Kocası Sealin kendisini aldattığı yönündeki iddiaları ilk başta reddeden ünlü topmodel, katıldığı bir televizyon programında Martin Kristenla birlikte olduğu iddialarını kabul etti. 7 yıllık eşi İngiliz soul şarkıcısı Seal, eşinin İtalyadaki Sardinya tatilinde korumasıyla çekilen pozlarının ardından şu açıklamayı yapmıştı; Sanıyorum herkes son 7 aydır aradığı cevabı sonunda buldu. Elbette ki Heidinin birdenbire bir rahibeye dönüşmesini beklemiyordum. Ama en azından çocuklarımın daha çok tanıdığı birini seçebilirdi. Biraz daha klas görünmesini beklerdim, zina yapmaya karar vermeden önce en azından ayrılana kadar bekleyebilirdi.
İTİRAF GELDİ
İlişkinin yeni başladığını belirten 39 yaşındaki ünlü model, dört senedir korumalığını yapan Kristenın tüm aileyle yakından ilgilendiğini, özellikle çocuklarla ilgili konularda kendisine son derece yardımcı olduğunu söyledi. Çocuklarını ona güvenerek emanet ettiğini ve birbirlerinin tamamen farklı yönlerini keşfettiklerini söyleyen Klum, evlilikleri boyunca kocasını aldatmadığını dile getirdi. Klum korumasıyla olan ilişkisinin, eşi Seal den boşandıktan sonra şekil değiştirdiğini belirtti. Eşiyle boşanmasının ardından istediği gibi arkadaş kalamadıklarını belirten ünlü modelin, Seal ile olan evliliğinden dört çocuğu bulunuyor.
HABERTÜRK