KIS 2011 Key Skin | Key Girmek için Artık Net Kesmeye Kod Girmeye Gerek Yok

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
2dbsd9y.jpg

x28meh.jpg

Arkadaşlar bu tema sayesinde kis 2011 de artık net kesip kod girip daha sonra key girmenize gerek kalmıcak.Direk keyi bu tema sayesinde girebilirsiniz.

Yapmanız gereken rar ın içindekileri bi yere çıkartıp kaspersky ı açıp settings bölümüne girip yukardan advanced settings sekmesinden appearance bölümünden use alternative skin e tik koyarak browse dan tema klasörünü göstermenizdir.

5044jr.jpg

KIS 2011 Key Skin [email protected]

kurt kardesim ben anlamadım bunu detaylıca anlatabilirmisniz? suan kaspersky 2011i indiryrm ve key girerken netimi kesmem gerek? ayrıca elinizde sınırsız key falan varmı veyada trial resette olur?

pardon kurt kardesım zaten anlatmıssınz tşk paylasım için :)

kurt kardesim ben anlamadım bunu detaylıca anlatabilirmisniz? suan kaspersky 2011i indiryrm ve key girerken netimi kesmem gerek? ayrıca elinizde sınırsız key falan varmı veyada trial resette olur?

evet key girerken hem kod girmen hemde neti kesmen gerek.

ama bu tema ile kod girmeye ve neti kesmeyede gerek kalmıyo.

sınırsız key diye bişi yoktur.trial reset var şuan kis 2011 için yapılmış ama çalışmıyo.yenisini beklemek gerek.

key için asaşğıdaki konuya bak.orada detaylı anlattım.

http://www.hackhell.com/security/58...et-security-2011-|-surekli-guncel-keyler.html

cok tesekkur ederım keylerde calıstı emeğine sağlık

bu trial reset nasıl kurcaz ?_?

Tmm self defence kapadım programdan reset e tıkladım.Karşıma active etme bölmü geldi 30günlüğü seçtim devam ettim ondan sonra birşey yapmıycaz demi self defence falan açabilir.

bu trial reset nasıl kurcaz ?_?

Tmm self defence kapadım programdan reset e tıkladım.Karşıma active etme bölmü geldi 30günlüğü seçtim devam ettim ondan sonra birşey yapmıycaz demi self defence falan açabilir.

evet daha sonra açılabilir...

kardeş dedğiini yaptım ama bu key girme yerine ulaşamıyorum ben 7.20 olarak verdgn keyi kod gırerek yapıyodum neti kesip yaptım basarılı dedi sonra kisden lisans bloke olarak gosterıyor halen sanırım tam girdgm sıra bloke oldu.. tiacari sürüm ile etkinlştir yeri gelmiyor şimdi hiç bir şeklde key girecegm yer yok

lisans yernde yazanlar

hata acıklaması ve olası cozumler

lisans satın al..

verdgn skinide yukledım snn keyı gırınce boyle oldu :D nası yapcam

kardeş dedğiini yaptım ama bu key girme yerine ulaşamıyorum ben 7.20 olarak verdgn keyi kod gırerek yapıyodum neti kesip yaptım basarılı dedi sonra kisden lisans bloke olarak gosterıyor halen sanırım tam girdgm sıra bloke oldu.. tiacari sürüm ile etkinlştir yeri gelmiyor şimdi hiç bir şeklde key girecegm yer yok

lisans yernde yazanlar

hata acıklaması ve olası cozumler

lisans satın al..

verdgn skinide yukledım snn keyı gırınce boyle oldu :D nası yapcam

hocam eğer bu skin i temayı girmezsen hem kod girip hemde neti kesmen zorundasın key girme penceresinin çıkması için.

bu temayı yüklersen net kesmeden kod girmeden girebilmen gerek.

ben 11.0.0.232 sürümünde denemiştim.

belki son sürümlerinde işe yaramıyorsa bilemem.

kendim kis kullanmıyorum çünkü.

birde burda kis keyleri veriyorum kav keyleri değil.

ona da dikkat et...

Kardeş işte verdiğin linkten buldum 7-20 dosyanı indirdim yükledim başarılı dedi sonra bloke olarak gösteriyor anlamadım bir şey geçen 195 gnlük yamştm 1 hafta önce bügün bloke oldu verdini deniim dedim sonra bu hale geldi..

bu skn programınıda ayarlar genel ayarlar - gorunum alternatıf gorunumun ıcıne atmıcaz mı ? onada tmm resimde koyuyorum durum bu bu lısansı sılıp gırebılcegım yer yok tıcarı surume tıklayıp gırıyodum kodu oda gıttı sımdı :D bnmde surum o dedıgınden

http://img180.imageshack.us/img180/1372/adszxd.jpg

Kardeş işte verdiğin linkten buldum 7-20 dosyanı indirdim yükledim başarılı dedi sonra bloke olarak gösteriyor anlamadım bir şey geçen 195 gnlük yamştm 1 hafta önce bügün bloke oldu verdini deniim dedim sonra bu hale geldi..

bu skn programınıda ayarlar genel ayarlar - gorunum alternatıf gorunumun ıcıne atmıcaz mı ? onada tmm resimde koyuyorum durum bu bu lısansı sılıp gırebılcegım yer yok tıcarı surume tıklayıp gırıyodum kodu oda gıttı sımdı :D bnmde surum o dedıgınden

http://img180.imageshack.us/img180/1372/adszxd.jpg

o pencerede ortada 1-2 yazıyor.oradan 2.ye geç bakalım ne çıkacak ekrana.

silme yeri olması gerek.

eski keyi silip yenisini girmeniz gerek hatta key konusunda yeni ekledim ve kullanan arkadaşlar var.

kendim kis kullanmadığımdan pek bilemicem.

ama bazen nedense bu hatayı yapıyor kaspersky.

key yerine trial resette kullanabilirsin...

sonunda trail reset ile hallettim 150 gün lisansladımmm :D:D sagol yardım içnnn

üstad bu tema sadece görüntüyü kurtamak için mi yoksa ciddi anlamda key in yerini de tutabiliyormu?sanki bana bloke olmuş key olsa dahi sadece görüntüyü kurtarmaya yarıyor gibi geldi. Yanlışsam düzeltiniz. Şimdiden teşekkürler...

üstad bu tema sadece görüntüyü kurtamak için mi yoksa ciddi anlamda key in yerini de tutabiliyormu?sanki bana bloke olmuş key olsa dahi sadece görüntüyü kurtarmaya yarıyor gibi geldi. Yanlışsam düzeltiniz. Şimdiden teşekkürler...

hocam başlığı damı okumadın =)

bu tema ile artık net kesmeden ve kod girmeden key girebiliyorsun.

eskiden hem neti kesicektin hem kod girecektin.

bu tema seni bu zahmetlerden kurtarıyor ama en son sürüm kis de işe yararmı bilmiyorum...

WoLF hocam kendim kis kullanmıyorum diyosun bu paylaşımında!! şahsen bunca deneyimi olan sahsınızın kullandığı bi programı kullanmak isterim.. tabi paylaşırsanız:)))

Geri