Kim gelsin istersin ?

evet özelden de mesaj attın ama nedenSE ,, (ıkı noktadan baska bısey gorunmuyor) sordum kımse hıkmetını bılmıyor hem nıye tehdıdı edıyorsun sımdı cok ayıp cok (lutfen oncelıgı oyunu kurallara gore oynamanız ıcın uyardıgınız ama sızı takmayanlara verın buna mukabıl olarak sıkayetınızde ısrarcıysanız HH avukatımla ırtıbata gecınız...bılgılerınıze rica ederim....USLANMAZ42)

sımdı kankam gelsın :p

Ben seni tehdit etmedim arkadasım :saskin...Tuhaf Tuhaf KonusuoRsun..Yok westel banlansın yok biri cıLdırtsın su westeli hh yi terk etsin...Ne Demek oLuyoo bu :saskin Bu Da Son Lafım İyi ForumLar sana

Derbederin geLsin

Ben seni tehdit etmedim arkadasım :saskin...Tuhaf Tuhaf KonusuoRsun..Yok westel banlansın yok biri cıLdırtsın su westeli hh yi terk etsin...Ne Demek oLuyoo bu :saskin

Derbederin geLsin

ben buyum dıye bır baslık vardı sanırım orda olsaydım ben buyum derdım :p asırı derecede beyın lopları ınmıs ımpuls falıyetlerı durmus tıppın ılerı derece gerı beyınlı tehsısı koymus oldugu bır androitim ben :p lutfen HH KURALLARI KURAL 57 okuyunuz USLANMAZ42 ne dıyorsa dogru kabul edın en azından oyle davranın YAZIKKKKKK ) yazıyor :p idare et ne kadar soguk bır esprı olsada espırı gıbı algılamaya ve gulermıs gıbı yap :goz: :p

sımdı oyunun formatına baglı kalarak yuce ınsan kutsal varlık kankam(derbederın) gelsın dıyorum

evet evet ama benım bırıcım gelsın

kanka bugunde emege saygı yok yaw:D:D:D

kimse gelmesin...

Geri