==kim daha tehlikeli?==

WhiteAngel

PASAKLI KONTES
Altın Üye
Reaction score
0
Kim daha tehlikeli?

Dünyanın en kanlı terör örgütlerinden. Türkiye’ye yüz milyarlarca Dolara mal olmuş. Kadın-erkek, yaşlı-genç, kundaktaki bebek-kundaklayan bebek, Kürt-Türk 40 bine yakın insanımızın hayatından sorumlu. Bazen anaların kundaktaki bebeklerini katletti, bazen askere giden kınalı kuzuları, bazen tarlasında çalışan insanlarımızı katletti PKK. Peki 25 yıldır mücadele verdiğimiz PKK’yı neden bitiremiyoruz?

PKK ile uğraşırken, bir de baktık ki, PKK ile güya fiziki, psikolojik ve ekonomik olarak mücadele etmişlerin kurduğu bir terör örgütü ortaya çıktı. Ergenekon. Ve Ergenekon terör örgütüyle ilgili soruşturma derinleştikçe, bu örgütün PKK ile de bağlantıları olduğu ortaya çıktı. Bir bakıyorsunuz, 22 Temmuz seçimleri öncesi her gün şehit haberleriyle çalkalanıyor ülkemiz. Seçimler sonrası PKK birden ortadan kayboluyor. AK Parti’ye karşı başlatılan psikolojik harbin bir parçası mıydı acaba şehit edilen askerler? Hani, bir yandan Cumhuriyet mitingleri yapılıyordu ya. İşte bu Cumhuriyet mitinglerinde AK Parti’yi vuracak argümanlar gerekiyordu. Ve cepheden gelen her şehit haberinden sonra, mitingler, sanki askerlerimizi AK Parti şehit etmiş gibi bir saldırganlık ve propagandayla yönlendiriliyordu.

Artık şundan eminiz ki, PKK, Ergenekon’un kurduğu, yönlendirdiği ya da işbirliği yaptığı bir örgüttür ve bu örgüt Türkiye’ye 40 bin cana ve milyarlarca Dolara mal olmuştur.

Peki Ergenekon’un kurduğu ya da yönlendirdiği, hadi en uzağı, doğrudan ya da dolaylı olarak işbirliği içinde olduğu PKK’nın niçin hiç sonlanmaz? Ergenekon’la ortaya çıkan ilişkiler, hepimizin kafasında şekillendiği ancak dillendiremediği bir gerçeği ortaya koyuyor. Ergenekon PKK’yı yönlendiriyorsa, onun bitmesini istemez. Peki Türkiye’de Ergenekon’da adı geçenler kimler? Bir bakıyorsunuz ki, en ‘ulusalcı’ geçinen Cumhuriyet gazetesi ‘PKK’yı’ ‘PKK’yi’ olarak yazarak dolaylı tanıma yapıyor. Sonra aynı gazete PKK ile ideolojik bağlantısı olan DHKP-C liderinin ölümü üzerine taziye mesajı yayınlıyor. Ve en önemlisi de PKK’nın şemsiye örgütü olduğu apaçık ortada olan Ergenekon ile ilgili olarak Türkiye’nin en büyük medya patronu ve gazeteleri ağız birliği etmişçesine sessiz kalıyorlar, hatta Ergenekon’u sulandırmaya çalışıyorlar?

Eğer bir örgütü bitirmeye çalışıyorsanız, onun başını, başının başını yok etmeden dağda istediğiniz kadar mücadele edin başarılı olamazsınız. Türkiye’yi babasının çiftliği gören bir iş adamı ve iş adamları ve bir medya patronu, ülkenin, yani bizlerin, sıradan insanların kanını emiyorsa, hakkını yiyorsa, yemeye çalışıyorsa ve de bizlerin mücadele ettiği PKK’yı doğrudan destekliyorsa Ergenekon’a destek vererek, o zaman PKK’nın da başı Ergenekon’un da başı onlardır.

Şimdi geriye şu soruyu sormak kalıyor: Acaba taşeron bir örgüt olan PKK mı daha tehlikeli yoksa ülkeyi babasının çiftliği gibi gören, istediği zaman demokratik kuralları işleten, istediği gibi darbe yaptıran, hükümetleri şantajla tehdit eden Aydın Doğan mı? Ya da Aydın Doğan’ın üstündeki iş adamı veya adamları mı? Bunun cevabını da siz verin.

