Kim gelsin istersin ?

GELdim infaturta geLsin ;)

geldimmm, kim isterse o gelsin =)

oldnes07 bir daha gelsin..çağırmadı demesin....)))

oldnes07 bir daha gelsin..çağırmadı demesin....)))

LOOPUSED kural ihLali oLmasın diye bekLedim =) Keşke başka birşey diLeseydim =)

Kemal dai Harbi sana kuruLan bu kompLoLar nedir,Nedir sana oLan bu nefret,nedendir.
İnsan düşmanına yapmaz diyeceğim ama yapmışbiLe biriLeri ?

AkdenizLi biri geLsin,Yoksa yazmasın :p

valla ne analarını ne karılarını ne de bacılarını hiç hayatımda da görmedim ki :)

yani o kadar buyuk birşey yapmam lazım ki ancak bu kadar karşımdaki insan bu durumlara düşşün neyse artık delikanlı gibi kim oldugunu da söylesene sorun kalmayacakta işte gelip burda kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar sınırım isocuğum :)

neyse çok konuştum 0007 ismail gelsin

LOOPUSED kural ihLali oLmasın diye bekLedim =) Keşke başka birşey diLeseydim =)

Kemal dai Harbi sana kuruLan bu kompLoLar nedir,Nedir sana oLan bu nefret,nedendir.
İnsan düşmanına yapmaz diyeceğim ama yapmışbiLe biriLeri ?

AkdenizLi biri geLsin,Yoksa yazmasın :p

KUZAYA dert ederken yakında biride çıkarsa azgınoldnes diye görürsün gününü:)
ama en çok 4-5 ay önce solariz'e.... takılan biri vardı ben en çok ona gülmüştüm...

balıkesirli biri varsa gelsin.................

0007 ceymis bond pardon ismail damda kedi kovalıyodu yerine ben geldim kemal zorlu gelsin pardon o banlanmıştı :D geri gel kuzay

0007 ceymis bond pardon ismail damda kedi kovalıyodu yerine ben geldim kemal zorlu gelsin pardon o banlanmıştı :D geri gel kuzay

GeneLde kadınları tercih ederim ama bu sefer seni kırmayacağım =)

Kemal abi ben geLdim.Yeter geLme artık diyo oLabiLirsin ama geLende yok =)

KnowN geLsin kesin up yapıodur bu saatte psikopat :)

bugün baya erkenciyim...
işi çok olan ama benim gib kaytaran birisi gelsin =)

o reklamdaki cips makinasına cips paketinin hepsi boşaltıyım, adriana lima gelsin:p

şaka bir yanada hergün hayat şartlarından yoldan trafikten yorgun biri otursun bilgisayar başına, açsın internetini girsin hackhell' e . İşte böyle biri gelsin. Ki bu herkes demek sanıırm:p Gelmeyen kalmasın

o reklamdaki cips makinasına cips paketinin hepsi boşaltıyım, adriana lima gelsin:p

şaka bir yanada hergün hayat şartlarından yoldan trafikten yorgun biri otursun bilgisayar başına, açsın internetini girsin hackhell' e . İşte böyle biri gelsin. Ki bu herkes demek sanıırm:p Gelmeyen kalmasın

tamda beni tarif etmişsin öğle vakti kendimi işten eve zor attım uykusuzluktan ve yorgunluktan gözlerim kapanıyo bide tersi olsun iş beni yormaz vız gelir tırıs gider malkaçoğlu gibi adamım diyen biri gelsin

Geri