~KişiLik Testi~

rapbusenur

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yazdığım soruları sırasıyla cevaplayınız.. Verdiğiniz cevaplara göre kişiliğinizi test edicem :)

SoruLar=

1) En sevdiğiniz hayvan nedir?

2) En sevdiğiniz 2. hayvan nedir?

3) Bir akvaryum alırsanız küçük mü olsun yoksa büyük mü olsun istersiniz?

4) Bir ormanda yürüyorsunuz.. Yolunuzu kesen kaldırabileceğiniz ağırlıkta bir ağaç önünüzde duruyor.. Kaldırıpta mı geçersiniz? Yoksa üzerinden mi atlarsınız?

5) Ormanda Ayı Gördünüz.. Yapacağınız ilk şey nedir?

Lütfen doğru cevaplar veriniz en kısa zamanda yanıtlayacağım

ßir teşekkürü çok görmeyiniz :)

1- köpek
2- papağan
3 -bayağı büyük
4- üzerinden atlarım ;D
5- erkekliğin şanından sıvışırım ;D

1-kartal
2-köpek
3-büyük
4-üzerinden atlarım
5-kaçarım :D

Buna bayılıyorum =)

1.Muhabbet Kuşu
2.Leopar
3.Küçük olması hoş.
4.Kaldırmayı denerim
5.Bana saldırıp saldırmama ihtimaline bakardım.

Köpek
Balık
Büyük
Üzerinden Atlarım
Arkama Bakmadan Kaçarım :)

yap bakaLım nasıLmıs kişiliğimiz :D

1-- köpeK
2-- Kedi
3-- Küçük aLırım
4-- kaLdırırım yoLu acarım ınsanLıga :D
5-- napacam yoLumu degıstırırım tabı ayıyLa ayı oLunmaz :D

1-Muhabbet kuşu
2-Jaguar
3-büyük
4-üstünden atlarım
5-korkmamış gibi davranıp yavaş yavaş uzaklaşırım

1) Kedi (kedim vardı 8 yıl beraber büyüdük onunla daha sonra hakkın rahmetine kavuştu :( )

2) Köpek

3) Normal olsun ne büyük ne de küçük : )

4) Orası ıssız bir ormansa üstünden atlardım, yok eğer işlek bir ormansa başkalarına yardım amaçlı kaldırmadan yol kenarına sürüklerdim.

5) Hass... deyip uçardım :) yalan yok =)

1- köpek
2- papağan
3 -bayağı büyük
4- üzerinden atlarım ;D
5- erkekliğin şanından sıvışırım ;D

Köpek senin kişiliğinin simgesidir.. Sadık ve sevecensin.. Çabuk güvenirsin fakat güvenin sarsılınca tekrar güvenebilmen zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli edersin.. Tutamayacağın sözler vermezsin

papağan gelecekteki eşini simgeliyor.. Çok geveze konuşkan bir eşin olcak birazda inatçı.. Ama sana sadık biri olacak.. Papağan köpekten güçsüz olduğu için evde genellikle senin sözün geçicek..

Akvaryum aileyi temsil ediyor. Çekirdek aileden yana değilsin.. Geniş aileyi seviyorsun..

Ağacın üzerinden atlaman senin bencil olduğunu gösterir.Kaldırmadan geçiyorsan senden sonra ki geçecekleri umursamamış oluyorsun.. Kolaya kaçmayı seviyorsun.. Derdin olduğunda umursamamaya, unutmaya çalışıyorsun..

Ayıya gösterdiğin tepki karşı cinse gösterdiğin tepkileri gösterir.. Genelde uzak durmayı seçiyorsun..

KartaL...
Köpek balığı...
Büyük...
Üzerinden atlarım...
Saklanıp onu izlerim...:)

Kartal seni temsil ediyor.. Asil birisin.. Tuttuğunu koparan cinslerdensin.. yalnız yaşamayı seviyorsun ama bir eşin olursa canın pahasına onu korursun..

Köpek balığı eşini simgeliyor.. Yırtıcı ve vahşi biri :) o denizde kartal ise karada yaşadığından dolayı sizler ayrı dünyaların insanlarısınız :) köpek balığı daha güçlü olduğundan evde eşinin sözü geçicek :)

Akvaryum aileyi temsil ediyor. Çekirdek aileden yana değilsin.. Geniş aileyi seviyorsun..

Ağacın üzerinden atlaman senin bencil olduğunu gösterir.Kaldırmadan geçiyorsan senden sonra ki geçecekleri umursamamış oluyorsun.. Kolaya kaçmayı seviyorsun.. Derdin olduğunda umursamamaya, unutmaya çalışıyorsun..

Ayı karşı cinsi simgeliyor.. Sen genelde karşı cinse pek açılamıyorsun.. karşı cins seni farketmeden izlemeyi yeğliyorsun :)

1-kartal
2-köpek
3-büyük
4-üzerinden atlarım
5-kaçarım :D

Kartal seni temsil ediyor.. Asil birisin.. Tuttuğunu koparan cinslerdensin.. yalnız yaşamayı seviyorsun ama bir eşin olursa canın pahasına onu korursun..

köpek karşı cinsi simgeler.. Sadık ve sevecen biri..Çabuk güvenir fakat güveni sarsılınca tekrar güvenebilmesi zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli eder.. Tutamayacağın sözler vermez köpek kartaldan güçsüz olduğundan dolayı evde senin sözün geçicek..

Ayı karşı cinse olan ilgini simgeliyor.. İkili ilişkilerde korkaksın. açıkçası cesaretin yok. Bağlanmaktan korkuyorsun.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun..

Buna bayılıyorum =)

1.Muhabbet Kuşu
2.Leopar
3.Küçük olması hoş.
4.Kaldırmayı denerim
5.Bana saldırıp saldırmama ihtimaline bakardım.

Muhabbet kuşu seni simgeliyor..sohbet etmeye geyik yapmaya bayılıyorsun :) .. Zararsızsın ama kendini herkulade savunabiliyorsun.. Bendede 4 tane muhabbet kuşu var asla elimi süremem :D Sevecensin ve sevimlisin :)

Leopar eşini simgeliyor.. leoparlar yalnız yaşarlar.. senin eşinde kalabalığı sevmeyen biri.. çocukları 1. planda olucak .. seni tek kalemle silebilir haberin olsun :) evde patron o olucak

Akvaryum aileyi temsil ediyor.. Küçük eşin ve çocuklarının olduğu çekirden aileden yanasın..

Ağacı kaldırmayı denemen senin bencil olmadığını gösterir. kendinden çok diğer insanları düşünüyorsun.. İnsanlara ve çevreye önem veriyorsun..

Ayı karşı cinsi simgeliyor.. İlk adımı karşı cinsten bekliyorsun ona göre hareket ediyorsun :)

Köpek
Balık
Büyük
Üzerinden Atlarım
Arkama Bakmadan Kaçarım :)

Köpek senin kişiliğinin simgesidir.. Sadık ve sevecensin.. Çabuk güvenirsin fakat güvenin sarsılınca tekrar güvenebilmen zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli edersin.. Tutamayacağın sözler vermezsin.Cekici ve populersin.. kolayca arkadaş edinebiliyorsun.. kendinden emin tavirlarinla grup icinde liderlige yakişiyorsun.

balık eşini simgeliyor.. Çok duygusal kırılgan biri.. Kimseye bir zararı yoktur..

Çok sayıda aile üyelerinin olduğu bir aile istiyorsun.. Akrabalarının başının üzerinde yeri var.. Geniş aileden yanasın..

Ayı karşı cinse olan ilgini simgeliyor.. Karşı cins tarafından farkedilmek istemiyorsun..İkili ilişkilerde korkaksın. açıkçası cesaretin yok. Bağlanmaktan korkuyorsun.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun..

yap bakaLım nasıLmıs kişiliğimiz :D

1-- köpeK
2-- Kedi
3-- Küçük aLırım
4-- kaLdırırım yoLu acarım ınsanLıga :D
5-- napacam kacarım tabı ayıyLa ayı oLunmaz :D

Köpek senin kişiliğinin simgesidir.. Sadık ve sevecensin.. Çabuk güvenirsin fakat güvenin sarsılınca tekrar güvenebilmen zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli edersin.. Tutamayacağın sözler vermezsin.Cekici ve populersin.. kolayca arkadaş edinebiliyorsun.. kendinden emin tavirlarinla grup icinde liderlige yakişiyorsun.

Kedi karşı cinste aradığın özellikleri simgeliyor.. Daha çok nankör kızlarla karşılaşıyorsun tuttuğunu koparan cinslerden hoşlanıyorsun. Sözünü geçirebileceğin bir eş istiyorsun..

Akvaryum aileyi temsil ediyor.. Küçük eşin ve çocuklarının olduğu çekirden aileden yanasın..

Ağacı kaldırman senin bencil olmadığını gösterir. kendinden çok diğer insanları düşünüyorsun.. İnsanlara ve çevreye önem veriyorsun..

Ayı karşı cinse olan ilgini simgeliyor.. Karşı cins tarafından farkedilmek istemiyorsun..İkili ilişkilerde korkaksın. açıkçası cesaretin yok. Bağlanmaktan korkuyorsun.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun..

1-Muhabbet kuşu
2-Jaguar
3-büyük
4-üstünden atlarım
5-korkmamış gibi davranıp yavaş yavaş uzaklaşırım
Muhabbet kuşu seni simgeliyor..sohbet etmeye geyik yapmaya bayılıyorsun :) .. Zararsızsın ama kendini herkulade savunabiliyorsun.. Bendede 4 tane muhabbet kuşu var asla elimi süremem :D Sevecensin ve sevimlisin :)

Jaguar eşini simgeliyor tıpkı leoparlar gibidir. yalnız yaşamayı tercih ederler kalabalıktan hoşlanmazlar yavrularını canları pahasına korurlar

Çok sayıda aile üyelerinin olduğu bir aile istiyorsun.. Akrabalarının başının üzerinde yeri var.. Geniş aileden yanasın..

Ayı karşı cinsi simgeliyor.. Karşı cins seni farketse bile görmemezlikten geliyorsun çünkü başka birini seviyorsun veya sevmekten korkuyorsun..

ℓσя∂;4980088' Alıntı:
1) Kedi (kedim vardı 8 yıl beraber büyüdük onunla daha sonra hakkın rahmetine kavuştu :( )

2) Köpek

3) Normal olsun ne büyük ne de küçük : )

4) Orası ıssız bir ormansa üstünden atlardım, yok eğer işlek bir ormansa başkalarına yardım amaçlı kaldırmadan yol kenarına sürüklerdim.

5) Hass... deyip uçardım :) yalan yok =)

Kedi seni temsil ediyor açık sözlü olalım genelde kedilere nankör denir :) tuttuğunu koparan birisin. Sözünü geçirebileceğin bir eş istiyorsun..

köpek karşı cinsi simgeler.. Sadık ve sevecen biri..Çabuk güvenir fakat güveni sarsılınca tekrar güvenebilmesi zaman alır.. İnsanlara sevdiğini çabuk belli eder.. Tutamayacağın sözler vermez köpek kediden büyük olduğu için evde onun sözü geçicek

Akvaryum aileyi temsil ediyor çekirdek ailedende yanasın geniş ailedende akrabaların gelip kalırlarsa senin için hiç sorun olmaz.. Başının üzerinde yerleri var..

bencil biri değilsin. kendinden çok diğer insanları düşünüyorsun.. İnsanlara ve çevreye önem veriyorsun..

1-) Koala (hayvanlara dokunamıyorum ne yazikki allerji gibi birşey... ama görüntüsü en hoşuma giden hayvan bu)
2-) Penguen
3-) Büyük bir akvaryum isterdim...
4-) Üstünden atlarım
5-) Arkama bile bakmam kaçarım:)

1.aslan
2.şirin köpekler
3. küçük
4. üzerinden geçerim
5. korkup kaçarım :)

1-) Koala (hayvanlara dokunamıyorum ne yazikki allerji gibi birşey... ama görüntüsü en hoşuma giden hayvan bu)
2-) Penguen
3-) Büyük bir akvaryum isterdim...
4-) Üstünden atlarım
5-) Arkama bile bakmam kaçarım:)
Koala seni temsil ediyor.. Bilindiği üzere koalalar tembel hayvanlardır.. Sanırım 7/24 bilgisayarda oturmayı seviyorsun.. iş yapmayı sevmiyorsun.. Hele oda toplamak en nefret ettiğin şey :) kısacası bendensin

penguen eşini temsil ediyor.. Çok kavgacı biri.. Sıcağı sevmeyen kış mevsimine bayılan biri.. Çocukları için herşeyi yapar.. Evde patron olayı olmıcak ikiniz çok iyi anlaşıcaksınız..
1.aslan
2.şirin köpekler
3. küçük
4. üzerinden geçerim
5. korkup kaçarım :)

Aslan seni simgeliyor..Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. insanlarin arkadaş olmak isteyebilicegi birisiniz.

şirin köpekler eşinizi temsil ediyor.. :)
Cekici ve populer.. kolayca arkadaş edinebiliyor.. kendinden emin tavirlari ile grup icinde liderlige yakişiyor. Sadık bir eş.. Kendini çok iyi savuna biliyor.. Aslandan Küçük olduğu için genelde evde senin sözün geçiyor.. Ama sevimliliği ile sözünü dinletebiliyor :)

Akvaryum aileyi temsil ediyor.. Aile kurunca küçük çekirdek aileden oluşan bir ailen olmasını isteyeceksin.. Sadece çocukların ve eşin :)

Üzerinden geçmen bencilliğini gösteriyor. Sen de kolaya kaçıyorsun.. Zoru sevmeyen birisin.. Derdin olduğunda umursamamaya çalışıyorsun..

Karşı cinse göre soğuk kanlısın.. Kendini ifade edemiyorsun.. Sürekli kaçıyorsun.. Cesaret gösteremiyorsun..

kedi

at

orta boy bir şey olsun fazla yer kaplamasın :p

ormanın kendine özgü kuralları vardır karışmamak gerek ağaç oraya düşmüşse orada kalmalı :D

ayıların ölülere karışmadığını duymuştum ölü taklidi yapardım :p ne kadar inanır bilmem şansa artık :D

vay canına bende neden hep böyle yapıyorum diye kendime soruyordum ;))) açıklık getirdiğin ve yorumların için teşekkürler ..bunu facade uygulama haline getirirsen paylaşırız ne dersin ?

kedi

at

orta boy bir şey olsun fazla yer kaplamasın :p

ormanın kendine özgü kuralları vardır karışmamak gerek ağaç oraya düşmüşse orada kalmalı :D

ayıların ölülere karışmadığını duymuştum ölü taklidi yapardım :p ne kadar inanır bilmem şansa artık :D

Kedi seni temsil ediyor açık sözlü olalım nankörsün tuttuğunu koparan birisin. Sözünü geçirebileceğin bir eş istiyorsun..

At senin eşinin davranışlarını simgeler.. Eşin çok uysal ve soğuk kanlı olacak.. kediden büyük olduğu için evde onun sözü geçicek Ayrıca at sadık bir hayvandır.. Sana oldukça sadık kalıcak

Akvaryum aileyi simgeler.. Geniş veya çekirdek aile olsun her türlü mutlu olucaksın :)

ne olursa olsun bencil birisin sonuçta senin yolunu kesiyor o ağaç :D

Ayı karşı cinsi temsil ediyor.. Taklit yapman karşı cinse karşı kurnazlığını gösterir Kurnazsın ve gerçek yüzünü göstermiyorsun

1.koala
2.Panda
3.balik beslemeyi severim.büyük
4.üstünden gecerim
5.can kiymetli. bir agaca felan tirmanirdim herhalde...

Bazı yerlerde pek uymasada, güzel bir analiz =)

Geri