PriveT1977
New member
kardeş dedğiini yaptım ama bu key girme yerine ulaşamıyorum ben 7.20 olarak verdgn keyi kod gırerek yapıyodum neti kesip yaptım basarılı dedi sonra kisden lisans bloke olarak gosterıyor halen sanırım tam girdgm sıra bloke oldu.. tiacari sürüm ile etkinlştir yeri gelmiyor şimdi hiç bir şeklde key girecegm yer yok
lisans yernde yazanlar
hata acıklaması ve olası cozumler
lisans satın al..
verdgn skinide yukledım snn keyı gırınce boyle oldunası yapcam
hocam eğer bu skin i temayı girmezsen hem kod girip hemde neti kesmen zorundasın key girme penceresinin çıkması için.
bu temayı yüklersen net kesmeden kod girmeden girebilmen gerek.
ben 11.0.0.232 sürümünde denemiştim.
belki son sürümlerinde işe yaramıyorsa bilemem.
kendim kis kullanmıyorum çünkü.
birde burda kis keyleri veriyorum kav keyleri değil.
ona da dikkat et...
Arkadaşlar Kaspersk Internet Security 2011 v11.0.1.400 de key girme artık kabul etmiyor.-eski versiyonda oluyordu yeni veriyonda key sekmesi açılmıyor.Karizma arkadaşımızın verdiği çözümü aynen yaptım yine olmadı.Sanırım trial reset ya da başka bir antivirüs kullnacağız.Bilginiz olsun kasperksy v11.0.1.400te key artık girilmiyor
alla alla bazıları çalışmıyo diyo son sürümde ikilemda kaldım...
key skin kullanımını biraz daha açabilirmisin? ilgili sayfada anlattığın gibi yapıyorum ama sonuç alamıyorum.atladığım bir nokta var demek ama neresi bulamadım.şimdiden teşekkürler.kis 2011 paylaşımın içinde sağol.
Arkadaslar merhaba, ben yillardir lisansli KIS kullanicisiyim, suanda 2 bilgisayarimda KIS Version 2011 (11.0.0.232) ve Version 2011 (11.0.1.400) kullaniyorum, merak edip bu temayi KIS Version 2011 (11.0.0.232) denedim ve canavar gibi calisiyor. Tek hosuma gitmeyen orjinal goruntusu biraz dagilmis ve tam turkce degil. Ama olsun, kullanicilar key girmek istediginde temayi aktiflestirebilir, keyi girdikten sonra da orjinale donebilir