snıper
New member
- Reaction score
- 0
Merhabalar,
Nasıl başlıyım bilemedim.. :smile: Imm adım ile başlayayım o halde İsmim ve soyadım Yusuf Karahan.Kütüğüm Yozgat ve doğum yerim İstanbul :smile: olmasına rağmen kendimi Karadeniz'li hissediyorum,sanırım kökenimizin artvine dayanmasıdan dolayı olmalı, yani Karadeniz Aşığıyım :smile: Neyse...
Sevdiğim ve yapmaktan zevk aldığım şeyler ise denizi çok severim mesela,denizde gezi yapmak ayrı bi güzel tabi..Bilindiği üzere Beşiktaş Aşıklarındanım bende(Doğuştan).Sorasında sessizliği severim,kalabalıktan uzak..Bizzat en yakın olduğum sırdaşım dediğim kişiyle,olursa sevip değer verdiğim kişi ile beraber..Tabi şu kadar yılımda,hayatta bunca olan olaylara rağmen bana sadık kalan ve yalnızlığımı paylaştığım gitarımı es geçemem..Ne kadar bir tahta parçası olarak düşünülsede en azından insan dediklerimiz,sevdiklerimiz,değer verdiğimiz canlılar gibi kalp kırmada Başrol oyuncuları gibi değil.Tam tersi onun her teline dokunup aldığım o tınılar benim kalbime ilaç olup kırılan parçaları toplayarak onarıp,tekrar attığını ve benim ona verdiğim değeri karşılıksız bırakmadığını hissettiriyor olmasıdır bana..Aynı zamanda küçüklükten bu yana zaman zaman uğraştığım resim çizimim vardır,karakalem üzerine ve genelde insan figürü olur bunlar.Hee bu çizimimi yapabilmem için ise ilham gelmesi lazım.Bana ilhamın gelmesi ise bikaç yolla olup,bunlardan en önemli ve ilginç olanı ise yüzüme doğru yansıyan güneş ışıkları süzmesinin içinden yükselen o tozları görmem ile başlar vs.. vs... ve ortaya güzel bir eser çıkarabiliyorum sonrasında işte.. :smile: Bunun üzerine ileride düşünebileceğim süpriz bir planımda yok değil hani :smile: He eğer olurda gerçekten sevebileceğim ve birbirimizi anlayacağımız,verdiğim değeri hak edecek biri olursa onun adına bir sergi açma düşüncesindeyim yani sergimde sadece onun resmi olacak dört bir köşede,farklı farklı açılarda...
Son olarak ise :smile: ileride denize yakın bir yerde tek katlı içte merdiveni olup çatı katında da yaşanılabilir,insan kesiminden biraz uzak bi evde yaşamak istiyorum o kadar...
Hackhell ve Kartal Yuvası İyi Ki Varsın ! :w00t:
Arrivederci :goz: