Kilo Almak istiyorum Bir Bakın.

kardeşim kilo için makarna bol ye müsaitsen zamanın varsa vucut gelişteme salonlarına gidebilirsin

ayni dertten muzdaripiz kardesim spor yaparak kilo aldim ben :D bi sure fitnees a gittim o aralarda kilo aldim

hocam kılo almak ıcın derdı sıkıntıyı bı yana bırakacaksın oncelıkle..
Digerırde agırlık calıs..halter faln..
Istemesende kılo alırsın

yatmadan önce kesinlikle yemek yedikten sonra yatarsan yavaş yavaş kilo almaya başlıcaksın. Çünkü insanın gece uyurken sindirim sistemi yavaş çalıştığı için.. Özellikle makarna, pilav ve et, hamur işlerini tüketip öyle yatarsan iyi olucaktır. Bende bir spor yapan bir kişi olarak düzenli olarak bunları yaparım. Şuan senin boyuna göre 75 olman lazım. Boyunla kilonun orantısı bu olması lazım. Bol kalori alcağın şeyleri yemenide tavsiye ederim.. Düzenli yaptığında inan etkisini görüceksin..

hepinize tşk ederim genel tavsiyelerinize uyacağım umarım işe yarar yhani yanlış anlamayın ama sürekli olgun görünmeyi istemişimdir kilo kaybı oluncada oturtmak zor oluyor fiziğimi beğeniyorum en azından beğeniliyor fakat işte zayıf olmam biraz kötü ne bilim kafam karma karışık yorumlarınız tavsiyeleriniz için hepinize tşk ederim

Spor yapmanı öneririm vücut geliştirme;
53 kiloydum yaşım 19 3 ayda 7 kilo aldım
nasılmı yaptım salona gitmeden önce özellikle makarna,olmassa (mutlaka bişe yemek zorundasın enerji sarfiyatından dolayı),spor bittikten sonrada 3 tane haşlanmış patates yiyordum.Sabah kahvaltısında yumurtayı eksik etmedim.

bunları uygula faydasını göreceksin bak :)

Bir ayda 10 kilo aldım.

Her gün Bira ile ekmek arası köfte yiyerek her akşam işkembe/paça/tuzlama çorbası içiyordum.

Şimdi ise aldığım kiloları veremiyorum ...

İlk yapacağın şey, günde 3 öğünü tam saatinde yemelisin aksatmadan. Kahvaltı etmeden su bile içmeyeceksin.

yakın bir arkadaşımın oğlu çok zayıf diyetisyene gitti dr.da onaylamış zayıf olduğunu beslenme listesi varmiş +vitamin bence sende gitsen iyi olur zayıflığı biliyorum canlı örneğini gördüğüm için çok şikayetçi..))

Önce doktora gidip bir takım testler yaptırman gerek bunların başında da troid testi geliyo. Ona göre doktor bi diyet verir. ha gittim olmadı diyosan yukarlarda biyerde arkadaşın biri spor salonuna git demiş. çok doğru. ben de aynı dertten muzdaribim. Spora başladım hocanın verdiği diyeti uygulayıp bir de karbonhidrat aldım onu da düzenli kullandım 2 ayda 5 kilo aldım.

ben derim ki geç body building felan... imkanın varsa yüz... yada hafif sporlar yap.. koşu gibi..sporsuz kilo alırsan başına bela edersin..vucüdüm iyi diyorsun .. eğer sadece yiyerek alırsan armuta dönüyosun..o yüzden spor yap.. spor yaptıkça zaten daha çok yediğini , yedikçe şekillendiğini ve yaşın ilerledikçe de dolduğunu görceksin. bende 24 yaşındayım. gerçi hiç zayıf olamadım ama :D .. şu an 1.76 boy 75 kiloyum..haftanın 4 günü günde 20km bisiklet , 3km yüzme ve 6 öğün düzenli yemekle ( 3 ara 3 ana ) ne bi gram veriyorum ne de alıyorum.
Kolay Gelsin...

Geri