Klavye Delikanlıları

PisiPc

New member
Reaction score
0
aradaşlar bu yazıyı nette gezerken rastladım noktası virgülüne kadar her parçası çocuğun kendi yazısıdır söylediklerine bende katılıyorum ve sizinle paylaşmak istedim.

Bilirsiniz internette çok vardır böyle yaratıklar.
Asarım, keserim ayakları çekerler ama her defasında *** olmaktan kurtulamazlar
Şimdi bu yaratıkları biraz inceleyelim.
Bu garibanlar sanalın verdiği rahatlıkla her türlü lafı çekinmeden söylerler. Nasıl olsa gören yok salla k**** uydurdukça
Bu klavye delikanlıları internetten arta kalan zamanlarını kelime haznelerini geliştirmek için mafya dizisi izleyerek geçirirler.
Dizilerde duydukları her lafı , nette birine klavye delikanlılığı yapmak için hemen not ederler Not ederler diyorum çünkü beyinlerinin büyük bir bölümü çalışmaz duruma geldiği için ezber yetenekleri yoktur
Gerçek hayatta gölgelerinden bile çekinen bu yaratıklar sanalda deli yürek edasıyla ağır abi takılırlar. Bu türle sanalda çok kez karşılaşmışımdır.Ve her karşılaşmamda geyiğimi de yapmışımdır. Geyik yapmak isteyenler için bu klavye delikanlıları mükemmel bir malzemedir.Size de tavsiye ederim.iyi dalga geçiliyor valla.
Şimdi işe mizah da katarak bir kaç komik diyalog yazayım

Klavye Delikanlısı: Biz senin gündüz korkudan geçemediğin yerlerde gece elimizi kolumuzu sallaya sallaya dolaşırız koçum!
Ben: Bizim Murtaza abi vardı.Senin dediğin yerden geçeyim demişti.Şimdi o da elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor oralarda.Ama ismini Aysu diye değiştirmiş , anlamadım ben de.

Klavye Delikanlısı: Len adres ver geliyom!
Ben: veriyom yaz
Klavye Delikanlısı: Ver lan yazıyom
Ben: Senin yan masa!
Klavye Delikanlısı: ıııyyyğğğ (üç buçuk üç buçuk)

Klavye Delikanlısı: Len sen bittin ! Sana interneti dar edecem!
Ben: Dar yerleri çok severim

Sanalda keyfimizi bozan internet magandalarına biraz şeyettirmek yani değinmek istedim

Tamamen kendi yazılarımdır.
Ayrıca Lütfen Yazılarımı Başka Bir Yerde Yayınlarsanız Emeğe Saygı Gösterip Altına Alıntıdır Diye Bir Not Düşün!

ve bende ALINTIDIR diyorum.

bak bu gerçekten de dogru sözler :):):D

eline sağlok dostum ama onlarsızda çekilmiyor bu sanal alem

Cok gelir buralara o magandalardan haberiniz olsun :)

süper ama bu daha bi güsel saol :D

Sanalda keyfimizi bozan internet magandalarına biraz şeyettirmek yani değinmek istedim

Tamamen kendi yazılarımdır.
Ayrıca Lütfen Yazılarımı Başka Bir Yerde Yayınlarsanız Emeğe Saygı Gösterip Altına Alıntıdır Diye Bir Not Düşün!

ve bende ALINTIDIR diyorum.

Bendede var bitane ama o msn delikanlısı.Mekan sölüyom gelmiyor bi gelse msn den sogutcam i.neyi :sigara:

hehee lem alarma ne güldüm ya :)

ya telgraf memuru gibi yarım saatte bir yazan klavye güzellerine ne demeli?

Ultra61 böle konusuyon ama bize karşı .. biz bi kerem harbi erkeklerizdir öle forumlarda bize bu şekilde laf atmak kolay, biz nettede laf atarız gerçekte ise adamın azını burnunu kırarız.Evet nolmuş gecelerin adamıyığ, hatta gecenin bi vakti yarasalarla rakı içiyoruz .. alla alla .. gelsene bizim mekana azını burnunu kırıyım --> şaka yapıyorum ;)

olay budur .. bu manyaklardan çok var bende bi kaçını hh e üye yaptım, aramızdalar eğlencelik userlar :)

eet bende de oluyo zaman zaman özellikle internet cafede msn e gidiim zamanlarda oldu çok kes eğlenmişimdir cidden öle laf sölüyosun hemen 'senin şuan takıldıın net cafeyi biliyorum geliyorum yarım saate kadar bana laf sölemek neymiş göreceksin o cafeyi başına yıkacam' gibi sözleri çok duydum bişi de olmuyo lafta kalıo sadece......

hergün onlarca böle tiple uğraştığım için alıştım artık ya fıss hepsi :)

biara banada dadanmıştı bölesi küfür fln ediyo yer söledim gel aklını alıcam dedim bi gittim adamda 2 metre en 2 metre boy görünmeden topukladım.şimdi ben klavye delikanlısımı oluyorum :p

allahtan benm başıma hech gelmedi kalvye delikanlısı.. çünkü düz ederim adamı .......... hehehehhee

Ana kuzuları bile internette aslan kesiliyor ben anlayamadım ya neyse...

cyfts' Alıntı:
Ultra61 böle konusuyon ama bize karşı .. biz bi kerem harbi erkeklerizdir öle forumlarda bize bu şekilde laf atmak kolay, biz nettede laf atarız gerçekte ise adamın azını burnunu kırarız.Evet nolmuş gecelerin adamıyığ, hatta gecenin bi vakti yarasalarla rakı içiyoruz .. alla alla .. gelsene bizim mekana azını burnunu kırıyım --> şaka yapıyorum ;)

olay budur .. bu manyaklardan çok var bende bi kaçını hh e üye yaptım, aramızdalar eğlencelik userlar :)

Kardeş Ne Oldu yaw Benimle Bİr SOrunun Mu WAr Ben SAdece Gülelim EĞlenelim Dİye Attım Onu Hemen Niye Alındın Yaw

konuyu açan sen bana adres ver ben sana dalga geçmeyi gösteririm:p öyle delikanlı arkadaşların karizmasını çizmek neymiş göstercem sana kaçma delikanlıysan:) :D

HEYYTT uleyn ben konuya yorum yapamsan warlıgından haberiniz yoktu iyiki bi yorum yaptık hiti arttı walla neden görmediniz leynnn bu konuyu dagıtırm walla .... :):):D

Geri