Kim gelsin istersin ?

vayyy dadımızda gelmiş .. çağırdıkların gelmemiş ben geldim .. isteyen gelsin ..

kisaciktan ben gelip gideyim sen gel yine görürsen kent55 dostum aklima tunyukuk geldi bu arada umarim iyidir..............

ßurak ӡ5;5438714' Alıntı:
geçte olsa geldim kardeşim internet kablı,osunu koparmış onla uğraştım :)

Sniper gelsin

İnanamıyorum :scared: ben çağrılmışımm :bored: :w00t: valla kardeşim çok saol be biisi tarafından hatırlanmak güzel bi duygu :smile: sen gel bea burak ne olursan ol yine gel :smile:

İnanamıyorum :scared: ben çağrılmışımm :bored: :w00t: valla kardeşim çok saol be biisi tarafından hatırlanmak güzel bi duygu :smile: sen gel bea burak ne olursan ol yine gel :smile:

sende beni çağırara şaşırtmıştın :) degazor35 gelsin

geldim güzel kardeşim ama canım çok sıkkın,şimdi yatmaya gidiyorum,sabah ola hayr ola,

valla karamsarlık yapmayayım,neşeli birisi gelsin :)

Galiba o ben oluyorum
Sen gel Mert tekrar sonra da seydiali

önce büyükler :)

tamam geldim burak gelsin ercan vardı hector o gelsin çakır gelsın sonsuzluğa vardı o gelsin deli bebe gelsın baş melek gelsın siara gelsin sahilim gelsin pir adam gelsin kent gelsın ata kızı gelsin mert gelsin kardelen gelsin eftalya gelsin

ben geldim

çakır abim gelsin sonrada haypır

Biraz gecikme ilede olsa geldim kardeşim (:)

tamam geldim burak gelsin ercan vardı hector o gelsin çakır gelsın sonsuzluğa vardı o gelsin deli bebe gelsın baş melek gelsın siara gelsin sahilim gelsin pir adam gelsin kent gelsın ata kızı gelsin mert gelsin kardelen gelsin eftalya gelsin

Geldim Mehmedim geldim :)
sonsuzluğa, k@rdelen, Ata kızı, Siara, Kopuk Dadı kardeşim (:)
Pir Adam abim, Ali Sahin, Burak35 vede SEYDİALİ gelsin efemm :p

kanki beni çağırmıyon hiç sıradaki gele...

Kusuru bakma Kanka gitmeden tekrar sen gel (:)
Sonrada Müslüm baba gelsin bende gideyim artık he he :durdurun

Geri