Kime Oy verecegiz Be Kardesim (oktay sinanoglu)

ALLAH chp nin başından baykalı eksik etmesin.! Böylece hem sandığa gitmek ister sonra vaz geçer bahane bulur ,Milletten aldıkları yetkiyle bizleri mecliste temsil etmesi gerekenler meclise girmeyerek bizleri Atatürkün izindeyiz diyerek ancak izinde (tatilde)olduklarını gösterdiler, Atatürkün tırnağı olacaklarını sanmıyorum .Atatürk ,Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir !. Derken meclise girmeyerek neyi kabullendirmeye çalışıyorlar. Ben diyorum ki : sizde böyle düşünüyorsunuz eminim .: Başımızda bizi idare edenler çok çalışssınlar ülkemizi güzel idare etsinler,Milli gelirimiz kişi başına düşen gelir artsın millet fakirlikten kurtulsun .Eh ozaman hangi partiye kimeye değil kime oy vericeğimize bakalım 1970 li yıllarda yokluğun olduğu dönemde boğaz köprüsü 3 yılda açıldı.Hükümetler geldi geçti bolu tüneli ancak AKP dediğiniz hükümet tarafından açıldı.Milli gelir bu dönemde arttı Dolar buı dönemde frenlendi.TL itibar kazantı.Paradan sıfır atıldı vs vs çalışan kazansın .İsterimki Ülkemi kim yönetirse yönetsin sağcısı solcusu o su busu Ama gerçekten tüm kalbimle inanarark söylüyorum Çalışan insanlar ülkemi yönetsin buna inanalar yönetsin.Baykal çalışsın icraatlerini görelim baykal yönetsin yada cem uzan, çalmadan ,hortumlamadan sallamadan(mazot 1 ytl olacak! resimleri var sitelerde komik ) insanlar dalga geçiyor.Allah çalışan bu ülkeye hizmet eden ,yardım eden emeğiyle fikriyle düşüncesiyle gönlüyle herkesden razı olsun yar ve yardımcısı olsun.! Tüm kalbimle çalışan yardımcı olan herkese teşekkürler. Konuyu buraya taşıyanlara ve eleştirenlere ama litfen görelim olup biteni nerelerden nerelere geldik hala mazot 1 ytl olacak yapmayın arkadaşlar yermi bu millet.

kim bize hizmet ediyorsa elbette onu getireceğiz .sandıktan ve meclisden kaçanları sandığa gömeceğiz inşallah.(meclis halkın vicdanıdır meclis halkın kendisidir.meclise girmeyenleri sandığa gömün. Allah rahmet ederse etsin !Allah bilir.

Oylar MHP'ye

Arkadaşlar Akıllanın artık vatanı satan ******** oy vermeyin yani AKP'den söz ediyorum.oylarınızı gerçek milliyetçilere verin allahın izniyle 60.Hükümet Milliyetçi HAreket olacak.

moderator not
kelımelerı secerekten kullanıyoruz.Kufur ve pek agır argo kelıme kullanmamaya ozen goster.1. uyarın

beyler bütün partilerin birleşmesi lazım ki akp başa gelmesin. akp başa gelmemesi için sağ sol bütün partilerin birleşmesi gerekiyor.

Geri