klipler bölümü neden yok?

bysanal

New member
Reaction score
0
buradan yönetici arkadaşlara sesleniyorum.müyap sadece mp3 paylaşımı ve mp3 paylaşımına neden olan(emule,kazaa,ares)programları yasakladı.klipler yasaklanmadı eğer tekrar açılırsa klipler bölümü sewinirim...önerimi dikkate alacağınız için şimdiden teşekkür ederim....

evet bencede dostum ıyı soyledın yonetım bunu ıçınde bı düşüncesı vardır

bu dediğim programlar ve mp3 paylaşımı yasaklandı ve yasal bir site açıldı mp3ler için şarkı başına 1ytl ödendiği zaman o şarkı indirilebiliyor yasal olarak...

video kliplerde bu yasal engelin içine giriyor arkadaşlar

ör:

http://www.hideforum.com/

(hernekadar sıteyı müyap kapamamış ama screenshottan anlayabılırsınız neyın yasak olarak algılandıgını)

arkadaşlar onlar hiçbir şekilde engelleyemezler klip paylaşımını klipler sanatçıların reklamını yapıyorlar ve hiçbir şekilde engelleyemezler.
düşünsenize bir sanatçı neden reklamının yapılmasını engelletsinki bu internet üzerinden bile olsa klipler para ile satın alınamayacağını sanatçının reklamını yaptığı için hiç bir şekilde video paylaşımını engelleyemez müyap engeller ise yasa dışı bir iş yapmış olur....

sonucta sanatçı onları Parayla satıyo :) kazancı olmassa naıl olajak hiç dusundun mu ki ? yasaklanması iyi oldu aslında azıcık DusunSeniz Hak veririsiniz saygılar

DeaD_PriNCe' Alıntı:
sonucta sanatçı onları Parayla satıyo :) kazancı olmassa naıl olajak hiç dusundun mu ki ? yasaklanması iyi oldu aslında azıcık DusunSeniz Hak veririsiniz saygılar

kusura bakma da çuvalla para kazanan sanatçılara hiç hak veremiycem iyi bir çalışma yapan sanatçının albümü zaten satılır onu dinleme hakkımızı elimizden almaya çalışmaları beni sadece sinirlendiriyo.Eğer sanatı para için kullanıyolarsa onlara The Offspring grubunu göstermek isterim adamlar napster davasında gösterdikleri tavırla gözümde büyüdüler :cool:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Biz müziğimizi para kazanmak için değil insanlara dinletmek için yapıyoruz. :cool:

ondan sonra gelip 2-3 kaset yapıp köşeyi dönme hevesinde olan sanatçıların kurduğu muyap gibi saçma orginasyonlar müzik dinleme hakkımızı elimizden almasın zaten alamayacaklarını da biliyolar bu çabaları nafile :D

FLeTCh®' Alıntı:
kusura bakma da çuvalla para kazanan sanatçılara hiç hak veremiycem iyi bir çalışma yapan sanatçının albümü zaten satılır onu dinleme hakkımızı elimizden almaya çalışmaları beni sadece sinirlendiriyo.Eğer sanatı para için kullanıyolarsa onlara The Offspring grubunu göstermek isterim adamlar napster davasında gösterdikleri tavırla gözümde büyüdüler :cool:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Biz müziğimizi para kazanmak için değil insanlara dinletmek için yapıyoruz. :cool:

ondan sonra gelip 2-3 kaset yapıp köşeyi dönme hevesinde olan sanatçıların kurduğu muyap gibi saçma orginasyonlar müzik dinleme hakkımızı elimizden almasın zaten alamayacaklarını da biliyolar bu çabaları nafile :D

fletch üzgünüm canım ama sana yine muhalefet olcam çünkü zaten kaset satılır diyorsun ama biz alırmıyız böyle bi düşün hh e tanıştım tanışalı ben bi tane bile albüm almadım . . .

artı bu insanlar tabiki sanatlarından para kazanmak istiyecekler şimdi sen metallicanın çıkıp mp3 yasaklanmasın demesini beklermisin bekleyemezsin adamlar güzel müzik yapıyorlar ve bunun hakkını istiorlar. . .verdiğin grubunda bi kaç güsel şarkısı var tavırları kendini ilgilendirir bence sanat dünyasına karşı yapılmış bi intihardı napsterdan bizim şarkılarımızı indirin sorun yok açıklması. . .

bu bir piyasadır ve insanlar bu piyasada hep ii bi noktada olmak ister ama ii bi nokta onlar için mp3le deil cd kaset satışıyla başarılır.biz burda nasıl emeğin karşılığında tşk bekliorsak onlarda emekleri karşılığında gelecek parayı beklerler sizce bu yanlış mı hyr bence en doğrusu bu. . .

artık mp3 indiremiyecekmiyiz arkadaşlaar??

Geri