Kimi Özlediniz ???

ben 1 senedir bel fıtığıyım ameliat gerekmıomus zaman la geçicekmiş dediler korkudan futbol oynayamıyorum 1 senedir. şöyle topa en son gücümle abanmayı özledim hemde ne kadar özledim futbol oynayanlar bılır benım derdımı.

ebru mu özledim :aşk daha msn e girmemiş :( :( :(

İvan :( özledm.. ama daha çok var yanımda olmasına :( çok çok özledm :( :(

Bende 20 yıl önce mahallemizin haşarı çocuğu kıvırcık memetten yediğim dayağı özledim.. Hieeyt.. uzun zamandır dayak yemediğim belli oluyor değil mi.. dile kolay yirmi yıldır. uçan kaçan kurtulamadı elimdem..... Bu ne yaa. millet salya sümük özlüyor.. biraz mutlu olun özlerken.. Ben Süper kupayı aldığımızda Jardelin attığı o altın golü özledim..çıldırmıştım sevinçten. o ne keyifti öyle raul bir tarafta secdeye kapandı.. figo diz çöküp ağladı.. morientes felç geçirdi.. casillias mefta..

kışı özledim.. işlerin durduğu,yoğunluğun olmadığı, 7 gibi evden çıkıp gecelere kadar dışarda olmayı özledim.. :(

kışı özledim.. işlerin durduğu,yoğunluğun olmadığı, 7 gibi evden çıkıp gecelere kadar dışarda olmayı özledim.. :(
kırarım bacacıklarını emine :D otur evinde =)
Eski saflığımı masumiyetimi özledim..

Hayat ne kötü yaa :p :p :D:D

ayse korkutuyorsun beni :)

uzun zamandır görmedigim arkadaşlarımı özledim.. hepsi bir kentte... hepsi başka bir gökyüzünün altında aynı olmasına ragmen..

Kaybolan yıllarımı özledim.

kavak yelleri dizisini özledim :melek eylüle kadar beklıcem ya :(

Şuan benden uzakta olan arkadaşımı özledimm.

heralde hackhell i cok özlicem ve net alemini ...

Geri