Kim daha çok kıskanıyor?

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Aşıksınız ve çok mutlu bir beraberliğiniz var. Ama takıntılarınızdan kurtulamıyorsunuz. Aşkınızı korumak istiyorsanız, birlikteliğinizi önemsiz ayrıntılara değişmeyin. Bu yanlışları tespit etmeyi öğrenmek ister misiniz?

Kıskançlık kadın ve erkekte farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Genellikle erkekler bir kadına onu ne kadar kıskandığını söylemeyi bir güçsüzlük olarak kabul eder, bunu direkt söylemektense davranışlarıyla belli eder, hatta karşısındaki kadına bazı kısıtlamalar getirmeye çalışır.

Kadın saklamıyor
Oysa kadınlar kıskançlıklarını direkt dile getiriyor. Bazı kadınlar kıskandıklarında daha hareketli bir havaya bürünürken, bazıları da daha depresif tavırlar içine giriyor. Ancak kıskançlık dozunda olduğu sürece, var olan bir ilişkinin korunmasını bile sağlayabilir. Çiftlere birbirlerine emek vermeleri gerektiğini hatırlatır, üstelik duyguları güçlendirir, aşkın ateşlenmesini sağlar ve sevişmeleri daha ihtiraslı kılar. Ancak aşırı kıskançlık ilişkide gerginlik yaratır. Bu yüzden dozunu ayarlamak çok önemlidir

erkek de kadın da kıskanır ama bunun bir sınırı olması gerekir...

Fakat şu da bir gerçek kıskançlık sevginin bir göstergesidir..

takıntı olmaması koşuluyla... :eek:

kendı adıma konusayım kıskanırım ve belırlı yasaklarım elbettekı wardır zaten ısteyen bu yasaklara uyar ıstemeyen gider ... bu konuda baskı yapmam .. kıskanırım belkı ama onun ıcınde yapamayacagım sey yoktur dıyebılırım .... kıskanclıgın su veya bu sewıyede kalması gıbı bır durum yoktur bana gore yerı geldıgınde şiddetlı kıskanılır yeri geldıgınde ben ona guvenıyorum der unutulur sadece bunları dengeleyebılmek onemlıdır artı her bayan kıskanılmak ıster kımısı az kımısı cok ve bu yuzdendır kı karsınızdakı ınsanın kısılıgını azda olsa cozebılmenız gerekmektedır ... nie dıyecek olursanız kıskanma durtunuzu azda olsa guven durtunuzle yer degıstırdıgınızde bu sefer adınız sewmıyora cıkabılır .. herseyde oldugu gıbı bu olayda pamuk ipligine baglı gıbıdır cok gerersenız kopar gevsek bırakırsanız tadı kalmaz..

HH Ünv. tarafından yapılan araştırmalara göre :)
Kıskanclıktaa kadınları hep gösteriyorlar amaa öylee değil
Gözlemlediklerimizin sonucu
Erkekler bu konuda bayanları sollar

KISKANNNCLAAAAAAAR :)

insan seviyorsa bence kıskanmalıdır.....ama tabi dozunu aşmayacak şekilde :)

GeHeNNa' Alıntı:
HH Ünv. tarafından yapılan araştırmalara göre :)
Kıskanclıktaa kadınları hep gösteriyorlar amaa öylee değil
Gözlemlediklerimizin sonucu
Erkekler bu konuda bayanları sollar

KISKANNNCLAAAAAAAR :)
cıksss yanlıs arastırma raporları .. gercek arastırma raporlarına bakalım ewt erkekler kıskanır ama ne yapacagını bılır ve konunun onune gecer asla uzatmaz dewamını getırmek ıcın bahaneler aramaz son sozunu soyler gerıye cekılır .. ve son soz soylendıkten sonrada uzerıne yorum yapılmaz yorum yapılamadıgı ıcınde ılıskı gayet guzel bır sekılde dewam eder .. kısacası erkegın kıskanclıgı serttır kabul ama sonuca yonelıktır .. sebeb sonuc ılıskılerı olarak konuyu ele alacak olursakta .. bayanların kıskanclıgı daha abartılıdır cunku cogu bır sonuca ulasmaz ulassa ulassa ılıskıyı bıtırmek acısından yıpratıcı olur .. kıskanclık guzeldır ama abartılıp paranoya halıne getırılmedıgı surece ... :D

erkekler en azından mantıklı kıskanır ;) sacma triplere girmez..

iSpiYonCu' Alıntı:
erkekler en azından mantıklı kıskanır ;) sacma triplere girmez..

eminmisinn?????????inan bana erkek mantık kıskançlık yanyana sadece gülerim buna..

durumumuz o kadar kötü yani hımm... tamam o zaman kıskanclık bızde sacma tripler sizde anlasalim bölece :)

İşte benim konum bu duygudan nefret ediyorum iğrenç bir duygu ALLAH'tan şimdilik kafam rahat kıskanacağım biri yok neyse niye nefret ediyorum sevdiğim insanı istemeden kıskanıyorum ona belli etmemek için içimde yaşatmaya kalkıyorum bu seferde psikolojim bozuluyor şeytan diyor sevdiğini bırak bu duygudan kurtul ama oda mümkün olmuyor yani kısacası iki ucu b..klu değnek nefret ediyorum keşke kadınları kıskanmama gibi lüxsümüz olsa.

kıskanmadan olmaz ki :eek: fazla da kaçıyor belki de zaman zaman :S

o kdr seversinki kaybetmekten korkarsın,onu herşeyden uzak tutmak istersin,bu kıskançlıksa evet kıskançım :S

kaskançlık neden doğar kaybetme duygusundan insan en sevdiği şeyi (bu herşey)kaybetmek istemez onu kimseyle paylaşmaz kıskançlık sınırlandırılamaz insan sevdiği için herşeyi yaptğı gibi onu kaybetmemek içinde elinden geleni yapar.Hani derler ya seven erkek kıskanır bence yanlış seven erkek sever kıskanan erkek kaybetmekten ve karşısındakine güvensizlikten kıskanır. :eek:

react0r' Alıntı:

o kdr seversinki kaybetmekten korkarsın,onu herşeyden uzak tutmak istersin,bu kıskançlıksa evet kıskançım :S

sevenin halinden seven anlıyor.Ben bu adama boşuna kardeşim demiyorum yaa.:)

ben evet itiraf ediyorum ben çook kıskancım ya
valla bazen kı arklerımı ble kıskanıyorum ya sonra da kendime kızıyorum :)
evet malesef boğucu bir kıskançlıpım var aman napim seviyorum kıskanırım Allah allah :)

Heeyt be yorumlara bak kim tutar sizi :)

Kıskanırıım senii benn
Kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk Allahımm
Öleceğimm derdindenn :)
dırırırırırıııımm.......

arkadaş,bana göre bir insan sevdiğini kıskanmıyosa ciddi problemleri var demektir....artı sevmediğinin ap açık göstergesidir...

kıskancım kardeşim cinayet işlerim bu yüzden..

sevince kıskanmakta guzel :)
seviyorum napim :D

react0r' Alıntı:

oy oy erkeklrn çoğu bööle düşünüo wala,ama bence o kıs sizle beraberse yane sizi seçmişse ztn bırakıp gitmek gibi bi düşüncesi olmas bunu neden anlamıosunuzki? :D :D

Geri