Keylogger sorunsalı ?

Maestro10

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc de keylogger var mı yok mu bilmiyorum ama dün aklıma geldi bi inceliyim dedim.

çeşitli sitelerde bulunan yöntemleri denedim inceledim.

görev yöneticisi-işlemler

burda bir sorun yok gibi. services.exe nin karşısında system, svchost.exe lerin karşısında da system local ve network service yazıyor.

msconfig-başlangıçta da bilmediğim bir program yok.

ctrl-alt-x ya da türevlerine bastığım zaman birşey çıkmıyor.

Microsoft Security Essentials ile tarattım bir sorun yok.

Zemana AntiKeylogger bunu da yükledim birşey bulamadı kaldırdım.

kaspersky internet securityi 12 yi kurdum. 5 saatlik bir tam taramanın ardından birşey bulamadı.

windows-system32 içinde SystemDll32.exe ve SystemDll32.log gözükmüyor.(yazanlara göre gözükmemesi gerekirmiş)

cmd.exe ye netstat -an | find ":25" yazınca şu çıkıyor. bu biraz kafamı kurcaladı.

AsMUh.png

şimdi denemediğim birşey kalmış mı ? var mı yok mu keylogger ? daha neler yapabilirim ?

Comodo Cleaning Essentials indir onla bir güncelleme yapıp tarata bilirsin.
o yazılımın içinde killswitch adında bir yazılım var çalışan işlemler,network hepsi gözüküyor orda tanınmayan güvenilmeyen işlemleri kırmızı olarak gösteriyor veya ağ bağlantılarını onlada güvenmediğin bir ip veya işlem varsa ordan kapatıp sonlandırabilirsin.

deneyeyim hocam. peki bu verdiğim bilgilere göre var mıdır keylogger yok mudur ?

şuan görünürde pek bişey yok netstat yazınca genelde o cıkar cunku bazı kullandıgımız antivirusler giden gelen verileri hepsini kendi port üzerinden alıyor.

Geri