knight online love party(aşk hikayesi) - Knight Online Love Story Part 2 *

panickroom

New member
Reaction score
0
bir gun max adında karızmatıkmı karızmatık bır warıor cznın ortasından gıderken yolda bir el morad mage ye aşık olmus mage de ona ılk gorusde tutulmus aradan aylar gecmıs bunlar ısı sarmıslar bır gun 2 aıle durumu ogrenmıs ve karsı cıkmıslar magenın aılesı maxı oldurmus mage aglıyarak maaaaaaaaxxx maxxxxxxx diye bagırıyormus maxın aılesıde mageyı oldurmus aradan aylar yıllar gecmıs max yasıyormus max magenın kız kardesıyle fıngırdesırken mage el morad olduu ıcın karusa donmus maxle bırlıkde olabılmek ıcın max magenın kardesıne tutulmus cocukları olmus karus mage ıcmını magemax koymuslar magemax cok yaramaz ama cok tatlıymıs bır gun evlerınde maxle magenın kardesı fıngırdesıtken bırden mage (artık ısmını verıım dıyorum) dangelfor gelmıs basmıs bunları maxx max dıye kıyametı koparmıs
dangel forla kardesı 1vs1 yapmıslar max ıcın ama deymez demıs max benm ıcın 2nızdee gelın 2nızıde sevıyorum demııs ve olene kdr oyle yasamıslar
:):):):):)

:hhman: magemax

[VIDEO]HKzlEfGuguc[/VIDEO]

VİDYOYU BEYENDIYSENIZ YORUM YAZICANIZA TEKUR EDINIZ

ben bısey anlamadım :)

i am don't understand..

Valla Bende Pek Bisi Anlamadim :d :d :(

kardes sen gıt bı uyu bıde bu oyunu bıdaha oynama kaf harbi gitmiş

sen şidi filmi izledin..bi hikaye yazdın onu...valla helal olsun...bizim için o kadar uğraşmana gerek yoktu valla....filmde hikaye anlatılıyo zaten filmi yapan hikayesini de yazmış zaten...bi de anlatım biçimli önnemlidir...sen birax kitap oku öyle yazmaya öyle dvm et hikayelerini...biliyosun sadece azim yetmez...bilgi darağacında olması lazım...kabiliyette var tabi en önemlisi olann...sen iyisi bırakya bizim için değmez...:D

adamda kafa kalmamışki oyuna kendisini kaptırmış gitmiş

adam uğraşmış beyler emeğe saygı lütfen

ben bişi anlamadım ama emeğine sağlık

Geri