Klavyede En Sevdiğiniz Tuş Hangisi, neden?

Ayrımcılık yok !! :D

Tüm tuşlar tuşlarımdır eyvallah..

Ayrıcalık yaparsak olmaz;ne olursa olsun hepsi aynı yere sahiptir.. :D

Biraz feylezofça oldu ama idare edin :p

İnşallah "SPACE" tuşu ile ilgili yorum yapan yoktur? Gülmekten şuracıkta bayılırım valla :)

Ben kısayolların hepsini kulladığımı düşünüyorum arkadaşlar, en çok galiba "WINDOWS" tuşunu kullanıyorum zannedersem...

AYRICA yeni bi konu açacağım, soru anlamında; bakalım kaç kişi bilecek???

ctrl + alt + del nezaman başım sıkışsa imdadıma yetisiyorlar. : ))) güzel konu almus bazi kombineler bilip te kullanmak aklimiza gelmeyen kombineler burada hatırlamis oluyoruz : )))

bizim dert ortağımız sırdaşımız dile gelse kim bilir neler anlatacak, tüm 'giz' lerimizi itiraf edecek... parmaklarımız kadar yakın bize doslarımızdan bile daha fazla zamanı onunla geçiriyoruz belkide... yemeğimizi bile kimi zaman onunla paylaşmıyor muyuz bozulma pahasına... eve geldiğinde klavyenin çalışmadığını düşünebiliyor musunuz... aman allahım kâbus gibi. yok yok klavye bizim organımız gibi olmuş... telefonda bile bize eşlik ediyor kesinlikle. bana klavyeni söyle sana kim olduğunu söyleyeyim... eski bir klavye sahibi eminim msn de çok vakit geçiriyordur. f mi klavyen ya askersin ya bankacı ya da eskimeyen bir memur. ben de bazen klavye olmak istiyorum, ona dokunan parmakları düşündükçe... ah ah.....!

Ctrl+W en sevdim klavye tuşu internetteyken basın ve görün

esc tabiki. bişeyden kaçmak istediimde mesela msn penceresinden direk kullanıorm oooh mis =) (=

Farenin sol tuşu

Geri