http://www.habervaktim.com/yazar/7108/kim_daha_tehlikeli.html

bir yazı bu kadar açık olur ve bu kadar anlamlı olur..kimse dile getiremesede bazı şeyler artık örtülemiyor ,yeterki ergenekonuda sulandırıp içini boşaltıp pespaye etmeden şu işin sonunu getirselerde ,işin içinden ben bile çıksam umrumda olmaz..şu milletin makus talihi bunlarla ilgili değilmi yani,herşey bir bir dökülsede neler döndüğünü bilse millet..haa içi boş çıkarsa ben burdan dediklerimi tükürmeye hazırım,,bun baştan diyeyimde kimse sataşmaya yer aramasın..birde illa akp ye satşamak için bu yazıyı es geçmenin alemi de yok, akp ve tayyibinde bundan dolaylı yada dolaysız rolu ve sahteciliği aymazlığı varsa o da aynı şekilde milletin vicdanında olması gereken yere düşer..bunuda belirteyim şimdiden.. iyi bir yazı olmuşş.tşkrler.

yazı güzel de ne biliym sebep sonuç tesadüfler...
o açıdan bakarsak ben size akp yle ilgili bi sürü tesadüf yazarım...
En basitinden türban eylemleri niye yokk önceden kualisyon döneminde her hafta yapılan eylemler şimdi yok bu da bi tesadüf olsa gerek...

yazı baştan aşağı saçma olmuş .bu yazıyı yazanı beni bu kadar saçma şeylere cevap vermek zorunda bıraktığı için kınıyorum . bu kadar uzun bir yazı yazmış yazıyı buraya koyan arkadaşta çok önemli bişey gibi renkli yazmış ama bende işe yarar bişey vardır diye baktım bosuna bakmışım . neyse

arkadaşım yazdığım yazı uzun değil senin kadar renklendiripte yazmadımda..herkes bir renk veriyo bence gayet doğal.niye sinir olduğunu anlamadım önemsemedin madem neden cevap verdin esgeçseydin...sizi rahatsız edici bişeylermi buldun yoksa?

gerçeğin ta kendisi.

teşekkürler

yazıya renk katan arkadaş emrah sanırım:) kalkmışsın yazın renkli diyorsun..bence yazılanlar tam yerinde güzel bir yazı bulmuş arkadaş. foruma renk katan yazılara bile extra renk yapan arkadaşlarada biz teşekkür edelim bari..

foruma renk katan yazılara akp liler yorum yapmıyo ne hikmetse.....
dicek kelime bulamıyolar ya da şöyle düşünüyolar ulan bu beni aşar gözüm kapalı tayyibi savunuyom ama bu kaynağı da sağlam ben kıvırmiyim başkaları kıvırsın bu sefer de...

Kim daha tehlikeli?

PKK ile uğraşırken, bir de baktık ki, PKK ile güya fiziki, psikolojik ve ekonomik olarak mücadele etmişlerin kurduğu bir terör örgütü ortaya çıktı. Ergenekon. bi kere bu yazıyı kaleme alan kişiler bu oluşuma trt gibi ümraniye soruşturması yerine ergenekon birde terör örgütü diyerek ne derece taraflı olduklarını açıkça ortaya koyuyor . kendilerini trt nin yaptığı şerefli habercilikten nasiplenmeye davet ediyorum .

Ve Ergenekon terör örgütüyle ilgili soruşturma derinleştikçe, bu örgütün PKK ile de bağlantıları olduğu ortaya çıktı. bu soruşturmada göz altına alınan insanlar istihbaratcı subaylar . jitemci subaylar . bu adamların sadece pkk ile değil el-kaide ile birlikte bile ilişki bağlantı kurması doğal . şimdi afganistanda ırakta el-kaide yada hamasla irtibat içinde olan cıa ajanları hainmidir . bağlantıları açıkça ortaya çıkıyor derken ne bağlantısı bunlarıda açıklada görelim . bağlantı derken ne bağlantısı bu adamlara bilgimi sızdırmışlar ne yapmışlar bu adamlara istihbaratmı vermişler . bağlantıları tabiki olacak ama bağlantıları olumlu yöndemi olumsuz yöndemi sen madem çok biliyorsun bunu açıkla . habervaktimde yazı yazmak kolay .git bide pkk ile ilgili istihbarat topla göreyim bi tarafını

Bir bakıyorsunuz, 22 Temmuz seçimleri öncesi her gün şehit haberleriyle çalkalanıyor ülkemiz. Seçimler sonrası PKK birden ortadan kayboluyor. AK Parti’ye karşı başlatılan psikolojik harbin bir parçası mıydı acaba şehit edilen askerler? bu hemen hemen her dönemde olan bir olaydı . sadece dsp - mhp - anap hükümetinde olmadı çünkü apoyu asmayıp gereken şekilde kullanmayı bildiler .apo gene elimizde olmasına rağmen akp başa geldiği gibi pkk tekrar fırladı .demekki ya akp ya dışardan birileri ile irtibat halinde ve pkk bu işbirliğinden haberdar yada akp kürt sorunu vardır diyerek kürtlerin kendi sorunlarını çözmesi için onlara fırsat tanıdı onlarda kendileri çözme gayretine giriştiler . akp tüm alanlarda olduğu gibi dış işlerindeki başarısızlığın sonucudur pkk . tayyip erdoğan bopun eş başkanı olacağına türkiye cumhuriyetine başbakan olabilseydi bu sorun türemezdi bile . sen kendi ülkene daha başbakan olamamışken milletin bopunamı başkan olacaksın .

