KiliÇdaroĞlu'nu Yakacak BaĞlanti

PKK lılarla gnelevlerde alem yapan bu

İlköğretim öğrencisi oğlunu kendisi ankarada çaılştığı zamanda istanbulda sigortalı gösten bu

Aydın doğanın yüksek menfaatleri uğruna devleti zarara uğratan bu

PKK lıları işe dolduran bu

...................

.............

eh artık insanda biraz yüz olması gerekir dimi

aydın doğanın vekiliymiş chpli seçmenlerin değil... :D

PKK lılarla gnelevlerde alem yapan bu

İlköğretim öğrencisi oğlunu kendisi ankarada çaılştığı zamanda istanbulda sigortalı gösten bu

Aydın doğanın yüksek menfaatleri uğruna devleti zarara uğratan bu

PKK lıları işe dolduran bu

...................

eh artık insanda biraz yüz olması gerekir dimi

Bunları Yaparken Sen Yanındaydın Heralde Boş Keseden Atma Bir Belge Göster

Bence Uzaylılar Vekil Yaptı .
Ben KılıçDaroğlu'nun Uzaylılar Tarafından Vekil Tayin Edildiğini düşünüyorum .
:durdurun

Vekilleri Kim seçiyor ? HaLk
Herşeyde %47 oy aldık istediğimizi yaparız kafasında takılan Tayyipçiler şimdi Halkın Seçtiği adamı beğenmiyor .
Hani %47 oy aldık diye Gerim Gerim gerinenlere ne oldu ?
Neden HaLkın seçtiği Vekile İftira Atıyorlar .

Adamı Sapık yaptınız tutmadı - pkk'lı dediniz tutmadı > Sıradaki İftira Doğan'ın Vekili demek .
Buna Sadece Gülünüp Geçilir
:hhmanD

Şimdi nasıl çark edecek kılıçdaroğlu merak ettim doğrusu...
Saldıran bir adamdan her zaman için beklenmesi gereken bir durum bence bu...Çünkü saldırmasının sebebi kendi durumu bertaraf etmek veya kendine karşı gelecek eleştirileri en aza indirmek...

Bence Uzaylılar Vekil Yaptı .
Ben KılıçDaroğlu'nun Uzaylılar Tarafından Vekil Tayin Edildiğini düşünüyorum .
:durdurun

Vekilleri Kim seçiyor ? HaLk
Herşeyde %47 oy aldık istediğimizi yaparız kafasında takılan Tayyipçiler şimdi Halkın Seçtiği adamı beğenmiyor .
Hani %47 oy aldık diye Gerim Gerim gerinenlere ne oldu ?
Neden HaLkın seçtiği Vekile İftira Atıyorlar .

Adamı Sapık yaptınız tutmadı - pkk'lı dediniz tutmadı > Sıradaki İftira Doğan'ın Vekili demek .
Buna Sadece Gülünüp Geçilir
:hhmanD

bi de dokunulmazlıkları sorduğumuzda yargı sistemi chp den yanaymış ondan kaldırmıyolarmış gibisinden saçma bi bahaneleri var.......

hakkaten bunlara gülünüp geçilir yaa

uslubunuza ve benzetmelerınıze dıkkat edın tekrar uyarı yapılmayacak.

konu hakkında yorum yapmaya cesaretiniz yok mu?
1. sayfadaki konu hakkında yorum yapın...

buraya ne zaman chp aleyhine konu açılsa birileri(hep aynı kişiler) aynı şeyleri söylüyor.

konu onlar için farketmiyor. sadece chpnin aleyhine olsun yeter.

konu belli. 1. sayfada.

konu hakkında yorum yapın. birileri bozuk plak gibi....

konu hakkında yorum yapmaya cesaretiniz yok mu?
1. sayfadaki konu hakkında yorum yapın...

buraya ne zaman chp aleyhine konu açılsa birileri(hep aynı kişiler) aynı şeyleri söylüyor.

konu onlar için farketmiyor. sadece chpnin aleyhine olsun yeter.

konu belli. 1. sayfada.

konu hakkında yorum yapın. birileri bozuk plak gibi....

yorum yapıyoz işte

%47 var kaldırın dokunulmazlıkları kılıçdaroğlu versin iddaların hesabını........

bak bu lafıma da aynı akp li arkadaşlar kulp bulcaklar......

yorum değil üstelik çözüm önerisi ki bu öneriyi bi çok vekilde gündeme getirdi...

SONUÇ ==== 0

daha ne diyelim kılıçdaroğluna küfür mü edelim.....

kaldırsınlar işte dokunulmazlıkları versin suçlu olan hesabını........

kaldırsınlar da ak parti kara parti !!!!! çıksın meydana:durdurun

genelevlerde PKK lılarla alem yapan bu Tuncelili Kemal hangi yüzle insan içinde dolaşıyor çok merak ederim

CHP Başkanı Deniz Baykal oğluna yasa çıkartırken ses seda çıkmadı..
Odaklanma diye suçlarken AKP'i,kendisi çarşaf işlerine girdi..
Nedense odaklanma olmadı..
Ortaya attığı iddaalar yalanlandı gene bir sorun yok ..
.
Ama nedense AKP'e gelince Ya Allah elimize ne geçerse diye saldırıyorsunuz..

