Kim gelsin istersin ?

Ben geldim

eftalya,kardelen,ata kızı,sena,venüs Gelsin biraz uzun oldu ama : )

Geldım :)

profılımden yenı yılımı kutlayan arkadaslarım sırayla gelsın :)
ben sıze yazmaıyorum ya bır turlu sorun var sanırım :( sızın profıllere gıremıyorum bı turlu poff

dr.mud geldi kaçın

kopuk dadı gel. bak her zaman çağırmam ya şimdi ya hiç :p

tüh bi daha çağırmayacak intihar etmem lazım benim :sad:

alfabetik sırayla Ali Şahin AlpMontaNa angel_ina baal Çakır Ethnic Feryall innuendo kent55 Piradam Prenses She sonsuzluğa gelsin

çok oldu galiba:001_huh:

Geldim...sıradan lutfen..:smile:

alfabetik sırayla Ali Şahin AlpMontaNa angel_ina baal Çakır Ethnic Feryall innuendo kent55 Piradam Prenses She sonsuzluğa gelsin

Bende geldim cnm ;)

TeşekkürleR Sıramı Savayım Efemm :p
Sıradaki Gelsin Please =)

Ben gelım yıldıray ve pıradam gelsın sonrada sen@

Ben yıne gelım :) Ne demek yahu hoşgeldın sefalar getırdın :) yıne gel sonra kım onlıen sa o gelsın

günaydin
2011 in ilk mesaji...
suan daha dortmund da misafirlikte oldugum halde cok gec olmadan bende sirami savayim.tüm arkadaslarimizin,üyelerimizin yeni yilini kutlarim.mutlu yillar..........

teşekkurler ıyı yıllar sanada Ali Şahın hersey gönlunce olsun ..Allah tan mutluluk , saglık , huzur ve sevgı dolu yılllar dılıyorum sana ve tüm uyelere..

Sıradakı gelsın :D

Ben geldim sıradaki gelsin : )

teşekkurler ıyı yıllar sanada Ali Şahın hersey gönlunce olsun ..Allah tan mutluluk , saglık , huzur ve sevgı dolu yılllar dılıyorum sana ve tüm uyelere..

Sıradakı gelsın :D

cok cok tesekkürler........
eee siradaki kisiyi yazmamisim onuda yazayim cikmadan
tunyukuk arkadasim gelsin.........

She yok qaLiba..:)..SahiLimm geLsinn..sonrada MozoLe Mirach..:)

beN geLdim .

Siara geLsin .

Geri