Knight Online (Özel Bölüm) bölümüne Asistan Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
revolation gerçektende ne zaman baksam online sın hackhell için çok çalıştığın kesin eğer gerek varsa ve başarılarını görüceksek tabikide ol [ +1 ]

+1 Bence Oraya Laiksin...

revolation' Alıntı:
sağol abi sende benim sevdiğim bir s.modsun. bende aranızda olmaktan gurur duyarım.

smod du=)
walla bilemiyorum..o bölümle çok ilgilisin,araştıma bunu gösterio..mesaj sayın dier mod adaylarına göre az gözükse de aslında çok faydalısın..Keşke 1-2 ay daha bekleyip açsaydın o zaman daha kolay olurdu..ama yine ce + hakediosun..hayırlı olsun:biggrin

okan kardesım hayırlı olsun +1988 basarılar dılerım:D

anaa son msjı gormemısım yaff hayırdır revo nooldukıne?

revolation adaylıgını geri çekmene gerek yok,
yorumlar devam edebilir ko bölümleri 5e kadar mod kaldırabilir

react0r' Alıntı:
revolation adaylıgını geri çekmene gerek yok,
yorumlar devam edebilir ko bölümleri 5e kadar mod kaldırabilir

valla :D eee! devam o zaman :D ne biliym abi. 3'ten fazla mod olmuyor diyorlar ya ondan şettirdim :D

SickDreTh' Alıntı:
okan kardesım hayırlı olsun +1988 basarılar dılerım:D

anaa son msjı gormemısım yaff hayırdır revo nooldukıne?

teknik arıza :D geçti reakt0r sağolsun. yoksa gidiyorduk yok yere yaf :D

revolation sen mod ol bende yardımcın :)

"diğer" forumdaki moteratörlüğün yüzünden buradaki görevinin

aksatmayacaksan eğer;

[+]

ama seni "oradan" çok "burada" online olarak görmek isteriz bunu da

belirteyim.. gözümden kaçmadı değil çünkü..

TuRK_HaRD' Alıntı:
"diğer" forumdaki moteratörlüğün yüzünden buradaki görevinin

aksatmayacaksan eğer;

[+]

ama seni "oradan" çok "burada" online olarak görmek isteriz bunu da

belirteyim.. gözümden kaçmadı değil çünkü..

orada ki modluğum burada a.mod seçilince bitecek. ama orada userliğim hackhell'de ne kadar olacaksa yani Allah ömrümüzü ne belirlemişse o olacak. benim için her forum, user olarak girdiğim ve bilgi aldığım her forum eşittir. çünkü sömürdüğüm foruma karşı benimde paylaşım yapma sorumluluğum vardır ki sömürücü sıfatını paylaşımımızla ismimizin önünden atalım. he hackhell ile o forum farklı. çünkü burada ki ve orada ki dostlarım forum dostluğu değil, can dostluğudur. sizler benim için (Dark, ozy, solariz, genco, sonic, ivesa, sen, reakt0r, fritay, PROtype, KaRmA, FLETCH, J@CK@L, , Pasaklı [forumda bana ilk kez h.g diyen ama geçinemediğim insan :D ], Asasian :durdurun , lazaslan, REman ve adını sayamadığım daha biçok arkadaşım uynk HoCuS'u unuttuk yaf :D ) forumun üye listesinde bulunan insanlar değilsiniz. Sizler benim sanki çocukluk arkadaşım, kapı komşum, iş yerinden en samimi kankam gibisiniz.

bu arada + için sağol. sepeti dolduruyoruz yaff :biggrin (bu smileyide kim koyduysa Allah razı olsun. valla çok hoşuma gidiyor yaf)

Edit: bende bulunan çene forumdan seçeceğiniz 10 user'in toplamında bulunan çeneden fazladır. amma çok konuşuyorum yaff!!!

revolation' Alıntı:
orada ki modluğum burada a.mod seçilince bitecek. ama orada userliğim hackhell'de ne kadar olacaksa yani Allah ömrümüzü ne belirlemişse o olacak. benim için her forum, user olarak girdiğim ve bilgi aldığım her forum eşittir. çünkü sömürdüğüm foruma karşı benimde paylaşım yapma sorumluluğum vardır ki sömürücü sıfatını paylaşımımızla ismimizin önünden atalım. he hackhell ile o forum farklı. çünkü burada ki ve orada ki dostlarım forum dostluğu değil, can dostluğudur. sizler benim için (Dark, ozy, solariz, genco, sonic, ivesa, sen, reakt0r, fritay, PROtype, KaRmA, FLETCH, J@CK@L, , Pasaklı [forumda bana ilk kez h.g diyen ama geçinemediğim insan :D ], Asasian :durdurun , lazaslan, REman ve adını sayamadığım daha biçok arkadaşım uynk HoCuS'u unuttuk yaf :D ) forumun üye listesinde bulunan insanlar değilsiniz. Sizler benim sanki çocukluk arkadaşım, kapı komşum, iş yerinden en samimi kankam gibisiniz.

bu arada + için sağol. sepeti dolduruyoruz yaff :biggrin (bu smileyide kim koyduysa Allah razı olsun. valla çok hoşuma gidiyor yaf)

Edit: bende bulunan çene forumdan seçeceğiniz 10 user'in toplamında bulunan çeneden fazladır. amma çok konuşuyorum yaff!!!

tabiki isteyen istediği her foruma üye olur, biz buna karışacak değiliz

elbette.. ama moderatörlük çok ağır bir iş, ve ben iki forumda yöneticilik

yapılmasına hep karşı oldum.. yöneticik emek harcamak demek, bir user ne

yapıyorsa onun 3-4 katı çaba sarfetmek demek.. 2 forumda yöneticilik yapmak

da bu çabanın ikiye bölünmesi ve tam verim alınanamaması anlamına geliyor..

ben boş bir günümün en az 6-7 saatini hh'de geçiriyorum, yine bile bazen

işlerin arasında kayboup gittiğim oluyor.. tüm yöneticilerimizden de aynı

ihtimamı göstermelerini bekliyorum bu yüzden, sen de bu işe adaysan eğer,

benim şahsi fikrim bu şekilde olmalısın..

tekrardan hayırlı olsun, seni aramızda görmekten mutluluk duyarım..

hakedene hakkını vermessek taş yağar taş + benden sana

bu bölümde ne yaptığını bilmiyorum nasıl çalıştığını işin aslı knight bile oynamadım hayatım boyunca ama forumdan sevdiğim tanıdığım saygı duyduğum bi abimsin benden sana sonsuz +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri