Kewell ve Baros dönüyor

by.erce

New member
Reaction score
0

images

Sakatlıklar nedeniyle tam kadro olamayan Galatasaray'da Baros ve Kewell, Trabzonspor maçında takımdaki yerlerini alabilecekler.

Spor Toto Süper Lig'de birçok eksiği olan ve bir türlü istediği kadro ile sahaya çıkamayan Galatasaray'da Harry Kewell ve Milan Baros sakatlıktan çıktılar.

Son olarak Antalyaspor maçı öncesinde Baros, Arda, Kewell, Gökhan Zan ve Aykut sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Elano da grip olduğu için görev alamamıştı.

Kadrosunda sakat oyuncuların iyileşmesi ile beraber yüzü gülen Teknik Direktör Hagi, Trabzonspor maçında maç eksiği olan Baros'u yedek oturtacak ve formda olan Pino'ya şans verecek. Antalyaspor karşısında grip olduğu için oynayamayan Elano'da forma giyebilecek. Kaptan Arda Turan ise riske edilmeyecek.​

Goal​

Hiç sanmıyorum maç günü ya kılları döner ya ateş basar ya grip olur şerefsizler.
Millet burnu kırık oynuyo bunları canı ne tatlıymış..

Şu ikili dönse zaten G.Sarayın bir sıkıntısı kalmıcak ama Baros dönse nolcak 2 maç sonra sakatlanacak
3 maç daha yatacak. . .

bu maçta oynarlarsa diğer 4 maçta tribünde çekirdek çitlerler...

2000Lerin Başında Hemen Hemen Hiç Sakat Vermezken, Şimdi Her Hafta En Az 2 Adamımız SakatLanıyor, Bu ŞekiLde Başarı HayaL...

2000Lerin Başında Hemen Hemen Hiç Sakat Vermezken, Şimdi Her Hafta En Az 2 Adamımız SakatLanıyor, Bu ŞekiLde Başarı HayaL...

O zamanki adamlar yüreğiyle oynuyordu.
Ayrıca ligde de bu kadar sert futbol oynandığını hatırlamıyorum. .

o adamların canını dişine takıp oynamaları için büyük bir yaptırıma tabi tutulmalı anca öyle oynarlar.

Baros da kewell da çok kırılgan oyuncular 2 yere düşüyorlar 2 ay yoklar olmaz böyle birşey.

Çünkü tam iyileşmeden sahaya sürmek zorunda kalıyoruz..
Her forvetsiz maça çıktığımızda, her Baros'u aradığımda
ister istemez emre'ye sayıp sövüyorum! Kart almadan ceza almadan
yırttı bu saldırıdan! Halen de aynı hareketleri kontrolsüz
biçimde yapıyor! Ah ulan bu şerefsizlik değil de ne?

Emre yi ben de sevmiyorum vatan hayini gözüyle bakıyorum ona satılık... teki.

Geri