Kim Bin(1000) i geçmek ister?

564 dedim hadi hayırlısı

Yazacağımız sayının koşulları
1. Negatif (-) değerler yazılmayacak,
2. Yazacağımız sayının kendisi bir önceki kişinin sayısından küçük olmayacak, eşit olabilir
3. Son olarak yazdığımız sayının yarısı bir önceki üyenin yazdığı sayıdan fazla ve eşit olmayacak..
Bakalım kim 1000 e yaklaşıp geçecek.
Amaç, 1000 e yaklaşmayı yavaşlatıp kendini 1000 e en yakın kişi yapmak
Örnek;
Ben 8 yazdım diyelim..Bir sonraki kişi 8'e eşit veya büyük olan ve yarısı da 8'e eşit ve 8'den büyük olmayan 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 sayılarından istediği birini amaç doğrultusunda yazabilir..

dolayısı ile 564< 565 olduğundan kabul edilemez...rasgele:victory

569 önceden dikkat etmemiştim bu oyuna

Başka işinizmi yok sizin. Einstein'mı olacaksınız bu yaştan sonra. :D

Başka işinizmi yok sizin. Einstein'mı olacaksınız bu yaştan sonra. :D

amaç sadece vakit gecirmek....arkadaşlar yapmayın sanki hayatımızı bir amaç doğrultusunda yaşıyoruz...hayatı bu kadar ciddiye almayın yahu....işiniz mi yok...kimseyi zorlamıyoruz ya sonuçda burada olmanız bile amacınızı acık ediyor bu yüzden birbirimize numara yapmayalım...amacım polemik yaratmak değil...sadece hayatın bir oyun sahnesi olduğunu ve bizlerinde oyuncular olduğunu unutmayalım...bu kadar...rasgele...:victory

1000 / ben kazandım sanırım :durdurun

beni muutlu eden ve üzen iiiki olay var
1. mutlu eden oyunu anlamış olman
2. üzen ise ben oyunu uzatmaya calışıyorum ama sen biran önce bitirdin neyse en azından amacıma ulaştım...oyunu anlayanların sayısı yeterli benim için ne yapalım...aslında oyunu uzatmak mümkün (ulaşılmak istenen sayıyı yükselterek)fakat görüyorum ki katılım çok az...ben de gereginin olmadığını düşündüm....
tebrik ederim kazandın...benden sana kocaman bir aferin zekisin, fakat acelecisin:durdurun...:victory
fakat istersen uzatabiliriz.. şöyle ki sayıyı bulan kişi kendisi hedef bir sayı yazar ve bu sayıya ulaşılması istenir bu sayıya yaklaşan yakalayan da bir sayı belirler böylece 3 kere sayılara yaklaşan galip olur....
bir sayı belirle bakalım...

0,5 ile başlatıyorum.

sayıların cinsini yazmaman snn hatan

dua et de kök -1 le başlatmadaım:p

ĦεĽŁψαĿҚэя;4326568' Alıntı:
0,5 ile başlatıyorum.

sayıların cinsini yazmaman snn hatan

dua et de kök -1 le başlatmadaım:p

Haklısın...düzenlemeleri yaptım...fakat bir hedef sayı belirlemek gerekiyor bir sayı ile başlatmak değil... bunu da hedef sayıya ulaşan d2niz in yapması gerekiyor...ama onun yerine bir hedef sayı belirleyebilirsin (örneğin 2500..)
İşte yeni kurallar...
[/size]Arkadaşlar bir sayı yazacağız..Yazacağımız sayının koşulları
1. Negatif (-) değerler yazılmayacak, Yazacağımız sayılar sadece Pozitif Tam Sayılar olacak Z+ 1, 2, 3, 4,.............sonsuz)
2. Yazacağımız sayının kendisi bir önceki kişinin sayısından ,küçük olmayacak, eşit olabilir ve en fazla 50 fazlası olacak,
3. Son olarak yazdığımız sayının yarısı bir önceki üyenin yazdığı sayıdan fazla ve eşit olmayacak..
Bakalım kim Hedef sayıya yaklaşıp geçecek.
RASGELE.....

hedef sonsuz o zmn:p

tamam hedef 10bin. 1000 çabuk bitti çünkü

başlangıç sayım "3"

aslında senin baslatman gerekiyordu fakat sen biraz gec kalınca baslattık eğer kabul edeersen 5 de kaldık..bir de kuralları biraz değiştirdim oku istersenbir oku istersen...:biggrin

:)
okudum..
tabiki kabul..

ben de 8 diyorum o zaman : )

devam ediyorum ben 12 ..

devam...
22 / 10000(hedef sayı)

devam...
32 / 10000(hedef sayı)

Geri