Kim Ne Kadar Kota Harcamış =)

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
kim ne kadar kota harcamıs acaba :hhmanD

KaRma senın göstermene gerek yok :melek :ter::p:hhter

kotalarınızı alttaki adresten öğrenebilirsiniz =)
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp

0101432347c8989bcf772.JPG

16772661.jpg
adsl13b239ef13893877by.jpg

adulta takıldın mı kota mota kalımıyorr insanda :hhmanD

bi aralar uraşmıştım ama kullanıcı şifremi bilmediğim için boşver dedim kendime böle idare ediyorum pek bişiyde indirmiorum zaten...

vallaha bayagı başarılıymışsın ben kendimi sömürgeci sanıyodum ama sen daha iyimişsin ama benim hedefim var 100gb şimdilik sadce en fazla 13 gb yaptım oda fazla evde olmamam yoksa anasını aglatacam yatarken açık bırakacam sabaha kadar ne varsa sömürecem

47 gb :D:D

inş artarak devam ettiricem :durdurun

vallaha bayagı başarılıymışsın ben kendimi sömürgeci sanıyodum ama sen daha iyimişsin ama benim hedefim var 100gb şimdilik sadce en fazla 13 gb yaptım oda fazla evde olmamam yoksa anasını aglatacam yatarken açık bırakacam sabaha kadar ne varsa sömürecem

ben sömürgeci deilim =) down yaptıgım her konuya mutlaka msj ımı bıraqırım =)

dai senın ki de fena deilmiş :hhmanD uzun zamandır oyun indirmiom yazın 65 gb yi görmüştüm :D

yav bizde illaki bırakıyoruz ama fazla kalmadıgım için pc başında anca bu kadar telekoma kafam........................ anlayan anladı

anhbf9.jpg

HDD 20 gb olduğundan anca bu kadar oluyo ama bu ay hedefim 40 gb indirip indirip silecem telekoma uyuz oluyorum:clap

bnmki 4 gb kota var ama gecen ay 2 ye katlamışım fatura baya kabarık geldi

ben bu ay sadace 3.7 gb harcayabildim

kotanın gözü kör olsun :(

benim internet komşudan paralel olunca şifreyi filan bilmiom ama 15 tatilde 50 gb olmuşuz diodu

arkadaşlar sanırım telekomu baya bir sömürmüşüm siz nedersiniz???

download ve upload mı dedinn :):)

250 gb ortalama download yapıyorum aylık çabası upload da yapıyorum torrent emule vb programlarla
eksantrix.gif

eksantrix.gif

arkadaşlar sanırım telekomu baya bir sömürmüşüm siz nedersiniz???

yaw arkadaş sen bir ayda nasıl 138 gb download yaptın sen hiç uyumuyormusun yada bilgisayarını hiç kapatmıyormusun Allah senin pc'yi senin elinden korusun pc'ne acı biraz sabah akşam download :melek:melek

yaw arkadaş sen bir ayda nasıl 138 gb download yaptın sen hiç uyumuyormusun yada bilgisayarını hiç kapatmıyormusun Allah senin pc'yi senin elinden korusun pc'ne acı biraz sabah akşam download :melek:melek

abi n eyapayım 4096 kullanıyorum vs xbox360 ım var. yani bir oyunu satıyolar 12 ytl ye ben boş double dvd yi alıyorum 2.5 ytl ye indirmek daha mantklı geliyor rapid premium ile... geçen sene 186gb görmüştüm yani...

resim_351337479.jpg

benden de bu kadar
aslında bilgisayar başında durma saatim fazla olsa war yaaa
ağlatırım telekomu ağlatırım=))

Geri