mc_erich
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar bilgisayarıma rootkit bulaştı bende ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için ne yapıcağımı bilemedim ve internetten araştırma yaptım biraz ... adında bir program indirdim c'yi tarattırdım NTDLR galiba bu dosyayı silmiş (daha doğrusu ben ne yaptığımı bilmediğim için bilmeden silmişim ) sonra bilgisayar yeniden başladı ve ...->
NTDLR eksik
Yeniden Baslat
ctrl + alt + del
aynen bu yazıyordu sonra bende eyvah dedim :saskin
sonra caktım formatı rootkit silinmiştir sanmıştım büyük bir ihtimalla 3 aydan beri tarattırmadığım yerel disk d'de olduğunu tahmin ediyordum ama spyware adlı programı buradan indirdim ve kurdum denilen herseyide yaptım forumda arattırdığımda rootkit yazmıstım programda spyware çıktı ve indirdim direk kurdum vs.vs. ama rootkit uyarısı hala geliyor avast kullanıyorum galiba program silemedi 4 kez tarattırdım ama genede banamısın demiyor ): sağlam bir program bekliyorum umarımm yardımcı olursunuz forumda programlarada bakmaya devam edicem :melek
NTDLR eksik
Yeniden Baslat
ctrl + alt + del
aynen bu yazıyordu sonra bende eyvah dedim :saskin
sonra caktım formatı rootkit silinmiştir sanmıştım büyük bir ihtimalla 3 aydan beri tarattırmadığım yerel disk d'de olduğunu tahmin ediyordum ama spyware adlı programı buradan indirdim ve kurdum denilen herseyide yaptım forumda arattırdığımda rootkit yazmıstım programda spyware çıktı ve indirdim direk kurdum vs.vs. ama rootkit uyarısı hala geliyor avast kullanıyorum galiba program silemedi 4 kez tarattırdım ama genede banamısın demiyor ): sağlam bir program bekliyorum umarımm yardımcı olursunuz forumda programlarada bakmaya devam edicem :melek
yha yardım edecek yokmu yha ):