kISLaR nASıL tAWLaNıR....

sülFiriK' Alıntı:
diaolg şu şekilde gerçekleşmektedir:

+merhaba bayan siznle biraz yürüyebilirmiyiz
-....(ses yok)
+afedersiniz beraber yürümemizin bi mahsuru var mı?
-var!
+biraz konuşuruz hem olmaz mı?
-hayır dedim..!
+e peki ozaman beraber koşalım a.q. :)

:D:D:D:D:D:D:Do da güzel.

baba vala şu müzik olayına kadar okudum :Sopa sonra bıraktım okumayı:sigara: sen desene ben hep tarkan doğuş cengiz kurtoğlundan hoşlanan kızlarla çıktım diye...bilseydim okumazdım valla :) benim etrafımda yaramaz o zaman bu taktikler tüh be...:Sopa

''romantik ve çılgın bir ilişki yaşayalım'' lafına koptum :D:D

yoq siz bana güvnin yazıda güzel noktalara değinilmiş... ben bu yazının orjinalini ortaokul zamanında okumuştum... yanlız onda çok ileri seviyeleride vardı... ban sebebi olcak şeylerdi onlar yoq burda :)

güzel paylaşımm..derdinize çare olur... emin olun ama iyi okuyun..

bence bu kadar yazı yazmışsın emeğine sağlık kardeş ama kız tavlamayı bize öğretme. bu yazdığın şeyleri kendinde uygula olumluysa bi ara bizde bundan bi ders alırızki hiç sanmıyorum bu kadar uzun bir yazıyıda kim okuycaq :p :D pehhhhh

Usun bi yazı ama okudum saol...Kısı sürüden ayırmak lasım önce, bu tamam. Panik yok...bu da tamam...önce bunu uyguliim sona dönüp yine yasdıklarına bakacam abi...:victory

ayh..su an 2 tane birden goturuorm faLLa..

ikisi ayn okulda,ben farklı okuldauyım:e

neree kadar gitceq baqaLım..tabi bu taktikleri uyguluorm deil.ama gusel yerleri war..

Tanri İnternetİ Korusun:]

yazılanların hemen hepsi uygulanabilir ve güzel sonuçlar verebilir.bu işe yeni başlayan genç arkadaşlar sizde bu sese kulak verin bence.ateşi yeniden bulmayın ya da tekerleği yeniden icat etmeye çalışmayın bence.biz bu tecrubeleri kazanana kadar kızlarden ne kazıklar yedikkkwalla çok şanlısınız bizim gençliğimizde internet mi vardı?
Ayrıca bu yazıyı yazan dostumuza teşekkürü de bir borç bilirim.

artık kızlar aptal aşıklardan hoşlanmıyo daha sert erkeklerden hoşlanıyolar duyurulur

salak kız nasıl tavlanırdan alınmış galiba ama baya eski bi yazı bu....6-7 yılı war en azından... ama burda görmek hoş oldu bunca yıldan sonra... ehheh saolasın

ben okumadım keske kısa ve oz olsaydı
mesela kız ayarlamak ıstıyenler basksın gereklı olan 3 sey

a para
b araba
c tatlı sohbet

yanlıssam soyleyın abı

helal olsun düşündüklerimi yazmışsın mükemmel bir kaynak olmuş eline sağlık.

geç bu ayakları yaa kardeş kız tavlayanlar bunları çalışıp mı kız tavlıyo sanki boş şeyler bunlar
git konuş kızla işte en basiti bu
ama yyinede saol işe yarar bazı şeyler var konuda..

Geri