Hani, bir yandan Cumhuriyet mitingleri yapılıyordu ya. İşte bu Cumhuriyet mitinglerinde AK Parti’yi vuracak argümanlar gerekiyordu. Ve cepheden gelen her şehit haberinden sonra, mitingler, sanki askerlerimizi AK Parti şehit etmiş gibi bir saldırganlık ve propagandayla yönlendiriliyordu. cumhuriyet mitinglerini bile oraya bağlamış . ben bu yazıyı yazan adamdan senarist olmasını istiyorum . gerçi senarist olsada ilk filminde en çok saçmalama ödülü alabilir .

Artık şundan eminiz ki, PKK, Ergenekon’un kurduğu, yönlendirdiği ya da işbirliği yaptığı bir örgüttür ve bu örgüt Türkiye’ye 40 bin cana ve milyarlarca Dolara mal olmuştur. şundan eminmiş . iyi bakın : kurduğu YADA işbirliği yaptığı YADA YÖNLENDİRDİĞİ . :durdurun

YAW Bİ KARAR VER HANGİSİ .

kurduğu diyosan bişey biliyosundur .yönlendirdiği diyosan yada işbirliği yaptığını iddia ediyorsan gene bişey bilmen lazım . söyle bakalım ne biliyosun . bize bunları açıkla . bi tarafından uydurduğun şeylerle yada gece rüyanda veli küçükle birilerini yan yana gördün diye milleti yanıltma gözünü seveyim . sen gazetecisin .gördüğün rüyanı ertesi gün köşende yazarsan sana millet bi tarafıyla güler suan benim yaptığım gibi :durdurun

Peki Ergenekon’un kurduğu ya da yönlendirdiği, adam hiç bişey bilmiyor .hiç bişeyden emin değil .hala nasıl bağlasam diye bi tarafını yırtıyor . kurduğu yada yönlendirdiği yada işbirliği yaptığı . ikinci kez aynı saçmalığa burda rastladık . bakalım daha ne saçmalıklar görcez . devam ediyoruz ;

hadi en uzağı, doğrudan ya da dolaylı olarak işbirliği içinde olduğu PKK’nın niçin hiç sonlanmaz? Ergenekon’la ortaya çıkan ilişkiler, hepimizin kafasında şekillendiği ancak dillendiremediği bir gerçeği ortaya koyuyor. kafasında şekillemiş . bak gördünüzmü adam bişey bildiği de yok . sadece kafasında şekillenmiş .ergenekonla ortaya çıkan ilişkiler diyor yine . yaw kardeşim neymiş bu ilişki söylesene bizde bilelim . söylemiyorsun ki bak kızmaya başladım .sonra bende senle ilişki kurcam şimdi ha .yanlış anlamayın en fazla e-mail atarım adresine :durdurun

Ergenekon PKK’yı yönlendiriyorsa, yönlendiriyorsa demiş ya . kendinin bile emin olmadığını söylemiş .neyse adamın günahını aldık herhalde . ama yok yok almadık bu kadar saçmalarsan olacağı buydu .

onun bitmesini istemez. Peki Türkiye’de Ergenekon’da adı geçenler kimler? Bir bakıyorsunuz ki, en ‘ulusalcı’ geçinen Cumhuriyet gazetesi

‘PKK’yı’ ‘PKK’yi’ olarak yazarak dolaylı tanıma yapıyor. vayyy büyük gazteciye bak .nerden yakalamış olayı . :durdurun la ne alaka . :durdurun

Sonra aynı gazete PKK ile ideolojik bağlantısı olan DHKP-C liderinin ölümü üzerine taziye mesajı yayınlıyor. necip fazılın ölüm yıldönümünde ibda-c ciler istanbulda onun adına mevlütler okuttular gösteri yaptılar .

aynı necip fazılın şiirlerini tayyip erdoğan ve abdullah gülde okuyor sağda solda . o zaman buna göre tayyip erdoğanlada ibda - c arasında ideolojik bağlantımı var .başımızdaki insan teröristmi yani .olaya bakarmısınız . bu denyonun sölediklerine göre durum bu .

