Kim daha çok kıskanıyor?

olsun yine de insan korkuyor, aşkına güvenebilirsin ama ya çevredekiler :eek:

ööle diosun ama ztn senin seçtiin kız da ööle bişidir ki çevredekiler die bişi kalmaz,bence önemli olan ne biliomusun,sevdiini çok fazla kısıtlamadan ya da daa açık konuşayımmı ona rahat duygusu verip bildiini yapman,yane tatlı dille anlatmak,kıskançlığa vurarak diil,işte ööle anlatabildimmi acep:))))

piken' Alıntı:
ööle diosun ama ztn senin seçtiin kız da ööle bişidir ki çevredekiler die bişi kalmaz,bence önemli olan ne biliomusun,sevdiini çok fazla kısıtlamadan ya da daa açık konuşayımmı ona rahat duygusu verip bildiini yapman,yane tatlı dille anlatmak,kıskançlığa vurarak diil,işte ööle anlatabildimmi acep:))))
iste buna katılıorm yoksa kız sıkılma noktasına gelıor sewse bıle ayrılmayı dusunebılıor...bnce...

hersey dozunda güzel. kıskanclık karsısında kini üzdügünü an ters tepmiş demektir. bence kıskanclıktan daha önemli olan güvendir ve güven ne kadar yüksek ise kıskanclık o kadar azalır bence en azından ben onu yasıyorum...

akrep burcuyum burcuma göre kıskanç olmam gerekiyor ama pek kıskanç olduğum söylenemez
eğer sevdiğim insanı, kendimi tanıdığım gibi tanıyorsam ve
kendime güvendiğim gibi güveniyorsam
ki oda benimle aynı düşünce içindeyse ortada sorun yok demektir
kimse kendini kıskanmaz

ya arkadslarrr pmden konussanızaa konuyu mesgul etmiyinn :D:D:D:D bim sevgili modetorumm kışşş kışşş :):):):)

En çok ben kıskanıyorum.Bazıları gerekszi yere ama naapayım ben buyum işte:)Alan memnun satan memnun;)İkimizin de şikayeti yok..

Geri