KIS 2011 Key Skin | Key Girmek için Artık Net Kesmeye Kod Girmeye Gerek Yok

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
WoLF hocam kendim kis kullanmıyorum diyosun bu paylaşımında!! şahsen bunca deneyimi olan sahsınızın kullandığı bi programı kullanmak isterim.. tabi paylaşırsanız:)))

arkadaşlar sizden çok bi deneyimim yok.

ben kendim asquared antimalware 5 kullanıyorum ve çok memnunum.

eğer onu kullanıcaksan windowsun güvenlik duvarını devre dışı bırakarak comodo,online armor firewall gibi firewallardan birini yüklemen gerekicek.

ben asquared 5 ve online armor kullanıyorum.

hepsi bu bölümde var.

biraz çetrefilli oldu gibi kis i paylaştığına göre öneriyosundur ki şimdilik bununla idare edelim sonrası kısmet... TEŞEKKÜRLER

biraz çetrefilli oldu gibi kis i paylaştığına göre öneriyosundur ki şimdilik bununla idare edelim sonrası kısmet... TEŞEKKÜRLER

hayır sakın öle bi sonuca varma.

benim bir sürü paylaştığım program var bunların hepsini önermiş mi oluyorum şimdi =)

ben öneriyorum demedim ki =)

ben paylaşımları siz bilin haberdar olun programlardan diye paylaşıyorum ve hobi olarak yapıyorum upload işini.

benim önerdiğim asquared 5 dir kis 2011 değil...

2011 de sona yaklaştım oma bağlayamadım sonucu:))) keyler geçersiz. gıcık oldum hele bi kurim şunu ilerleyen günlerde asquared antimalware 5 hakkında senden yararlanırım tabi müsaden olursa:))) şu an kullanabileceğim güncel key varmı ki kis11 için??

2011 de sona yaklaştım oma bağlayamadım sonucu:))) keyler geçersiz. gıcık oldum hele bi kurim şunu ilerleyen günlerde asquared antimalware 5 hakkında senden yararlanırım tabi müsaden olursa:))) şu an kullanabileceğim güncel key varmı ki kis11 için??

keyler artık çok çabuk bloke oluyor key kullanacağına bence trial reset kullan onu da paylaştım.

v3.2 olanı kullan.keyler 1 ay dayanmazken trial reset kullan keyfine bak bence =)

ama ben yine burdan key veririm.

yeni keyler eklenmiştir.

Arkadaşlar Kaspersk Internet Security 2011 v11.0.1.400 de key girme artık kabul etmiyor.-eski versiyonda oluyordu yeni veriyonda key sekmesi açılmıyor.Karizma arkadaşımızın verdiği çözümü aynen yaptım yine olmadı.Sanırım trial reset ya da başka bir antivirüs kullnacağız.Bilginiz olsun kasperksy v11.0.1.400te key artık girilmiyor

Merhaba,
Ben Kaspersky 2011 Türkçe programını kurdum.
Ingilizce versiyon için yapılacakları, türkçe'de bulamadım.
Açıklamanızda: "Yapmanız gereken rar ın içindekileri bi yere çıkartıp kaspersky ı açıp settings bölümüne girip yukardan advanced settings sekmesinden appearance bölümünden use alternative skin e tik koyarak browse dan tema klasörünü göstermenizdir." Yazmışsınız...Türkçe program için de, ne yapılacağını anlatırsanız çok sevineceğim.

Merhaba,
Ben Kaspersky 2011 Türkçe programını kurdum.
Ingilizce versiyon için yapılacakları, türkçe'de bulamadım.
Açıklamanızda: "Yapmanız gereken rar ın içindekileri bi yere çıkartıp kaspersky ı açıp settings bölümüne girip yukardan advanced settings sekmesinden appearance bölümünden use alternative skin e tik koyarak browse dan tema klasörünü göstermenizdir." Yazmışsınız...Türkçe program için de, ne yapılacağını anlatırsanız çok sevineceğim.

ayarlar-gelişmiş ayarlar-görünüm-orda artık browse u nasıl tercüme etmiş bilemicem.çünkü kis kullanmıyorum.

arkadaşlar google translate vs kullanabilirsiniz tercüme için.

ayrıca son sürümde bu tema da işe yaramıyor diye duydum.

tşk

muhteşem bir paylaşım....teşekkürler

Son sürümü kullanıyorum 2011 (11.0.1.400) bu tema(skin) mükemmel çalışıyor.

Ellerine ,emeğine sağlık gayet güzel olmuş.sağol

key skin kullanımını biraz daha açabilirmisin? ilgili sayfada anlattığın gibi yapıyorum ama sonuç alamıyorum.atladığım bir nokta var demek ama neresi bulamadım.şimdiden teşekkürler.kis 2011 paylaşımın içinde sağol.

key skin kullanımını biraz daha açabilirmisin? ilgili sayfada anlattığın gibi yapıyorum ama sonuç alamıyorum.atladığım bir nokta var demek ama neresi bulamadım.şimdiden teşekkürler.kis 2011 paylaşımın içinde sağol.

valla hocam ben kaspersky kullanmıyorum.

bi ara denemiştim ilk sayfadaki dediklerimi yapmıştım.

kaspersky ı açıp settings bölümüne girip yukardan advanced settings sekmesinden appearance bölümünden use alternative skin e tik koyarak browse dan tema klasörünü göstermenizdir.

bunu yapınca olmuştu.yukardaki mesajlarda skin i uygulayan arkadaşlarımızda var.

resimde eklemişler.yani dediğim yere gelirsen mutlaka yaparsın.çok kolay...

temayı uyguladıktan sonra arkadaşlar kod ekranına geldiğinizde yukarda kodu girin diyor , hemen altındada bi kutucuk var ,ama onda hiç birşey yazmıyor siz o yazamyan kutucuğu seçin ileri diyin ,ondan sonra lisans anahtarını soracaktır,yani arkadaşın tema programı çalışıyor ,teşekkürler

tmm bnde yaptım şimdi ilkinde yapamamıştım eline sağlık wolf süper oldu çok tşkler :)

keyler artık çok çabuk bloke oluyor key kullanacağına bence trial reset kullan onu da paylaştım.

v3.2 olanı kullan.keyler 1 ay dayanmazken trial reset kullan keyfine bak bence =)

ama ben yine burdan key veririm.

yeni keyler eklenmiştir.

link verseydin keske ;) programin tskler

Geri