Ve Kemal Kılıçdaroğlu ile yorum yapmak gerekirken hemen hurra AKP'ye saldırıyorsunuz..

Senin görüşün sana, benim görüşüm bana
Ama gerçekleri başka bir gerçeklerle örtüştürmeye kalkarsan ...

Ayb@rs' Alıntı:
genelevlerde PKK lılarla alem yapan bu Tuncelili Kemal hangi yüzle insan içinde dolaşıyor çok merak ederim

Sevgili Ayb@rs...

Öyle bir laf söyledin ki... Buna kendin inanıyorsan anlarım. Ama kendin de inanamazsın.

1 taşla 3 yerinden vurayım diyorsun kuşu...

Geneleve gider.

PKK'lılarla alem yapar.

Tuncelili bölücüdür.?

Sana diyeceğim tek laf ........... Neyse boşver. Küfürün cezası büyük

Milliyetçimsitrak takma isimler kullanıp,

AKP'yi savunmayın.

İnsanın memleketi ne olduğunu anlatmaz.

Eğer öyle olsaydı ZİYA GÖKALP PKK'lı olurdu.

Anlaştık mı?

Öyle bir laf söyledin ki... Buna kendin inanıyorsan anlarım. Ama kendin de inanamazsın.

Ben inanıyorum

madem böyle bir olay yoksa bu iddaları ortay atan kişiyi mahkmeye verseydi

neden vermedi. daha doğrusu veremedi.

Çünkü bu iddilar doğru

Bnece bu kılçdaroğlunu genelevleri denetleme den sorumlu komisyon üyesi yapsak nasıl olur

bence çok başarılı olur

çünkü herkes anladığı işi yaparsa başarı oaranı artatr :)

Ben inanıyorum

madem böyle bir olay yoksa bu iddaları ortay atan kişiyi mahkmeye verseydi

neden vermedi. daha doğrusu veremedi.

Çünkü bu iddilar doğru

madem kılıçdaroğlu suçlu sizin akp liler niye dokunulmazlıukları kaldırmıyo....

yemeyen biri leri varsa ilk sırada AKP var emin ol....

Kılıçtaroğlu nun oğluna yaptırdığı sigorta olayını bir yaşındaki bebelere
bile yaptılar...Diğer olaylar ise hala muğlaktır dayanağı belgesi yoktur.
Varsa da yargılansın cezasını çeksin

Buda abdullah Gül ün savunması

Oğlum iki yıl önce sigortalı oldu,

şimdi haber yapılması yıpratma amaç...

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,
iki yıl önce fiilen çalışarak sigortalı olan oğlu
Mehmet Emre`yle ilgili haberlere tepki gösterdi.

Gül, Mehmet Emre`nin 2006 yılında `Dışişleri Bakanı Ali Babacan`ın dedesinin ismini taşıyan Ali Babacan Tekstil Firması`nda çalıştığı dönemde sigortalı olduğunu belirtti. Gül, "2 yıl önce açık ve şeffaf şekilde gerçekleşen bir sigortalılık işleminin şimdi gündeme getirilmesi, bazı televizyon ve yayın organlarında Mehmet Emre Gül`ün, yeni sosyal güvenlik düzenlemesinden etkilenmemesi amacıyla sanki kanun yürürlüğe girmeden hemen önce çalışmadan sigortalı yapılmış gibi gösterilmesi, büyük bir haksızlıktır. Şayet, benim öyle bir niyetim olsaydı, küçük oğlumdan önce büyük oğlum Ahmet`i sigortalı yaptırmam gerekirdi.`` dedi. Gül, bu haberlerin iyi niyetten yoksun olduğunu belirtirken büyük üzüntü duyduğunu vurguladı. Haberlerin amacının ise şahsını yıpratmak olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi`nden yapılan açıklamaya göre, Gül, şunları kaydetti: "Mehmet Emre, derslerinde son derece başarılı bir öğrencidir. Yaz döneminde okullar kapandığında, tatil yapmak yerine tamamıyla kendi arzusuyla çalışmayı tercih etmektedir. 2006 yazında da Dışişleri Bakanı Ali Babacan`ın dedesinin ismini taşıyan Ali Babacan Tekstil Firması`nda 24 gün bilfiil çalışmıştır ve bunun pek çok tanığı mevcuttur. Bu firmanın bütün iş dünyasında bilinen en belirgin vasıflarından biri kayıt ve vergi konusundaki aşırı hassasiyetidir. Mağazalarından evlerine götürdükleri ürünlerin bile vergisini ödeyecek kadar duyarlıdır. İlgili firma bu anlayış çerçevesinde Mehmet Emre`yi de çalıştığı dönemde sigortalı yapmıştır. " Ankara, Cihan

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,
iki yıl önce fiilen çalışarak sigortalı olan oğlu
Mehmet Emre`yle ilgili haberlere tepki gösterdi.

