revolation' Alıntı:sağol abi sende benim sevdiğim bir s.modsun. bende aranızda olmaktan gurur duyarım.
react0r' Alıntı:revolation adaylıgını geri çekmene gerek yok,
yorumlar devam edebilir ko bölümleri 5e kadar mod kaldırabilir
SickDreTh' Alıntı:okan kardesım hayırlı olsun +1988 basarılar dılerım
anaa son msjı gormemısım yaff hayırdır revo nooldukıne?
TuRK_HaRD' Alıntı:"diğer" forumdaki moteratörlüğün yüzünden buradaki görevinin
aksatmayacaksan eğer;
[+]
ama seni "oradan" çok "burada" online olarak görmek isteriz bunu da
belirteyim.. gözümden kaçmadı değil çünkü..
revolation' Alıntı:orada ki modluğum burada a.mod seçilince bitecek. ama orada userliğim hackhell'de ne kadar olacaksa yani Allah ömrümüzü ne belirlemişse o olacak. benim için her forum, user olarak girdiğim ve bilgi aldığım her forum eşittir. çünkü sömürdüğüm foruma karşı benimde paylaşım yapma sorumluluğum vardır ki sömürücü sıfatını paylaşımımızla ismimizin önünden atalım. he hackhell ile o forum farklı. çünkü burada ki ve orada ki dostlarım forum dostluğu değil, can dostluğudur. sizler benim için (Dark, ozy, solariz, genco, sonic, ivesa, sen, reakt0r, fritay, PROtype, KaRmA, FLETCH, J@CK@L, , Pasaklı [forumda bana ilk kez h.g diyen ama geçinemediğim insan], Asasian :durdurun , lazaslan, REman ve adını sayamadığım daha biçok arkadaşım uynk HoCuS'u unuttuk yaf
) forumun üye listesinde bulunan insanlar değilsiniz. Sizler benim sanki çocukluk arkadaşım, kapı komşum, iş yerinden en samimi kankam gibisiniz.
bu arada + için sağol. sepeti dolduruyoruz yaff :biggrin (bu smileyide kim koyduysa Allah razı olsun. valla çok hoşuma gidiyor yaf)
Edit: bende bulunan çene forumdan seçeceğiniz 10 user'in toplamında bulunan çeneden fazladır. amma çok konuşuyorum yaff!!!