Kim Haklı (feryall & Gizli Özne)? sizce kimmm?

bence 2nizde haklısınız çünkü ;

türkçemizi güzel kullanmak gerekir bunu en az benm kadar herkes bilir eğer türkçe güzel kullanılmıorsa o dil zamanla evrim geçirir ve türkçeden cıkar ki günümüzde benliğimizin temelini olusturan unsurlardan biridir dil.su anda emoca (!) , ingilizce , fransızca gibi dillerin etkisi altındadır türkçe ve gittikçe de bu tehlike byüyordur

ve ayrıca ;

teknik bilgide gereklidir çünkü türkçemizi ifade edebildigimiz sekillerden biri de televizyon bilgisayar radyo gibi kitle iletisim araçlarıdır

yani bence her 2side olmak zorunda biri eksik kaldımı dieri de zamanla evrime ugrar

saygılar....

Benim lisedeki matematik hocam tam bir karadenizli şivesi ile konuşuyordu. Tam lazdı. Ama bizlere matemetiği harika bir şekilde öğretti. Gizli özne haklı olmakla beraber Feryall'in dahada haklı olduğunu düşünüyorum...

Ben ikinize de ayrıca teşekkür etmek isterim. Forumda böylesine akademik tartışmaların olması çok güzel çok sevindirici..

kesinlikle katılıyorum madnessa
her 2sine de teşekkür etmek lazım
böylesine önemli ve gerekli bir konuya forumumuzda yer verdikleri için;)

Her ikiside Düşüncesinde HaKLi Herkesin KiŞiseL Düşüncelerine veya Düşüncesine SaygiLi oLunmaLI Diye Düşünüyorum :goz: FeryaL +1 GizLi Ozne + 1 :goz:

2 nizde haklısınız =),

Ama önemli olan Dili kurallarına göre kullanmak deil yerine göre kullanmak die biliyorum, çünkü ağdalı ve cok düzgün türkçe konuşan biri karsısındakini bıktırır =)

heyt mehmet ben öndeyim galiba başka yazan da yok kaybettin maalesef:)

Tamam feryal burda kaybetmiş olabilirim; ama ben yine bildiğimi okurum :)

Ayrıca oy veren arkadaşlar konuyu biraz yanlış anladılar gibime geliyor.
Tartışma, öğretmenin dili kullanımı hakkında oldu :) Bunun sebebi de senin teknik öğretmenliği üstün kılan özellikleri belirtmek yerine sadece benim görüşlerimi çürütmeye uğraşmandı :melek Benim görüşlerime katılan olur, katılmayan olur; ama katılmayanların çokluğu teknik öğretmenliğin Türkçe öğretmenliğinden daha önemli olduğunu göstermez.
Ben iletinde belirttiğin gibi teknik öğretmenliği diğer öğretmenliklerden üstün kılan bir şey göremedim :) ve her ne kadar kaybetmiş de olsam ; eğer illa ki bir karşılaştırma yapılacaksa Türkçe öğretmenliği daha önemlidir, diyorum. Ben bunu bilir, bunu söylerim arkadaş :)

Neyse hadi kazandın :)

Tamam feryal burda kaybetmiş olabilirim; ama ben yine bildiğimi okurum :)

Ayrıca oy veren arkadaşlar konuyu biraz yanlış anladılar gibime geliyor.
Tartışma, öğretmenin dili kullanımı hakkında oldu :) Bunun sebebi de senin teknik öğretmenliği üstün kılan özellikleri belirtmek yerine sadece benim görüşlerimi çürütmeye uğraşmandı :melek Benim görüşlerime katılan olur, katılmayan olur; ama katılmayanların çokluğu teknik öğretmenliğin Türkçe öğretmenliğinden daha önemli olduğunu göstermez.
Ben iletinde belirttiğin gibi teknik öğretmenliği diğer öğretmenliklerden üstün kılan bir şey göremedim :) ve her ne kadar kaybetmiş de olsam ; eğer illa ki bir karşılaştırma yapılacaksa Türkçe öğretmenliği daha önemlidir, diyorum. Ben bunu bilir, bunu söylerim arkadaş :)

Neyse hadi kazandın :)

türkce kulanarak acıkladın üstülik türkce öğretmeni adayısın:D ama yanlış anladılar öle mı evet bak hepimizin turkce ogrtemnı oldu ama bu yine de yanlış anlamayı ortadan kaldırmadı :) :) :) bu konuyu okuyan herkesin turkce ogretmenı oldu ama ya hepsi yanlış anladı(türkce ogrtemneleri basarısız oldu) ya da sen yanlış anlattın(turkce ogrtemenı gene basarısız oldu ) ne dersin :goz::durdurun

neyse canım ben kazandım bi daha ki sefere yine yenmenın hazzını yasayna dek esen kalsın herkes

türkce kulanarak acıkladın üstülik türkce öğretmeni adayısın:D ama yanlış anladılar öle mı evet bak hepimizin turkce ogrtemnı oldu ama bu yine de yanlış anlamayı ortadan kaldırmadı :) :) :) bu konuyu okuyan herkesin turkce ogretmenı oldu ama ya hepsi yanlış anladı(türkce ogrtemneleri basarısız oldu) ya da sen yanlış anlattın(turkce ogrtemenı gene basarısız oldu ) ne dersin :goz::durdurun

neyse canım ben kazandım bi daha ki sefere yine yenmenın hazzını yasayna dek esen kalsın herkes

Karşılıklı atışmaya burdan devam etmenin manası yok :)
Bak bu sefer de konu Türkçe öğretmenlerinin başarısına kaydı :)
Yanlış anlaşılmanın sebebini anlattım önceki mesajımda; aynı şeyleri tekrarlamanın da manası yok :) Yazdıklarım okunmuyor mu ; yoksa ısrarla başka taraflara mı çekiliyor?
Hadi çektin madem ordan konuşalım biraz da:
Gidip Türkçe öğretmenlerinin yakasına yapışalım o zaman; baksana yaptıkları en ufak hata bile ortalığı karıştırmaya yetiyor. Demek ki üzerinde durulması gereken önemli bir konu Türkçe.
Biraz da teknikten bahsetseydik; çok arka planda kaldı :)

Tuhaftır ama ben de çok haz aldım bu işten :) Sence yenildiğim için mi ? :D

canın saolsun mehmet kaznmak önemli deil önemli olan eğlenmekti :) sorun yok
aaa.gif
aaa.gif

burdan cıkacak sonuc iyi koalisyon yapan her zaman kazanıyo :p

Türkiyede yaşıyoruz nefret ediyorum konuşmayı bilmeyen o hocalardan işe yaramaz bence hepsi FoReVeR Gizli Özne...

gizli özne %100 haklı yanındayım gizli özne

Geri