Gül, Mehmet Emre`nin 2006 yılında `Dışişleri Bakanı Ali Babacan`ın dedesinin ismini taşıyan Ali Babacan Tekstil Firması`nda çalıştığı dönemde sigortalı olduğunu belirtti. Gül, "2 yıl önce açık ve şeffaf şekilde gerçekleşen bir sigortalılık işleminin şimdi gündeme getirilmesi, bazı televizyon ve yayın organlarında Mehmet Emre Gül`ün, yeni sosyal güvenlik düzenlemesinden etkilenmemesi amacıyla sanki kanun yürürlüğe girmeden hemen önce çalışmadan sigortalı yapılmış gibi gösterilmesi, büyük bir haksızlıktır. Şayet, benim öyle bir niyetim olsaydı, küçük oğlumdan önce büyük oğlum Ahmet`i sigortalı yaptırmam gerekirdi.`` dedi. Gül, bu haberlerin iyi niyetten yoksun olduğunu belirtirken büyük üzüntü duyduğunu vurguladı. Haberlerin amacının ise şahsını yıpratmak olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi`nden yapılan açıklamaya göre, Gül, şunları kaydetti: "Mehmet Emre, derslerinde son derece başarılı bir öğrencidir. Yaz döneminde okullar kapandığında, tatil yapmak yerine tamamıyla kendi arzusuyla çalışmayı tercih etmektedir. 2006 yazında da Dışişleri Bakanı Ali Babacan`ın dedesinin ismini taşıyan Ali Babacan Tekstil Firması`nda 24 gün bilfiil çalışmıştır ve bunun pek çok tanığı mevcuttur. Bu firmanın bütün iş dünyasında bilinen en belirgin vasıflarından biri kayıt ve vergi konusundaki aşırı hassasiyetidir. Mağazalarından evlerine götürdükleri ürünlerin bile vergisini ödeyecek kadar duyarlıdır. İlgili firma bu anlayış çerçevesinde Mehmet Emre`yi de çalıştığı dönemde sigortalı yapmıştır. " Ankara, Cihan

kılıçdaroğlu oğlunun sigortası ile ilgili sorulara nasıl cvp vermişti? :D

Bnece bu kılçdaroğlunu genelevleri denetleme den sorumlu komisyon üyesi yapsak nasıl olur

bence çok başarılı olur

çünkü herkes anladığı işi yaparsa başarı oaranı artatr :)

La havle...

Kadının birisi bir komşusuna

Senin oğlanı genelevde gördüm der.

Komşunun cevabı..

Senin ne işin vardı genelevde?

SİZİN NE İŞİNİZ VARDI GENELEVDE?

yahu bu adam hakkında gazeteler o kadar atıp tutuyoda neden kimse çıkıp karşısına sen böyle yaptın sen şöyle taytın demiyo. herhalde paçaları yemiyo. kılıçdaroğlu herhangi biri hakkında bişey söylediğinde çıkıyo gazetecilerin önüne işte belgeler diyo işte olay diyo ama bazı malum gazeteciler bu adam hakkında kendi gazete ve kanllarının dışına çıkmadan atıp tutuyo. ya elinizde belge bilgi varsa çıkın bütün gazetecilerin karşısına sen şerefsizsin diyin. ne bekliyorsunuz. yalan değilse dedikleriniz çıkın . yemiyomu...... paçanız

burdaki teşekkürlerim mesajlara olmuştur ideolojilere değil

akp de chp de birbirini boşyere kandırıyor.
chp daha düne kadar; gerici, Atatürk düşmanı, bölücü, anti-laik olarak gördüğü kara çarşalı kadınları partisine şaşa' lı bir şekilde üye yaparak neyi amaçlamıştır merak konusu.

akepe dokunulmazlık zırhının arkasıan sığınıp, mazlum edebiyatı parçalayarak bir çok hatasını ve suçunu gizlemiştir. kılıçdaroğlunun iddialarına verecek hiçbir yanıtı olmayan akepeli vekiller ve yöneticiler susmuş bu seferde akepe yandaşı medya sırf dalkavukluk olsun diye yalan dolan haberlerle halkı kandırmaya çalışıyorlar.

MHP ve CHP nin de dediği gibi kim haklı kim haksız tartışmaları yapmaktansa dokunulmazlıkları kaldıralım o zaman zaten yargı haklıyı haksızı belilrler. pkk burnumuzun dibine kadar girmiş devletimiz onlara bakarken siz hala daha neyi savunuyorsunuz.

demekki akepeliler ile pkk lıların zihniyeti aynı. birisi abd den yönetiliyor diğeri kandilden, kuzey ıraktan icazet alıyor

Geri