Kime Aşıksınız?

Bir Aslan'a mı aşıksınız?

Sırtını sıvazlamayı başardığınız ölçüde hayatınızı baştan sona renklendiren tutkulu bir aşıkla karşı karşıyasınız ancak sizin için yaptıklarını, anlamını sürekli farkında olmak ve onu motive etmek zorundasınız. Aslanlar bütün o heybetli, kendine güvenen, ortalığı titretecek görünümlerinin altında oldukça utangaçtırlar. Onaylanmaya ve takdire herkesten fazla ihtiyaç duyarlar.
Bir Aslan'la birlikte olabilmek için sürüden ayrılan, göze çarpan, beğenilen bir yönünüzün olması gerekir. O, ikinizin yan yana göz kamaştırmasını ister, ışığı sizi sönük bırakmamalı veya sizin yanınıda gözden kaçırılmamalıdır. Kalbini bir kez kazandığınızda sadakat ilişkinize eşlik edecek demektir. Ondan çok şey bekleyebilirsiniz; onun hayatı eğlenceli ve ilginç kılmaya dair özel bir yeteneği vardır, canlılık ve dinamizm her an ona eşlik eder.

Valla aynısı prensesin bilmediklerimide karşılaştırıcam ama qyner saol

ben boğa burcuyum burdan tüm kızlara sesleniorum bana güvenebilirsiniz

Bir Kova'ya mı aşıksınız? Gördüğünüz görebileceğiniz en özgürlüğüne düşkün insanla karşı karşıyasınız. Bu konuda en ufak kıskançlık, sitem veya surat asılmasına gelemez.

Budur :pp

aslan burcuyum ve bı aralar balık burcuna asıktım dedın doğru paylaşımın için saol

kova burcuyum işte en önemli nokta harbi dogruymuş .

"İnanılmaz derecede hoşgörülüdür ancak tahammül edemeyeceği bir olgu vardır; hoşgörüsüzlük."

bu oldumu yaklaşmayın bana :D:D

karşı cins ise başak ehhh biraz uyuyo gibi diyelim onda gözlediklerim kadarıyla :p

güsel paylaşım eline sağlık

Güzel bi paylaşım eline sağlık...Ama teraziler öyle ıvır zıvır şeylerle evi doldurmaz...Aksine süsler... =)

emegine saglık.tam uyuyomu kestıremedım yanı oncekı asklarım ıcın degerlendırdım :p bana uymuyo akrep

abi 1e1 oturuyo vaalla...:)

Gördüğünüz görebileceğiniz en özgürlüğüne düşkün insanla karşı karşıyasınız. Bu konuda en ufak kıskançlık, sitem veya surat asılmasına gelemez.
Ayaklarının üstünde durmak ister ve sizden de bunu bekler. Eşit, adil ve ilginç bir ilişkiyse istediğiniz, tam yerindesiniz...

Tam Beni AnLatıyor... Deşifre OLmak Hoş DeiL Ama YazıLanLar Tamamen Doğru =)

en cok koclarla aslanları sevmişimdir galiba bölede devam edicek...:D

bende bir koç a aşıktım gerçekten tam da yazıldığı gibi.

Geri