kim bu vatanseverler...

yalanmı demiş o arkadaşı eleştirme önce cumhururiyetin teröristin ölüm ilanını eleştirme cesareti göster vatansever dostum

Konu başlığına bak: Kim bu vatanseverler....

Konuyu açan arkadaş: Asıl sen söyle: Sen kimsin...Nesin???

Böyle bir başlık açtığına göre vatanseverler sana batmakta...Böyle bir başlık açarak vatansever olmadığın belli oldu....Kim bu vatanseverler demek ben vatansever değilim demek....Sınırını bil haddini aşma.....

Demişsinki vatanseverlere zıt gidenler mimleniyor....Neremle gülsem acep...Sen Ugandadamı yaşıyosun arkadaş....Bu ülkede tayyibe zıt giden herkes cezalandırılmadımı...tayyip bey penguen dergisini mahkemeye vermedimi...tayyibi eleştiren herkes fişlenmedimi..Bütün Atatürkçüler Ergenekon adı altında silahlı örgüt kurmaktan tutuklanmadımı...Bütün muhalif yazarlar, gazete ve TV kanalları korkutulup sindirilmedimi....Sende çıkıp diyorsunki vatanseverler kendilerine zıt gidenleri mimliyorlar...Bunu en güzel ve en profesyonelce yapan senin adamların yani başımızdaki kansızlar...Size göre Vatanseverler sözümona ülkeyi kaosa sürükleyenler...Vatanseverler olmasa ülkenin daha nelerini satacaksınız siz....Ki ona rağmen yine sattınız..

Sizin adamınız değilmi Cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir diyen densiz...Abdullah Gülden bahsediyorum....Hani geçende hocasını kayıp trilyon davasında affeden ve kendisininde hükümlü olduğu ama yargılanamadığı adam....Abdulllah gülde sanıktır bilemem bilirmisin...ama dokunulmazlıktan yargılanamıyor...Neden kaldıramıyorlar dokunulmazlığı kendinize hiç sordunuzmu....Bunuda geçtik Abdullah gülün eşi değilmi kendi ülkesini avrupa insan hakları mahkemesine şikayet eden...Gerçi ağzının payını aldı ordan....Ve siz kendi ülkesini mahkemeye veren adamları baş tacı ediyorsunuz...Yolsuzluğu tescilli unakıtana başka bir deyişle ipe unseren ve her daim pişmiş kelle gibi sırıtan maliye bakanına hiç girmiyorum bile....

Şimdi tekrar soruyorum.....Asıl sen kimsin arkadaşım....Nesin....

arkadaşım öncelikle düzgün şekilde konuşmasını öğren bize batan bişey olursa çıkarmasını vede başkasına batırmasını biliriz..

hükümetle alakalı bir yorum yapmadım ..hükümete de küfrettirme şimdi...

ben adına vatanseverlik denilipte yapılan hukuk dışı olaylardan bahsediyorum sen ona cevap ver

ulusalcılık vatanseverlik deyipte milleti indirmek sizemi kaldı akıllı düşünün biraz ya

bende milliyetciyim biz niye birilerini indirmiyos o zaman

kafamızı bozanı bizim düşüncemize ters düşeni indirelim bırakın bu işleri yaaa

vatansever necidir bilmem ama bazıları vatanseverliği yanlış anlıyor sanırım.
benim bir vatansever tanıdğım vardı vatanseverlik adına kürt olduğunu bildiği kimselerden alışveriş yapmaz ama emperyalist ülkelerin firmalarından alışveriş yapmayı ihmal etmezdi.

bize zamanında okulda ve askerda vatanı
karşılıksız sevmeyi öğrettiler..
şimdi ise bakıyorum vatansever insanlara
çoğunun bir çıkarı var
adamın dayısı millet vekili seviyor...
kızın babası bakan seviyor..
çocuğun babası emekli milletvekili oda çok seviyor..
eeee biz de öyle sevgiyi görünce sormadan
edemiyoruz tabiki..
BİZE KARŞILIKSIZ SEVGİYİ ÖĞRETENLER NEREDE..
KİM BUNLARA BU VATANI SEVMEYİ(?) ÖĞRETMİŞŞ..
VATANI SENİN OLDUĞIN İÇİN HERŞEYİNİN ORAYA AİT OLDUĞU İÇİN
VE BAŞKA VATANIN OLMADIĞI İÇİN SEVERSİN..HEMDE HİÇ BİR ŞEY BEKLEMEDEN..

(VATAN SEVGİSİ ÖNCELERİ OKULDA VE ASKERLİKTE ÖĞRENİLİRDİ)
ŞİMDİ GELİR SEVİYESİ AZ OLANLAR YİNE ÖĞRENİRKEN
AMERİKA DA,İNGİLTERE DE OKUYUP SONA DA ASKERDEN KAÇANLAR BİZLERDEN ÇOK SEVİYOR OLMALI(SADECE BİR ÖRNEK VERİYORUM:TAYYİP ERDOĞAN HZ. OĞLU)

Geri