

tsk ettim simdiden :001_rolleyes:

1. En Çok Önem Verdiğim ŞeyLer Güvendir. iNsanLIKtır. Dost dediğin Kötü Günde Yanında oLucak TaßirLerine ßireßir Uyar ßireßir Katı ßir ŞekiLde savunurum. iyi Günümde HerkeS Yanımda oLmasın. Tek Dostum gißi Dostum oLsun yeterLi.

2. AraßeSK & Karadeniz. aSLında kuLaga Hoş geLen her türLü müzigi severek dinLerim.

3. Emir Vermem emir vereninde emrini tutmam. Askerde sadece emir demiri keser hesaßı ßiraz ßiraz yaşadık. Emri Hayatta ßen Keserim Yani Ne emir Verir ne emir aLirim.. TatLı diL GüLer yüz Gerisi Hava Cıva.

4. Pek DuyguSaL zamanLarım oLmamıştır. DuygusaL OLDuğumda Kimse ßeni Göremez. Duyamaz ALLah Hariç..

5. Eskiden Çok Şiir Yazardım Çok Yakın ßir zamanda Hepsi HackheLL'e vericem ;)

6. Bitmesin dediğim anLar oLmuştur taßiki. Lise Hayatım ve Usta AskeLik dönemim. ÖyLe GüzeL GüvenLi öLüme meydan okuyan arkadaŞLıkLarım oLdu ki Her ikisindede ßunu anLatmaya KeLimeler yetmez..

7. Kopya Çektik. KızLar ßacakLarına yazar ßizde onLardan ßakardın arada sırada. xD

8. Örnek aLdığım ßiri Var Hayatta. ßirisi ANNem : HaksızLığa GeLemez. ßirisi ßaßam : Sözünün Eri Doğru ve Dürüst..

9. ELimde oLSa Şu SinirLerimi ALDırır ve SinirLi ßiri oLmaktan Vazgeçerdim. Sinir yüzünden kendi kendimi yediğim çok oLmuştur.

10. asLında eftaLya insanın o an hangi şarkıdan etkiLenecegi ßeLLi oLmuyor ßenimde öyLe yani. O anki Ruh haLime ßaĞLI..

11. HaksızLık. DaLGa geçiLmesi. Otoßüste ayagıma ßasıLması. Lan & oğLum & Kimsin Lan sen & Mekanın neresi gißi gißiLerden Nefret ederim. Dayanamam :)

12. Siz Sorun ßende CevapLayayım :)

ßen teşekkür ederim Gurßetçi

MaΨèŔcİķ;4774073' Alıntı:

ismim ÖzGüR ;)

insan'Dır Kuzen ßu Soruyu ßen seneler önce sormuştum ya :D

Ben de Türk Hava Yolları Elemanı Olarak Tek Rakibin Benim Yine :)

Rakißim sen oL Sorun oLmaz o zaman :)

krdş benim sorumma gelince sitede sadece paylasım mı oluyor bisey üreten yapan yokmu sende paylasımcımısın. Örnek vermek gerekirse bi programın türçe dili yok türkçe yama yapaçak yetenekli biri varmı aranızda yada serialli bulunmayan biR programın seriallini bulabilirmisin veya ürete bilirmisin...!

NOT: Neyin şuç neyin günah olduğunu sizden iyi biliyorum.

sen bilgisayar başında olmadıgın zamanlar ne yapıyorsun hobı olarak

krdş benim sorumma gelince sitede sadece paylasım mı oluyor bisey üreten yapan yokmu sende paylasımcımısın. Örnek vermek gerekirse bi programın türçe dili yok türkçe yama yapaçak yetenekli biri varmı aranızda yada serialli bulunmayan biR programın seriallini bulabilirmisin veya ürete bilirmisin...!

NOT: Neyin şuç neyin günah olduğunu sizden iyi biliyorum.

ßunLara Kafa yorup Yaparız yaparızda uzun sürer. Yani pekte Gerek oLdugunu düşünmüyorum.. Günah ve Suç ikiside cezaLarı Gerektirir onun için ne Günah'a GireLim Ne Suç iŞLeyeLim..

PayLaşmak Çok GüzeL HeLe HeLe payLaştıgın Yer HackheLL OLDugunda Herşey Dahada güzeL ;)

sen bilgisayar başında olmadıgın zamanlar ne yapıyorsun hobı olarak

Araßa sürüyorum :durdurun

Geziyorum Cafeye gidiyorum Çay ÇORßa vs vs içiyorum :) öyLe ßöyLe işte kardeşim

dai sen geçenlerde download hızını bi caps la gösterdin de 11 MB mubarek :)
yani mesela 200 mb lik dosyayı 19 saniye de indirmek nasılbi duygu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri