Knight Online (Özel Bölüm) bölümüne Asistan Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Arkadaşlar çoğunuzunda bildiği gibi o bölümde fazla zaman geçiren bir üyeyim ve foruma bir user olarak değil de Asistan Moderatör olarak daha verimli olabileceğime inanıyorum. O bölümde çok kaliteli iki kişi zaten mod olarak görev yapmaktalar. Ama FLeTCh®'in adult bölümünde de mod olması sonucu yükünün ağırlaşmış olmasından ve react0r'ün de forumda yükünün haylice ağır olmasından dolayı sizlerin desteği, FLeTCh® ve react0r'ün isteği ve yönetimin yetki vermesiyle onlara yardımcı olmak isterim. O bölümde günde en az 10 trojenli link verilmekte ve çoğu yeni (Misafir rütbeli) üye bu programları indirip kullanmakta. Yani forumun tehlikeli bi bölümü. Olumlu yada olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

(+) Ne Zaman Girsem Oradasın.Bilginde Mevcut.FLeTCh® ' te Yabancı Adult Resimler'de de Mod oLdu Yükü Ağır.. Bana Göre Senden Başkası Oraya Yaramaz...

Bencede hak edıor ama zararlı olmayan trojan ları ogrenmesı lazım

O Bölümde Nekadar Aktif Olduğunu Biliyoruz. Bu Görevi Bence Hakediyorsun. Benden Tam Destek +1

Knight çok iLgi gören bi oyun böLümde doLaysıyLa iLgi görüyor.. SürekLi onLine YöneticiLer oLması gerekLi.. react0r ver FLetch onay veriyosa +1 hayırlısı olsun

Hayırlı Olsun Kardeşim... [ + ]

o bölüme hiç girmedim ama son zmnlarda ne kdr aktif olduunu görüyorum
bölüm modları onay verirse neden olmasın.. (+)

£koFr£$h' Alıntı:
Bencede hak edıor ama zararlı olmayan trojan ları ogrenmesı lazım

yorum için teşekkürler yanlız bir ek bilgi vermek istedim. her ne sebeple olursa olsun "zararsız virüs" diye birşey yoktur. sadece çok zararlı ve düşük seviyede zararlı virüs vardır. kimi virüsler sistemde geriye dönülüp tamiri kolay hasarlar bırakmakla beraber kimi virüsler sistemde onarılamayacak tahribatlara yol açarlar.

yardımcı oluyorsun bizlere, online süren de yüksek.. +1

Küçük bir araştırma yaptım. Neredeyse tüm zamanın orada geçiyor.
Çok aktif ve sürekli online'sın. Bence İlgi alanın sebebiyle cuk oturur.
Elbette asıl önemli olan görüşler o bölümün asıl mod'larının görüşleridir.
Ancak bir şey daha dikkatimi çekti. Nerdeyse asistan mod gibi her olayı takip ediyor ve zararlı olabilecek mesajlar için uyarılarda bulunuyorsun.
Bence uzmanlık açısından bu görev senin için biçilmiş kaftan. Destekliyorum...

+1905

henüz erken gibi görünse de asistan mod olarak başlamanda fayda var bence

+1903

ihtiaç varsa neden olmasın zaten bölüm modununda okeyi var.(+1)

Beğendiğim üyelerdensin . aramızda görmek isterim seni

hep tanık oluyorum virus verenleri hemen yakalıyosun : )
basarılı görüyorum ve seni destekliyorum ama
FLeTCh® ve reactor un yorumu cok onemli

Daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum, yani buna tecrübe de diyebiliriz, yardımların için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri