~KişiLik Testi~

Kedi seni temsil ediyor açık sözlü olalım nankörsün tuttuğunu koparan birisin. Sözünü geçirebileceğin bir eş istiyorsun..

At senin eşinin davranışlarını simgeler.. Eşin çok uysal ve soğuk kanlı olacak.. kediden büyük olduğu için evde onun sözü geçicek Ayrıca at sadık bir hayvandır.. Sana oldukça sadık kalıcak

Akvaryum aileyi simgeler.. Geniş veya çekirdek aile olsun her türlü mutlu olucaksın :)

ne olursa olsun bencil birisin sonuçta senin yolunu kesiyor o ağaç :D

Ayı karşı cinsi temsil ediyor.. Taklit yapman karşı cinse karşı kurnazlığını gösterir Kurnazsın ve gerçek yüzünü göstermiyorsun

tuttuğumu genelde koparırım ya kopacak ya kopacak :p erkeğin sözünü geçirebilir olması gerek sanırım her denilene hımm, olur, tamam diye baş sallaması pek olmaz değil mi :D ailede önemli olan huzurdur küçük büyük olması farketmez. hiç de bencil değilim :hadiordan orası cadde değil ki çekeyim ormanın ortası alla alla :hadiordan :p karşı cinse kurnaz olmazsan vay haline ne de olsa erkek milleti :glare: :durdurun

yorumun için teşekkür ederim.

ylcntrs Nickli Üyeden Alıntı
yap bakaLım nasıLmıs kişiliğimiz :D

1-- köpeK
2-- Kedi
3-- Küçük aLırım
4-- kaLdırırım yoLu acarım ınsanLıga :D
5-- napacam kacarım tabı ayıyLa ayı oLunmaz :D

Köpek senin kişiliğinin simgesidir.. Sadık ve sevecensin.. Çabuk güvenirsin fakat güvenin sarsılınca tekrar güvenebilmen zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli edersin.. Tutamayacağın sözler vermezsin.Cekici ve populersin.. kolayca arkadaş edinebiliyorsun.. kendinden emin tavirlarinla grup icinde liderlige yakişiyorsun.

Kedi karşı cinste aradığın özellikleri simgeliyor.. Daha çok nankör kızlarla karşılaşıyorsun tuttuğunu koparan cinslerden hoşlanıyorsun. Sözünü geçirebileceğin bir eş istiyorsun..

Akvaryum aileyi temsil ediyor.. Küçük eşin ve çocuklarının olduğu çekirden aileden yanasın..

Ağacı kaldırman senin bencil olmadığını gösterir. kendinden çok diğer insanları düşünüyorsun.. İnsanlara ve çevreye önem veriyorsun..

Ayı karşı cinse olan ilgini simgeliyor.. Karşı cins tarafından farkedilmek istemiyorsun..İkili ilişkilerde korkaksın. açıkçası cesaretin yok. Bağlanmaktan korkuyorsun.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun..

..:.. hmmmm dogruLuk payLarı var ..:.. yüregıne saglık ..:..

1) Çita.
2) Kartal.
3) Büyük.
4) Üzerinden atlarım.
5) Donar kalırım kovalamazsa kıpırdamadan beklerim bana yönelip hareket ettiğini görürsem en sevdiğim hayvan bile yetişemez ;)

1) KEDİ

2) KUŞ

3) BÜYÜK

4) O anki durumuma gore değişir agacı kaldırıpta gecebilirim üzerinden atlayıpta gecebilirim
5)eger korkarsam kaçarım ama kacacak yerim yoksa ölü taklidi yapmaya calısırım

1) En sevdiğiniz hayvan nedir?

Cevap : Köpek

2) En sevdiğiniz 2. hayvan nedir?

Cevap : Balık

3) Bir akvaryum alırsanız küçük mü olsun yoksa büyük mü olsun istersiniz?

Cevap : Küçük

4) Bir ormanda yürüyorsunuz.. Yolunuzu kesen kaldırabileceğiniz ağırlıkta bir ağaç önünüzde duruyor.. Kaldırıpta mı geçersiniz? Yoksa üzerinden mi atlarsınız?

Cevap : Üzerinden atlarım

5) Ormanda Ayı Gördünüz.. Yapacağınız ilk şey nedir?

Cevap : Gizlenmeye çalışırım

su kaplumbagası
ikinci sewvdigim hyvan yok:)
buyuk olmasını ısterdım
üstünden atlardım
ayının benı gorup gormedıgıne baglı!! gormedıyse ses cıkarmadan ordan uzaklasrdım..benı gorduyse kacmanın bır yolunu we ya onu korkutmanın bır yolunu bulurdum!!!

1-hayvanları sevmıorum
2-..
3-küçük
4-kaldırıp
5-kaçmam kaçarsam kovalar :D sakince ordan uzaklaşırım

siz hangi özelliginiz ile test yapıyorsunuz ki? bununla ilgili bi egitim mi aldınız yoksa bu konu muhabbet olsun diye mi acıldı?

hocam ayıyı karşı cinse niye benzettin o olmamış onun yerine
geyik gördün naparsın desen bak neler çıkacak :)))

rakun

penguen

küçük

başka yol dan giderim gerekirse

altıma ederim herhalde :) şaka ya ayılar sabit duran kaçmayan kişilere saldırmaz saldırırsa naneyi yerizz

1.tavşand
2.kedien
3.büyük
4.üzerinden geçerim
5.beni fark edip etmediğine bakarım

neymiş bakalım kişilikimiz :)

Geri