!!!! Kivrak Zeka Hh 02 !!!!

bekçinin uyuduğu saatleri öğrenip ona göre yola çıkarsın:eek:

bekci 1 saat uyuyo 1 saat çalışıo dedi ama?? mantıklı dio kızıl mantık:)
bence koşarak olayı daha mantıklı

Ben yüzerek geçsem nasıl olur :eek:

peki bişi sorcam.. bekçi köprüyü toplam kaç saatte dolaşıyor? :)

hocam sımdı bu adam 1 saat uyuyup bır saat calısıyorsa sen bunun calıstıgı saatte yola cıkarsın 1 saatın gecer bekcı uykuya dalar sende o uyudugu 1 saatle kopruden gecersın bu kadar basıt eywallah guzel soruydu....

anladım.. bekçi hep görüyor..
o zaman bekçi tam uyandıgı zaman yola çıkarsın. bekçi seni görür ve makbuzu keser, sen de dersin."şu anda param yok abi. 1 saat sonra köprü'de bir arkadaşla buluşacaz ondan para alıp sana veririm" deriz. ( yalandan kim ölmüş,hem dogru bile olsa bekçi nası olsa uyumuş olacak:) ) . o zaman vınnnnn!!:=)

1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo 1 saat uyuyo 1 saat çalışıyo...
anladınmı kızıl :D
kafa iyi sanırım

aragorn236' Alıntı:
hocam sımdı bu adam 1 saat uyuyup bır saat calısıyorsa sen bunun calıstıgı saatte yola cıkarsın 1 saatın gecer bekcı uykuya dalar sende o uyudugu 1 saatle kopruden gecersın bu kadar basıt eywallah guzel soruydu....
zuhhahahha!
tebrik ederim seni kardeşim .

neterkhert' Alıntı:
anladım.. bekçi hep görüyor..
o zaman bekçi tam uyandıgı zaman yola çıkarsın. bekçi seni görür ve makbuzu keser, sen de dersin."şu anda param yok abi. 1 saat sonra köprü'de bir arkadaşla buluşacaz ondan para alıp sana veririm" deriz. ( yalandan kim ölmüş,hem dogru bile olsa bekçi nası olsa uyumuş olacak:) ) . o zaman vınnnnn!!:=)

o zaman bekçinin çalıştığı saatde yola çıkarsan para vermek zorunda oluyosun jnm..; )

hahaha. Yanımda arkadaşımla geçerim parayı o verir.
Yada Bekçi olur beleş geçerim.
Bi de yürüyerek değil araçla geçilebilir.

yılan gibi sürünerek gitsek olmazmı... hem paspas yaparız.. temiz olur yerler....

katakulli' Alıntı:
hahaha. Yanımda arkadaşımla geçerim parayı o verir.
Yada Bekçi olur beleş geçerim.
Bi de yürüyerek değil araçla geçilebilir.

ne kadar zekice:D

yaratıcı cvp verebilcek yokmu...

vicelilaz arkadaşım malesef olmuyor öle ..; )

bekçiyi döverim elindeki parayı da alırım onuda köprüden atarım böylece belses gecmis hemde para kazanmıs olurum :)

yaa gerçekten para vermemek için uğraşıyosam koşarım kaçarım zaten benim param oksa nasıl alacak ki... o geldiğinde yanıma param olmadığını söylerim. yada mavi akbil alırım

neco' Alıntı:
buldum beyler........bekçi uyurken köprüyü yarılarsın, bekçi uyanınca param yok geriye dönim o zaman dersin karşı yöne doğru geri dönersin.(bekçi uyuduğu için hangi taraftan geldiğini bilemicek) bildiysem cevap yaz.

ya ben bu soruyu daha önce duymuştum doğru cevap buydu neco kardeş bilmiş bence soruyu soran karıştırdı biraz

EeCOMP 'a teşekkür ediyorum.aklı olan,akkıllı davranır.

bekçi uyuduğu zaman gitt ile yanında hızlı bi şekilde geçeriz ve bekçide yakalayamaz:))))))))))))

Geri