Kezman Resmen PSG ' De!!! (TEK BAŞLIK)

Ve Kezman gitti...

Fenerbahçe'de forma giyen Sırp oyuncu Mateja Kezman, Fransa'nın Paris Saınt Germain kulübüyle anlaştı. Sırp futbolcu yarın Paris'te sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak.

34183.jpg

Mateja Kezman'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile PSG kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sonuçlandı ve Kezman Fransız ekibine transfer oldu.

Sırp futbolcunun menajeri ile bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağladı.

Akşam saatlerinde Paris'e gidecek olan Kezman yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Kezman'ın bu sezon PSG'de kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

NTVSPOR
18 Ağustos 2008 Pazartesi

F.bahçe'den Resmİ Açiklama Geldİ!..

Fenerbahçe’nin gözden düşen futbolcusu Mateja Kezman, bu akşam Paris’e uçacak ve yarın PSG için sağlık kontrolünden geçecek.

Saat 18.00 sıralararında havaalanına gelen ve Paris'e gitmek için check'in-e giren Kezman, arkadaşımız Alper Yemeniciler'e konuştu. Sırp futbolcu, "Şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Çok iyi bir teklif aldım ve bunu değerlendirmeye gidiyorum. Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. O'na başarılar diliyorum" dedi.

Golcü oyuncu, kalkacak ilk uçakla Paris'e uçup, yarın (salı) sabah yeni kulübüne imza atmak için sağlık kontrolünden geçecek.

Daha önce sizlere duyurduğumuz haberde, 1 senelik kiralık formülüyle Fenerbahçe’den ayrılan Sırp oyuncunun gelecek sezon başında satın alma opsiyonuyla yine Fransız kulübe ait olacağını belirtmiştik.

24odbwi.jpg

------------------------------------------------------------------------

İŞTE FENERBAHÇE KULÜBÜNDEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA...

Kulübümüz ile PSG takımı arasında Mateja Kezman transferi konusunda prensipte anlaşma sağlanmıştır. Mateja Kezman, sağlık kontrolünün ardından PSG takımına resmi imzayı atacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ahh kezman ahhh eski kezman olsaydı şimdi adı altın harflerle yazılmıştı bu adamı seviyordum ama çok üstüne gittiler bir rahat bırakmadılar

son iki haberına yrı baslıkta olmasını rıca etsem acaba cunku ılk actıım haber kulıslerdekıydı bu ıkı haber resmı acıklama ama yıende sız daha ıyı bılırsınız nese sımdıden tsekkurler

manisa maçında kırmızı kart gordugunde "help me" diye aglamıştı ogunden berı bu adamı acayip sevıyorum ve cok uzuldum gıtmesıne
ama kıralık verıldıgı durumu dogruysa cok sevınırım ınsalah kendını tekrar ıspatlar gelırsın
tabı kabul ederse
bizi para ıcın gelen ınsanlara (guiza) mahkum bırakmassın

hoscakal

edit: acı tarafı kezman'ın kım oldugunu bılmeyen bazı sözde fb taraftarları sevınıyorlar ya neyse bosver...
koştu, çabaladı, ugrastı semih vurdu gol oldu

Bu Kezman Bu Sene PSG'de En Az 15 Gol Atar Aha Buraya Yazdım :)
Güle Güle Batman İyi Kötü Anılarımız Var Fenerbahce Tribünleri Seni Cok Sevdi

olm gitti mi harbiden :eek:ha doğru söyleyin lan :eek:ha

Geri