!!!! Kivrak Zeka Hh 02 !!!!

yaa onu bunu bırakında sorunu cvbını yasın yoksa ben nası uycam ben onu merak ediyom siz onu da cvplayı verin ltf :p

1 saatlik kısmını giderim
oraya geldiğimde bekçi içinde aynı şey söz konusu olmayacak mı
o da bir saatlik alana bakabilecek
kalan bir saatte de bekçi uyuyacak
elimi kolumu sallaya sallaya giderim
hatta ben yarısındayken bekçi de oraya kadar geldiği için ben çıkışa vardığımda bekçi yeni uyanmış olacak
bekçi yanıma gelene kadar ohooo ben neler yaparım neler
inip birde derede yüzerim
bekçi uyurken suratına bişeyler sürerim
bu kadar basit...

bence cevap benim verdiğim cevap
doğru olan budur
arkadaş cevabı açıklasın bakalım neymiş...

dostlar bu soru bole deil bi köprü 20 dk de geçiliyo bi deli 15 dk uyuyo deli uyanınca herifi geri çevirio nası geçersin
cwp:uyanmasından 1-2 dk once geldiğin yone donersin oda seni geri çevirir ve gitmek istediğin yöne dönersin zuahahahahah zor olsun die deiştirmiş

Bir saat gidip bekçinin yanına geldiğim zaman arkamı dönerim. bekçi uyanınca para ister vermeyince geri gönderir... ben de köprüden geçmiş olurum...

1saat geçer bekçi o saatte uyur ama bekçi nin olduğu yere kadar gelir bekçi başlar çalışmaya 1saat bekler bizimki ve sonra 1 saatte geçer herhalde:)

yaw bekci nereye uyuyor elinde düdük habire öttürmesi lazim.. emniyet güçlerinin belkemiğidir
bekci kanundur..

Önce KPSS'ye Girip 95 Puan ALırım. Araya Dayımın OğLunu Sokup O Köprüye Bekçi OLurum. PaşaLar Gibi Hem İşimi Yaparım Hem de Günde 12 Saat Uyurum. Kendime de Makbuz Kesecek DeğiLim Ya Ohh..:biggrin

Önce KPSS'ye Girip 95 Puan ALırım. Araya Dayımın OğLunu Sokup O Köprüye Bekçi OLurum. PaşaLar Gibi Hem İşimi Yaparım Hem de Günde 12 Saat Uyurum. Kendime de Makbuz Kesecek DeğiLim Ya Ohh..:biggrin
:clap:clap:clapişte bu:clap:clap:clap

adam çalışırken aynanda yola başlarım uykuya geçtiginde bende köprüyü bitiririm?

yok mu cevabı bilen merak ettim bak şimdi....

Bekçiyi uyurken yakaladığım gibi köprüden aşağı atarım....
Para alacak kimse kalmadı, yola devam... :)

Bekçi uyuyunca köprüden geçmeye başlarım 1saat sonra,köprünün ortasında olurum yani bekçinin yanında bu arada bekçi uykusunu bitirmiş olup uyandığında karşısında beni görür orada ne yaptığımı ne işim olduğunu nerden geldiğimi haliyle sorar.bende geldiğim yerin tersini söyler yani bekçi benim geldiğim yere dönmemi ister.ve böylecede
karşıya geçmiş olurum

bekçi köprünün neresinde duruo bunu belirt hemen çözeym

1 saat calısıoya bende o bır saat calıstıgında yola cıkar 2 saat te uyudugunda gecerım

Ben Köprüye Çıkarım 15 Dakikalık Boyunca ilerlerim Bekçi Beni Görüp Gelmeye Başladiginda Köprüden inerim Bekçi Benden Tarafa Geçtiginde Uyumasını Beklerim Sonrasını Anlatmama Gerek Yok Heralde Motor Yoksa Bekçide Yarı Yolda Uyuya Kalır : )

cevabı vermeye nıyetı yok heralde arkadasın:D

bekçinin uyudugu 1 saat makbuz unu calarım makbuz kesemez bedava gecmiş olurum mantıklı gibi

Geri