Kivircik Ali´yi kaybettik!

İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn
Ölümü her nefis tadacak..ister ateist, ister putperest ister mecusi..ister dindar..ister hristiyan ister yahudi..ne olursa olsun..tadacak..Ve mutlak dönüş kainatın yegene sahibine olacaktır...Ölüm Ani, Dünya Fani..Ahiret baki...!!!

Allah (CC) Rahmet Eylesin...Ailesine sabrlar versin...!

sunu2mb9.jpg

vadesi dolan, göçüp gidiyor..

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..

pek tanimazdim kendisini, ama kendisi ile bir
yurtdisi organizasyonunda karsilastim. cok iyi bir insana benziyordu.

kendisine ALLAH'tan rahmet, ailesine ve yakinlarina sabir diliyorum.
mekani CENNET olsun insALLAH.

Son dönem Türk Halk Müziğinin yetiştirdiği müzik adamlarından en meşhurlarından birisi idi kayıbı hem müziğimiz hemde bizler için büyük bir kayıptır Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Babası da kazada öLmüştü

Dün sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'nin babasının da kazada hayatını kaybettiği öğreniLdi

110111k%C4%B1v%C4%B1rc%C4%B1kalik%C3%9CLT%C3%9CRapak.hlarge.jpg

Dün sabah Çatalca’da geçirdiği trafik kazasında ölen ‘Kıvırcık Ali’ lakaplı halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in adını ve kaderini paylaştığı babası da bir kazada ölmüştü.

Radikal'in haberine göre, Kıvırcık Ali daha önce babasını şöyle anlatmıştı: “Babamı hiç görmedim, ben doğmadan 37 gün önce bir kazada vefat etmiş. 9 kardeş yetim büyüdük. Ben en küçükleriyim.”

Alevi türkülerini arabeske yakın bir formda yorumlayarak hem albümleriyle hem konserleriyle büyük ilgi gören Ali Özütemiz, 42 yaşındaydı.

Ali Özütemiz’in cenazesi, bugün Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Allah ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun

Geri