Eğer bir örgütü bitirmeye çalışıyorsanız, onun başını, başının başını yok etmeden dağda istediğiniz kadar mücadele edin başarılı olamazsınız. Türkiye’yi babasının çiftliği gören bir iş adamı ve iş adamları ve bir medya patronu, ülkenin, yani bizlerin, sıradan insanların kanını emiyorsa, hakkını yiyorsa, yemeye çalışıyorsa ve de bizlerin mücadele ettiği PKK’yı doğrudan destekliyorsa Ergenekon’a destek vererek, o zaman PKK’nın da başı Ergenekon’un da başı onlardır. adam iki satır yazı yazmış .tayyibten kara listeyi almış .önüne gelene bindirme yapmış . haftaya yazdığı yazıda tayyibin arası açılan biri olursa onuda ekler yazar bunlar . bunlar mermi yatağında ateşlenmeyi bekleyen fişek gibiler . tayyip ateş emri verdimi hemen fırlıyorlar silahın yırtık bi taraflarından

Şimdi geriye şu soruyu sormak kalıyor: Acaba taşeron bir örgüt olan PKK mı daha tehlikeli yoksa ülkeyi babasının çiftliği gibi gören, istediği zaman demokratik kuralları işleten, istediği gibi darbe yaptıran, hükümetleri şantajla tehdit eden Aydın Doğan mı? tabiki hayır . demokratik kuralları işletmesi gereken hükümet olduğuna göre ,en ufak bisey olduğunda "ey müslüman seçmenim .görüyorsunuz müslümana izin vermiyor ordu " yaygarası yapan ,basınıda haftaya açıklamazsan ben açıklarım diyerek basını tehdit eden TAYYİP ERDOĞAN daha tehlikelidir .

Ya da Aydın Doğan’ın üstündeki iş adamı veya adamları mı? Bunun cevabını da siz verin.

yada tayyibin güdümünde olduğu bush mu daha tehlikelidir ?

http://www.habervaktim.com/yazar/7108/kim_daha_tehlikeli.html

yazı baştan aşağı saçma olmuş .bende işe yarar bişey vardır diye baktım bosuna bakmışım . neyse

şöle bi bakarken silinen cevabımı yedeklediğimi gördüm . yazıyı yazan muhtereme kalayı bastığım yerleri sildim tekrar yazımı hizmete sundum .

Kim daha tehlikeli?

Dünyanın en kanlı terör örgütlerinden. Türkiye’ye yüz milyarlarca Dolara mal olmuş. Kadın-erkek, yaşlı-genç, kundaktaki bebek-kundaklayan bebek, Kürt-Türk 40 bine yakın insanımızın hayatından sorumlu. Bazen anaların kundaktaki bebeklerini katletti, bazen askere giden kınalı kuzuları, bazen tarlasında çalışan insanlarımızı katletti PKK. Peki 25 yıldır mücadele verdiğimiz PKK’yı neden bitiremiyoruz?

yazı güzel başlamış

vakit gazetesinin fanatik hasta ruhuyla devam etmiş

PKK neden bitmiyor

PKK bitmişti

onu tekrar alevlendiren

yeteneksiz,basiretsiz,politika üretemeyen

doğuya yardımı kesen

ağaları besleyen,köylüyü ezen

günümüz politikalarının sahibi

AKP dir

onun için bitmemektedir

PKK Özal döneminde hortlamış bir örgüttür

buna göre ÖZAL 'da ergenekoncumu oluyor

PKK Özal döneminde hortlamış bir örgüttür

buna göre ÖZAL 'da ergenekoncumu oluyor

ÖZAL ın ergenekoncu olduğunu bilemem bunu öğrenmek için mezarından çıkarsak acaba cvp verbilirmi siznki sorumu şimdi....ölmüş insanı karıştırmayıp günümüze bakalım bence..

tarihe bakış açıları yaşadıkları zaman dilimiyle kısıtlı olanlar,elbette ergenekonun zaman oluşumunu özala kadar ancak getirebilirler çünkü buut farkı var.ufuk farkı var..solun rahmetlisi ecevit zamanında gladyodan bahsetmişti de adamın ağzını çabucak kapatmışlardı 80 lerde..o gladyoyu sadece ülkücüler olarak anlıyordu gerçi ama çıkan durumlar gösdteriyorki bu olayların kökü ne 80 lerde ne özalda başlar,,ben size diyeyim tanzimatla başlar,osmanlıyı yıkan masonluk,dönmecilik,sabataizmle başlar,,diyecem ama ufku dar olana ne anlatılırki..

Geri