Knight Online'ın Gerçek Yüzü

Wizzy

|͇̿C͇̿¤͇̿̿
Reaction score
0
Arkadaşlar bu videoda anlatılanlar gerçek!!

[VIDEO]849LLuyVNtg&feature=related[/VIDEO]

paylasım için teşekkürler ama videodaki yazılar çelişkili geldi bana madem bu haber k2 tarafından yayınlatılmamış nası bu arkadas ingilizceden türkceye uyarlıyo ayrıca bazı arkadasların oyunda bi yere gelemeden oyunu bırakarak kendilerini tatmin etme yöntemi olarak diye düşünüyorum...

emeğe saygı ama inandırıcı gelmedi :S ztn israile amerika yardım edio usko ya gerek yok...

Bu yazıda yazılanlar dogru diyelim ama bazı çelişkiler aklıma takılıo bu sefer.

Benim bildiğim masonlar işlerini herzaman en iyi şekilde yaparlar ve mükemmele yakın bir iş çıkarırlar.
K2 de ise vasatında altında bi durum var serverlerinde genellikle sorun oluyor ve bu sorunlar yüzünden oyunu bırakan çok tanıdıgım var.
Eğer masonların olsaydı emin olun serverlerin kalitesi 4-4 lük olur ve dahada bağlayıcı bi ortam olurduki uskoda bu yok.

Ama benim en çok şikayet ettiğim ve hoşuma gitmeyen şey ise gençlerimizin bunun bir oyun oldugunu unutmaları ve kendilerini çok kaptırmaları

Ben cypherda muhtarinardream clanını kurdugumda sadece 2 kişiydik ve hiç bir iddiamız yoktu ama bi farkımız vardı ve hep öyle kalmasını istedim
1.bu bir oyun bunu asla unutma
2.Seviyeni koru

Yani bunu bir oyun olarak görürsen sadece güzel zaman geçirmek için oynarsan bi sorun yok.

Ne Mallar gördüm kusura bakmasınlar ben o tiplere mal diyorum, biri onu kesince sadece kesti die ana avrat sövüyo sırf birini kesmek için tüm enerjisini harcıyo ve gereksiz stresse girio =)

Aman neyse fazla yazıp sıkmayım sizi.

"Hayat düşünenler için bir komedi, hissedenler için ise bi trajedidir"

Benim bildiğim masonlar işlerini herzaman en iyi şekilde yaparlar ve mükemmele yakın bir iş çıkarırlar.
K2 de ise vasatında altında bi durum var serverlerinde genellikle sorun oluyor ve bu sorunlar yüzünden oyunu bırakan çok tanıdıgım var.
Eğer masonların olsaydı emin olun serverlerin kalitesi 4-4 lük olur ve dahada bağlayıcı bi ortam olurduki uskoda bu yok.

Ama benim en çok şikayet ettiğim ve hoşuma gitmeyen şey ise gençlerimizin bunun bir oyun oldugunu unutmaları ve kendilerini çok kaptırmaları

Ben cypherda muhtarinardream clanını kurdugumda sadece 2 kişiydik ve hiç bir iddiamız yoktu ama bi farkımız vardı ve hep öyle kalmasını istedim
2.Seviyeni koru

Yani bunu bir oyun olarak görürsen sadece güzel zaman geçirmek için oynarsan bi sorun yok.

Ne Mallar gördüm kusura bakmasınlar ben o tiplere mal diyorum, biri onu kesince sadece kesti die ana avrat sövüyo sırf birini kesmek için tüm enerjisini harcıyo ve gereksiz stresse girio =)

Evet doğru olabilir oyunu bırakan kişiler kendilerini tatmin etmek için böyle birşey yapıyor olabilir

Bu arada neco abi muhtarinardream human oldu sende oldunmu

2.Seviyeni koru

cok güzel bi acıklama eline sağlık usta

çok teşekkürler video güzeldi gerçek olabilir boşu boşuna insan kandırmak için yapmamışlardır herhalde

Evet doğru olabilir oyunu bırakan kişiler kendilerini tatmin etmek için böyle birşey yapıyor olabilir

Bu arada neco abi muhtarinardream human oldu sende oldunmu

Yok ben cyperhi bıraktım charıda sattım yani neccko isimli asas ile ilgim yoktur , şu anki muhtarlarla da bi ilişkim yoktur başkanları kim onu bile bilmiyorum =)

Yok ben cyperhi bıraktım charıda sattım yani neccko isimli asas ile ilgim yoktur , şu anki muhtarlarla da bi ilişkim yoktur başkanları kim onu bile bilmiyorum =)

Keşke bırakmasaydın şuan Cypher çok zevkli ardreamı görmelisin kim kime dum duma

TheMuhtarMix adında bi clan kurdular
Lider GoldenTasak
+ benim eski charım o clanda şuan arkadsaşım oynuyor 0xijen prest

Benim Len kim olcak başka :durdurun bu arada Kaera'a oyuna geri dönmüş selamı var :melek

Geri