Kimdi o PKK birlikleri?

askerliği biz de yaptık ama öyle depoyu cebinden kartla dolduracak bir durum sözkonusu değildi.sanki Allah muhafaza 5 dakka sonra savaşa gidecekmiş gibi herşey hazırdı.
ayrıca o botun deposunda benzin yoksa ayrıca o da o komutanın ayıbıdır.çok şükür devlet askerienin her ihtiyacını karşılyor.

Herzaman yunanistanla sorun yaşadığımız Ege de botlarımızın depoları heran savaş çıkma ihtimaline veya herhangi bir olumsuz duruma karşıkarşı dolu değilse bu görev ihmalidir ve bunudan sorumlu olanlar ayrıyeten bu suçtan da derhal yargılanmalıdır.

Koskoca Türk ordusu sanki bir askerin kredi kartına mahkum ve muhtaç mış gibi olayın birde kahramanlık şovuna dönüştürülerek anlatılması çok daha vahim bir durumdur

Askerliğini yapan yapmayan herkes bilir ki askeriyede gerçekleşmesi binde bir olacak olayların bile tedbiri alınırken böyle sorunlu bir bölgede bir askeri botun deposunun boş olması olası bir savaşta düşeceğimiz durumlarında işaretcisidir

Ankaradan gelen hala" Kardak a çıkmadınız mı ?"emirleri karşısında "Depoda benzin yokmuş çıkamıyoruz efendim" diyemeyeckleri için sorumsuzluklarını "benzini kredi kartımızla aldık" diyerek kendilerini mahkemede "kahramanlaştırma " çabaları garip bir durumdur.( Unutmadan şunu söyleyeyim ki zaten harcadıkları miktar kendilerine ödenmiştir)

Çok garip bir ülkeyiz çokkkk

Karşılamaya çalışıyor.Benim arkadaşım askerde şu an doğuda imkanımız var ama kullanamıyoruz diyor birçok şeyi.

Askerin içinde öyleleri var ki inanırmısın hergün Vatan Bayrak toprak diye kendini yırtıyor insanlara ona öyle inanıyorki canını vermeye hazır.
Ama bu insanların bir ksımı tıpkı Yalçın küçük gibi Doğu Perinçek gibi yüzüne baka baka seni kandırır.Şeytanın yaptığı gibi yüzüne baka bakan ne şeytanı şeytan diye brşey uok diye üm dünyayı aldatmak gibi...

Yargı ile kesin olacak diye birşey yok yargıda adalet sağlandı mı sadece yol açılır.
Bildiğim kadarıyla Erdoğan'ın gücünün yetmediği bir generalde var.Ağacı kesmeden evvel kollarını kesmek lazım.Nasılsa dımdızlak kalır...

Herşeygün gibi açık.Adamlarda itiraf ediyor hertürlü belge delilde var ama onlarca şeye rağmen huküken hala ilerlemiş değiliz...

hayır hayır dostum devlet karşılıyor da ne kadar kullandırılıyor.misal heronlar.

hayır hayır dostum devlet karşılıyor da ne kadar kullandırılıyor.misal heronlar.

Yok ben karşılanmıyor demedim.Engelleyenler var...
Bizde teknoloji var istesek yıllar önceden birçok şeyde seri üretime geçerdik.
Ama Ergenekon çökmeden olmaz bak çöktü ve çöktükten sonra hızla ilerlemeye başladık bak buna pek az kişi dikkat eder Amerika bile Sağlıkta bizi taklit eder oldu.
İstersen bu yılın ocak ayında yazdığım yazıyı getireyim öncemli olayların olacağını inşaAllah belirtmiştim ve bilimde sanatta teknolojide ilerleyeceğimizi söylemiştim.Niye çok basit daha öne bazı örgütler izin vermiyordu.Şimdi çöktükçe gölgeler çekiliyor.Birçok ülkenin manevi lideri olduk.Türk bayrağı açılmayan ülke kalmadı.Ama 2007 ye kadar Türkiye hasta adamdı.

Vali olayını bilmeyeniniz yoktur.Ne zaman birşey olsa ilerliyoruz desek sonuç şehid.
Uçakta vefat eden onca bilim insanlarını bilmeyeniniz yoktur heralde.

Bizde herşey var.Örneğin 1954 teki devrim arabaları niye izin verilmdi bugün araba takır takır çalışıyor.O zamanki devlet iindeki bir ksımı insanlar izin vermedi.

Kısaca bizde Allah'ın izniyle herşey mevcut ama önemli olan bu imkanı kullanabilmektir...

Madem bu kadar soru soruyor. O zaman ben de Altan'a soru sorayım. Bir üsteğmenin bir yarbaydan bunu istemesi kadar anormal bir durum yok tamam. İhanetin cezası bellidir. Ona da tamam. Peki , bu olay 2007'de olmasına rağmen neden 3 sene sonra ortaya çıkıyor ? MİT bu belgeleri ilgili bakanlıklara göndermiş. Neden referandum arifesinde çıkıyor ? Çok saçma değil mi ?

