KiliÇdaroĞlu İstedİ, 1 Hafta Ertelendİ

Siz galiba Kemal Kılıçdaroğlunun önceki tartışmasını izlemediniz, eğer izleseydiniz kaçacak kişinin i. melih olacağını anlardınız. Kaçan insan tarih verir mi bi akıllı olun. Hayır kaçacağı adamda medya soytarısı bi dediği öbürünü tutmayan adam. Tabi melih için tarihin bi önemi yok ki hazırlanmıyor adam çıkacak yine mahalle karısı gibi sallayıp durcak yüzsüzce. Tarih belli bekleyin görün Kemal sıralıcak suçlamaları, melih laf ebeliğine başlıycak

valla kılıçdaroğlu tuncelili midir pkklı mıdır bilmem ama dişliye ve fırata belgeleri yapıştırınca çıkan haberleri objektif bulmuyorum. melih gökçekin emin çölaşanla yaptığı tartışmayı bi youtube dan izleyin. melih yine aynısını yapacak. laf karıştıracak iddialara cevap vermeyecek. uğur dündara da bişeyler söyleyebilir zira dündar fıratın laf karıştırmasına müsade etmemişti. kılıçdaroğluna bakalım bu pkk olayını sorabilecek mi gökçek? yoksa sadece hackhell geyiği olarak mı kalıcak bu pkklılarla alem olayı :)

ama şuna da katılmamak elde değil; eğer gökçek erteleseydi çarşaf çarşaf kaçtı diye haber görürdük..

valla kılıçdaroğlu tuncelili midir pkklı mıdır bilmem ama dişliye ve fırata belgeleri yapıştırınca çıkan haberleri objektif bulmuyorum. melih gökçekin emin çölaşanla yaptığı tartışmayı bi youtube dan izleyin. melih yine aynısını yapacak. laf karıştıracak iddialara cevap vermeyecek. uğur dündara da bişeyler söyleyebilir zira dündar fıratın laf karıştırmasına müsade etmemişti. kılıçdaroğluna bakalım bu pkk olayını sorabilecek mi gökçek? yoksa sadece hackhell geyiği olarak mı kalıcak bu pkklılarla alem olayı :)

ama şuna da katılmamak elde değil; eğer gökçek erteleseydi çarşaf çarşaf kaçtı diye haber görürdük..

Melihle Çölaşan arasındaki tartışmayı sen bir daha izle istersen

anlaşılan kimin madar olduğunu anlayamamışsın

son paragrafındaki itirafınıda beğendim

ve şaşırdım da

ve şaşırdım da

ne itirafı yahu? niye şaşırdın ki? takım mı tutuyoruz burda? :S

ayrıca "emin çölaşanın gazetecilik hayatını bitireceğim" iddiasıyla çıkan melih gökçek hakikaten mükemmel belgeler sundu kamuoyuna. ne kadar şerefiz(!) olduğunu açıkladı çölaşanın...
işi gücü laf salatası...

çölaşanı beğenmeye bilirsin. ben de beğenmezdim genelde. fakat gökçek çölaşanı madara etti demek biraz komik geldi bana..

harbiden şunlar yese de birbirini kim neymiş bilelim bizde...
malum sağlık sorunların dolayı istifa edecek adam lazım memlekete.......

melihle düello yapmak PKk lılarla genel evde alem yapmaya benzemez

basit bahanelerle kaçmaya çalışıyorsun ama daha şimdiden 2 kez madara olsun

üçüncüsübü düşünmek bile istemiyorum

melih gokcek i yerden yere vurunca da konusabilcek mi bazıları merak ediyorum =)

ve şaşırdım da

sen git bir daha izle bence =) kanıtları sunan çölaşandı , gözlerinde bozukluk var sanırım :)

ama melih gokcek sırıta sırıta sacma sapan cevaplar verdi, güya gazetecilik yasamını bitircekti çölaşanın =) vayy beee

melihin işi gücü sacma sapan sırıtarak konusmak, bildigi baska bir sey yok.

ankarada yasıyorsan anlarsın melihin nasıl parayı götürdügünü. ve inan her defasında da kulaklarını cınlatırsın melihin, ankaranın halini gordugunde

sen git bir daha izle bence =) kanıtları sunan çölaşandı , gözlerinde bozukluk var sanırım :)

ama melih gokcek sırıta sırıta sacma sapan cevaplar verdi, güya gazetecilik yasamını bitircekti çölaşanın =) vayy beee

melihin işi gücü sacma sapan sırıtarak konusmak, bildigi baska bir sey yok.

ankarada yasıyorsan anlarsın melihin nasıl parayı götürdügünü. ve inan her defasında da kulaklarını cınlatırsın melihin, ankaranın halini gordugunde

1.Çölaşan ne diyordu program dan önce

"benim yazılarıma hiç sansür uygulanmadı .Sansür uygulandığını ispat etsinler gazetecilikten istifa etmezsem şerefsizim."

Melih bunu canlı yayında ispatlayınca Çölaşan kıvırmaya başladı.

hatta Hürriyetten kovulunca kendisi yazdığı kitapta itiraf etti.

Şimdi Çölaşan ın şeref anlaışı farklı ise melih ne yapsın

2.Yine Çölaşan ne diyordu hatırlayın

" benim milyon dolarlarım olduğunu ispatlasınlar bende bütün para mı onlara vereceğim vermezeem namussuzum"

peki melih çölaşan gel malvarlıklarımızı karşılklı açıklayalım hatta gel değişelim dememdi mi

ayrıca gökçek malvarlığını açıklamasına rağmen Çölaşan sürekli kaçmadı mı

siz bütün bunlara rağmen hala Çölaşan melihi nakavt etti diyorsanız size 10 numara bir gözlük lazım

İki seferdir bahane uydurup kaçıyor

haftaya hangi bahaneyi uydurupta kaçacak çok merak ediyorum

herşey okey geyik çevirionus melih yada diğeri ama... bişi merak ettim tuncelide yaşayanlar insan değil mi? sizin memleket neresi acaba? tartışmanın bu kadar acizceside olmaz ki!..

Doğan medyasının şişirip pompaladığı bu Tuncelili Kemal in balolunu çok kötü patlatacak

adam bunu anladığı için iki kere sudan bahaen uydurup kaçtı

Duyduğuma göre bu Tuncelili Kemal geceleri sıkıntıdan uyuyamıyormuş

melih beni patlatacak melih beni patlatacak diye kendi kendine sayıklayıp duruyormuş :)

Geri