Kim gelsin istersin ?

ben geldim abi sen de gel cakir abide gelsin angel ata kızı eftalta kent abi pir abım gelsin

Günaydın Herkese...Kusura bakma sevgili kardeşim...reelde bazı pürüzlü hadiseler vardı...girme şansım olmadı..SEYDİALİ[email protected]. Mud. Mr. Ali., Ali Şahin., She..,
Atakızı, Eftelya...Leo.., Çakır.., kent55., Reactor.., *\ReaLLieS/* ...,BrAvE HeArT...
ve buraya girip adım yok diye yazmayan kardeşim..yazın yazın...:smile:

Oy oy listeye bak : ) Ben geleyim ilk

Sıradaki arkadaşları alalım

Geldim Listeye devam...:smile:

Günaydın Herkese...Kusura bakma sevgili kardeşim...reelde bazı pürüzlü hadiseler vardı...girme şansım olmadı..SEYDİALİ[email protected]. Mud. Mr. Ali., Ali Şahin., She..,
Atakızı, Eftelya...Leo.., Çakır.., kent55., Reactor.., *\ReaLLieS/* ...,BrAvE HeArT...

men gelmişem sıradailer devam

kisaciktanda olsa geldim piradam abi sirami savayim hemen........siradakiler lütfen......

Listeye sonra devam ederiz

EFTALYA gelirmisin : )

ben geleyim bari
k@rdelen'i gördüm sanki :) sen yaşıyor muydun ya :D özlettin kendini nerelerdeydin
seni bulmuşken bir daha gel bakalım

Jason gelsın yıne

Geldim canim :tongue:

isteyen gelsin =)

Karma gelsın bakalım

Ben gelsem olmazmı canım :D Benden sonra gececilerden biri gelsin

çoktandır gelmiyordum..=)

dileyen gelsin..

Geri