kişisel sitem :) bi yorum yapsanız :))

eheh güzel olmuş :) şirin çıkmışsın fotolarda:D

:) güzel olmuş

hoş olmuş:D

Puhahaha koptum yaw resimlerde çok karizma çıkmışın hah :mutlu: :sigara:
ARZULARLA SEVİNÇLERİN KARIŞTIĞI O YERDE BEKLERİM SENİ ÖMÜR BOYU BİR ÜMİTLE GÜNDÜZÜM GECE DÖNÜŞTÜĞÜ O YERDE YAŞARIM SENİ KURDUĞUM HAYALİMLE HER SABAH KONUŞURUM MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNÇLERİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİ DÖN GERİ NE YAPARIM SENSİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ DÖN GERİ ÖZLEDİM MELEK MİSALİ YÜZÜNÜ SANA OLAN SEVDAMI DENİZLERE SÖYLESEM KISKANIR SEVDAMI BÜTÜN DENİZLER HAYRAN OLUR SANA DUYDUĞUM O SEVGİYE BALIKLAR DAMLACIKLAR VE BÜTÜN YENGEÇLER HER SABAH KONUŞUR MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNCİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİİ.....!

Güsel olmuş bea... Benim site daa tasarım aşamasında...
Ehu ehu...
Gogıl amca saolsun...

way be :D cok teşekkur ederım hepınıze :) begendınız ıcın mutlu oldum :) sızce ben baska ne koym alıyım sıteye :)

bu arada resım yorumları harıkaydı :)

site gercekten gusel :) ozellikle programlar ve mp3 kısmında baya bi upload suresi harcadın sanırım ama emegine degmis.. kolay gelsin daha da iyi bi hale getirmen dilegiyle..

Abi sende tam bir komedyen karizması var :D Güzel eline sağlık

lamagro ve yelkovan cok tşkler arkadaşlar saolun... bu arada yenı mp3 ler ekledım sıtecazıma :D ayrıca kımyayla alakanız varmı bılmıyorum ama 330 mb ustu kımya dokumanı ekledım ılgılenenler varsa dokumanları ceksınler. cunkı bılgı paylasıldıkca guzellesır... saygılar...

yani ne denir ki sana, alın sömürün demişsin :) :) :) e tabi çok güzel yapmışsın, ben de kopya çekecem şimdi senin sayfadan :)

güzel ama türkçe yapsan wellcome yerine hoşgeldiniz gibi daha iyi olur

Geri