Madem bu kadar soru soruyor. O zaman ben de Altan'a soru sorayım. Bir üsteğmenin bir yarbaydan bunu istemesi kadar anormal bir durum yok tamam. İhanetin cezası bellidir. Ona da tamam. Peki , bu olay 2007'de olmasına rağmen neden 3 sene sonra ortaya çıkıyor ? MİT bu belgeleri ilgili bakanlıklara göndermiş. Neden referandum arifesinde çıkıyor ? Çok saçma değil mi ?

O zamanda "cumhurbaşkanlığı seçimi var ondan iftira atıyorlar" der miydin demez miydin?
Gazete ne zaman bulursa o zaman yayınlar.

askeriyenin içinde olduğunu net anlar askere giden biri..var tabi olmazmı hele yokmu o vatan hayini orduyu ufak ufak soyan astsubaylar bana neler çektirdler hırsız karaktersiz herifler..hırsımı size şöyle sölyebilirim hiç düşünmeden bahsettiğim o yaratıkları namluyu kulağının içine sokup hiç düşünmeden vurabilirim.. öyle ayar ettiler beni

Vurmadıysan hiç konuşma...

Şaka bir yana "Vatan dediğiniz şeyi, iki kadın memesine değişebilecek" adamın yorumunu okumak afedersiniz ama harbi odunluktur...

İki kadın memesini daha değerli bulan adam mı genel kurmaya hesap soracak?
La de get.....
Ağzımı bozacam az kaldı...

Tabiki her kurum ve kuruluşun içinde olduğu gibi, ordu içindede hainler vardır.

Lakin sanki sadece ordu hainlik ediyormuş gibi, günah keçisi ilan edene sorarım arkadaş;
Üç senedir neredeydi bu kaset?

Sorgusuz, sualsiz, çoban nere, biz ora...

Sonrada vay efendim neden burnumuz boktan çıkmıyor...

Bir üsteğmenin bir yarbayı arayıp, Herona yakalanan PKKlılar için "Kendi adamlarım çok zayiat veriyor, ya koordinatları değiştirin ya da Heronu düşürün" demesinin o yarbayın da -ki kendisinin Ergenekon Davasıyla bağlantısı ortaya çıktı- "Bir çaresine bakarız" cevabı vermesinin ve bu tüyler ürpertici konuşmayı MİT'in kaydedip dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı İlker Başbuğ'a iletmesinin üstünden üç yıl geçmiş ama hala adamlar ordudan atılmadığı gibi birde üstüne üstelik maaş alıyorlar

Resmen bu milletle dalga geçiliyor

düne kadar ordumuza yine b.k atıyorlar diye çırpınanlar şimdilerde baya baya '' yaa ordunun içinde de hainler olabilir arada çıkıyor'' falan demeye başlamışlar.. büyük gelişme doğrusu.. demekki her pislik kağıt parçası değil, her lav silahı boru değil, her apoletli de türk askeri değilmiş öylemi?

takiyye direkleri yıkıldıkça, yalanlanan pisliklere artık çuval bulunamaz hale geldiyse, güneşe tükürmekle bir yere varılmıyorsa, hainleri hep siyasilerde aramak bişey ifade etmiyorsa, terörü bitirmek için değil tam tersi ondan beslenenler şerefli rütbelerin ardına ve kemalizm maskesinin içine gizleniyorsa, araştırılan bu pislikleri kapatmak için daha yukarılarda askeri mahkeme üyeleri işi kapatmak için çırpınıyorsa, ve o askeri yetkililer aynı zamanda kendileri askerden çürük raporu iddianamesinden yargılanıyorsa, ben o pislikleri çirkefi bunların suratına çarpmakta TÜRK MİLLETİ adına kendimi görevli addediyorum...

şerefli rütbenin şerefsizlerini esefle lanetliyor, şehitlerimin ahı için, din vatan bayrak için mücadele veren gerçek milliyetçi vatanperver yürekli Türk insanı için ;ipliğiniz pazara çıktı az kaldı diyorum..bir darbeyi bile beceremeyen 3-5 ucuz cengaverin benim ordumu temsil yeteneğide, becerisi yok diyorum..

Şanlı mazime kara leke çalan,fetihten fetihe koşturan TÜRK askerine kapkara bir leke çalan bu apolet takmış hainlerini yargılayıp, gereken cezayı verebilecek yürekli mahkeme azalarına selam olsun..

O zamanda "cumhurbaşkanlığı seçimi var ondan iftira atıyorlar" der miydin demez miydin?
Gazete ne zaman bulursa o zaman yayınlar.

O zamanlarda TSK'nın üstüne bu kadar gidilemiyordu. Şimdi iyi oluyor falan deme de , vatan hainleri varsa asılsın benim buna lafım yok. O kadar asker içeri girdi çıktı , o kadar savcı aramalar yaptı etti bilmem ne oldu. Bunu demek istiyorum. Baştan hazırlanmış olay , sadece beklettiler. Tam yerinde ortaya çıkardılar. Hazır milletin güveni kalmamışken TSK'ya...

Geri